Μήνυμα στις 23/2/2019 στις 08:04 @Sex
Γεια σας μελοι του φτου Θέλω την βοήθεια σας έχω ένα κολλητό τα τελευταία 2 χρόνια παλιά δεν μιλούσαμε για σεξ , μαλακια και τέτοια μετά όμως αρχίσαμε να συζητάμε Το θέμα είναι ότι από μικρός ονειρεύομαι να το παίξω με κάποιον άλλων Όταν το ζήτησα από τον φίλο μου άρχισε να μου λέει ότι αυτά είναι ανωμαλίες και κάτι τέτοια .... Πως μπορώ να του αλλάξω γνώμη Πείτε ιδέες είναι ανάγκη Ευχαριστώ πολύ ! Πήγαινε στο θέμα: Πουριτανος φίλος !
Μήνυμα στις 18/1/2019 στις 18:27 @Sex
Σε ευχαριστώ για της συμβουλές ! Θα Περιμένω να με ενημερώσεις ( αν θες ) για το τι έκανες τελικά ! Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι
Μήνυμα στις 17/1/2019 στις 15:20 @Sex
Το είχε και ένας φίλος μου Είχε πάει σε γιατρό και του έδωσε αλήφη Πρέπει να επισκέπτης γιατρό γιατί στην πορεία ίσως να βγάλει λίγο αίμα σε εκείνο το σημείο εάν το παίζεις η κανείς σεξ αποδεκτή εάν σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: Κόκκινα σιμαδια στην κεφαλή του πέους
Μήνυμα στις 17/1/2019 στις 14:33 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φιλε marioss33Πιστεύω ότι πρέπει να πας μια ώρα που η μητέρα σου δεν είναι σπίτι να μιληςησ στον πατέρα σου για παράδειγμα την ώρα που κάθετε στον καναπέ να πας και να του πεις : Μπαμπά χρειάζομαι την βοηθεια σου έχω ένα πρόβλημα με το πέος μου , πιστεύω ότι έχω φιμώσει θα του το διξης και θα σου πει εάν εχεις η όχι ξέρω ότι είναι δύσκολο ειδικά εάν δεν ξέρει ότι τον παίζεις του το εχεις πει ; Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο ! Άλλωστε θα σε συμβούλευσει σωστά και τώρα και στο μέλλον Όσο αναφορά το μέγεθος είναι λίγο μικρή αλλά στο μέλλον θα μεγαλώσει εχεις χρόνια μπροστά σου και εμένα ένας φίλος μου την είχε 11 και σε δυο μήνες πήγε 13 και εγώ έχω κολλήσει στο 12 Χαίρομαι που σε βοήθησα αλλά θέλω μια χάρη κι εγώ Μήπως μπορεις να μου πεις πως να ψήνω τον φίλο μου να το παίξουμε μαζι ; Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι |