Μήνυμα στις 8/5/2021 στις 13:09 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:1. συνηθως μετα την προπονηση2. μπαλα 3. σε ολο το σωμα 4. οχι 5. μποξερακια, και στην προπονηση σλιπακια 6. 19εκ 7. οχι , για αυτο υπαρχουν τα σλιπακια που το "κραταει" καπως. Αποδεκτη αν σε καλυψα Πήγαινε στο θέμα: Αθλητισμός - αυνανισμός - εσώρουχα
Μήνυμα στις 8/5/2021 στις 07:30 @Sex
Πιθανώς να είναι ένα "απωθημένο". Μπορείς να πας να δοκιμάσεις με άντρα και μετά μπορεί και να σου φύγουν όλες αυτές οι σκέψεις
Πήγαινε στο θέμα: Τι θα κάνατε σε αυτή τι περίπτωση ;
Μήνυμα στις 8/5/2021 στις 01:39 @Sex
Θα μπορούσατε να μου πείτε πως τον καθαρίζετε για να μην μυρίζει καθόλου στην πίπα;; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος;
Πήγαινε στο θέμα: Καθαρισμός πέους
Μήνυμα στις 7/5/2021 στις 03:32 @Sex
Παιδιά καλησπέρα, τον έχω 18 εκατοστά και ήθελα να ρωτησω, πρέπει να χρησιμοποιώ τα απλά προφυλακτικά ή τα xl? Εχω δοκιμάσει μόνος μου να βάλω προφυλακτικό απλό και ήταν νορμάλ ( δηλαδή είχε κιαλο να ξετυλιχτεί), αλλά κάπου διάβασα ότι τα xl είναι και πιο άνετα και δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι τιτάνας για να τα πάρεις. Τι πιστεύετε;
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικά-Μέγεθος
Μήνυμα στις 11/4/2021 στις 02:58 @Sex
Ναι αλλά σε εκείνο το σημείο το κόντρα δεν είναι προτιμότερο; Θέλω να πω οτι άλλη αίσθηση με το κόντρα..
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα-Θυλακίτιδα
Μήνυμα στις 9/4/2021 στις 15:54 @Sex
Υπάρχουν εφαρμογές όπως tinder, badoo κλπ. Αλλά θα σου πρότεινα να βγεις έξω και να "αναζητήσεις". Τώρα αν το θες απλά για καυλάντα τότε αυτές οι εφαρμογές εν μέσω καραντίνας είναι ότι πρέπει.
Πήγαινε στο θέμα: Ανάγκη Για σεξ
Μήνυμα στις 9/4/2021 στις 15:48 @Sex
Παιδιά καλησπέρα, θέλω να θέσω ένα θέμα με το ξύρισμα στο πέος. Αν και ξυρίζομαι περίπου 5 χρόνια, πολλές φορές βγάζω σπυράκια μετά και κάποια σπυράκια μένουν για καιρό και παίρνουν την μορφή των σπυριών της θυλακίτιδας. Το παθαίνετε και εσείς αυτό; και αν ναι τι κάνετε για να φύγουν πιο γρήγορα;; Έχει τύχει τέτοιο σπυρί να μείνει 1 μήνα εκεί. Ελπίζω να με βοηθήσετε. Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα-Θυλακίτιδα
Μήνυμα στις 30/1/2019 στις 08:54 @Sex
Καλησπερα παιδια...εχω ενα μικρο φετιχ στα ποδιαα και σε οτι συνεπαγεται.. (καλτσες κλπ). Μπορειτε να μου πειτε αν ειναι καποια κατηγορια στο πορνο;; γιατι οταν απλα παταω στην αναζητηση μου βγαζει κατι ακυρες τσοντες.
Πήγαινε στο θέμα: Κατηγορια τσοντας |