Μήνυμα στις 27/1/2024 στις 22:35 @Sex
Εφάρμοσε την τεχνική του edging. Το εφαρμόζω χρόνια τώρα και με έχει βοηθήσει και στο σεξ αλλά και στον αυνανισμό μόνος ή με παρέα.
Πήγαινε στο θέμα: Χυνω γρήγορα help
Μήνυμα στις 24/5/2022 στις 06:15 @Sex
Βασικά άλλη φάση όταν το κάνεις στην εφηβεία κι άλλη όταν το κάνεις στην ενήλικη ζωή σου. Στην εφηβεία μιλάνε οι ορμόνες και ουσιαστικά το κάνεις από περιέργεια. Σαν ενήλικας πάει σε άλλο επίπεδο λόγω πολυετούς πείρας πάνω στη μαλακία και ξέρεις τι είναι αυτό που κάνεις και γιατί το κάνεις. Εγώ προσωπικά μέχρι τα γεράματα και για όσο θα μου σηκώνεται θα κανονίζω μαλακίες με παρέα. Πήγαινε στο θέμα: Μαλακία με συμπαίκτες και φίλους
Μήνυμα στις 23/5/2022 στις 07:08 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δυστυχώς με φίλους δεν είχα την δυνατότητα. Αλλά βαράω που και που με άλλα παλικάρια που θα βρω στο ίντερνετ. Γενικώς δεν κοιτάζω αν είναι γνωστοί ή άγνωστοι αρκεί να υπάρχει εχεμύθεια. Η μαλακία με παρέα είναι τρομερή εμπειρία και μακάρι να είχα τη δυνατότητα να το κάνω συχνότερα. Τώρα ψάχνω να βρω άτομα να φτιάξουμε ένα τιμ και να συναντιόμαστε που και που να βαράμε με τις ώρες με την άνεση μας.Πήγαινε στο θέμα: Μαλακία με συμπαίκτες και φίλους
Μήνυμα στις 16/2/2022 στις 08:44 @Sex
Ρε σταματήστε να ασχολείστε με το μέγεθος! Μόνο κακό σας κάνει!
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος
Μήνυμα στις 15/2/2022 στις 03:49 @Sex
Δύσκολη περίπτωση φίλε μου. Δυστυχώς εγώ δεν έχω την τύχη να μπορώ να τους παίξουμε με τον κολλητό μου. Βρίσκω όμως άλλους ομοϊδεάτες αυνάνες που μπορούμε και συναντιόματσε σπίτι τους.
Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με κολλητο
Μήνυμα στις 28/11/2021 στις 07:59 @Sex
Δυστυχώς οι φίλοι μου ήταν και είναι πολύ πουριτανοί σε αυτό το θέμα και ειδικά ο κολλητός μου. Εγώ πάντως γνωρίζω άλλους συναγωνιστές αυνάνες που γουστάρουν ομαδική και συναντιόμαστε και κάνουμε το κέφι μας.
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδική μαλακια με φιλο
Μήνυμα στις 3/9/2021 στις 04:45 @Sex
Μην συνδυάζεις τον εθισμό στον αυνανισμό με την αδυναμία εύρεσης συντρόφου. Εγώ προσωπικά είμαι φουλ εθισμένος στον αυνανισμό και το βλέπω σαν χόμπι. Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι. Έχω κανονικά σχέση και είχα και στο παρελθόν σχέσεις μέσα στις οποίες αυνανιζόμουν πολύ χωρίς να έχει αρνητικό αντίκτυπο στη σεξουαλική μου ζωή. Και γνώριζαν ότι το κάνω όπως το έκαναν κι αυτές. Κανόνισε να βγαίνεις με τι παρέες σου και προσπάθησε να ξεπεράσεις τις αναστολές σου. Και τότε όλα αργά η γρήγορα θα πάρουν το δρόμο τους. Πήγαινε στο θέμα: Εθισμενος στον αυνανισμο
Μήνυμα στις 11/8/2021 στις 05:22 @Sex
Όχι Baby oil με προφυλακτικό! Μακριά! Η ταυτόχρονη χρήση και των δύο πρέπει να απαγορεύεται δια ροπάλου!
Πήγαινε στο θέμα: Λεπτά προφυλακτικά - anal
Μήνυμα στις 10/8/2021 στις 05:51 @Sex
Καλησπέρα. 1. Χρησιμοποίησε επώνυμο προφυλακτικό. Δεν είναι ανάγκη να είναι λεπτό γτ ούτως η άλλως θα είναι πιο σφιχτά οπότε δεν θα στερηθείς την αίσθηση. 2. Χρησιμοποίησε λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη διότι μόνο αυτό είναι κατάλληλο για πρωκτικό με προφυλακτικό! 3. Υπομονή...Πολύ υπομονή! Θέλει κάμποση ώρα να χαλαρώσεις λίγο την πρωκτική οδό αλλιώς θα υπάρξει αρκετός πόνος και για τους δύο. 4. Μην διανοηθείς ξαφνικά να εισέλθεις από μπροστά χωρίς να αλλάξεις προφυλακτικό! Επειδή το κάνουν στις τσόντες δεν σημαίνει ότι είναι και ασφαλές. Ακολούθησε σωστά τα βήματα 2 και 3 και θα είναι μια πολύ ωραία και ευχάριστη εμπειρία και για τους δυο σας. Πήγαινε στο θέμα: Λεπτά προφυλακτικά - anal
Μήνυμα στις 10/8/2021 στις 02:02 @Sex
Πλάτος 5,5 εκ και περίμετρος 16 εκ. και μετρήθηκε με ένα κομμάτι σπάγκο το οποίο μετά μέτρησα με ένα μέτρο. Για τον υπολογισμό της περιμέτρου δεν κάνει ο τύπος του κύκλου αλλά της έλλειψης διότι το σχήμα σε στύση δεν είναι κυκλικό αλλά ελλειπτικό.
Πήγαινε στο θέμα: πλατος πεους |