Μήνυμα στις 9/1/2019 στις 11:50 @Sex
στο σεξ είναι αναλογα και την φαση, μεγαλε όλα θα γίνουν σωστα και στην ώρα τους. Αν εξαναγκάσεις τον εαυτό σου να κανεις κατι γιατι πρεπει η επειδή το κανανε οι φιλοι σου ναι τοτε θα υπαρχει πρόβλημα. Το θεμα είναι ότι η ελξη έρχεται και τοτε πιστεψε με δεν θα εχεις κανενα θεμα ...
Πήγαινε στο θέμα: Πως να ξεφυγω
Μήνυμα στις 7/1/2019 στις 12:56 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε μου είναι ψυχολογικο, και είναι κατι φυσιολογικο σε τέτοια ηλικία. Δεν είναι πρόβλημα να μην ερεθίζεσαι με ένα γυμνό. Προσπάθησε να μην σκέπτεσαι ότι είσαι bi γιατί δεν είσαι. Αυτό που είχα παρατηρήσει και σε εμένα (είμαι 22 τώρα) ήταν ότι έψαχνα πράγματα από περιέργεια και στα 2 φυλλα, τύπου έβλεπα και αναζητούσα και ανδρικά και γυναικεία σώματα, έβλεπα (και ακόμα βλέπω δεν νομιζω πως είναι ντροπη ή αφύσικο ενώ γουστάρω γυναικες) πορνό γκέι ή λεσβιακό ή με bi περιεχόμενο. Απλά ασε τον εαυτό σου ελεύθερο, επίσης μπορεις να δοκιμάσεις πράγματα με τους φίλους σου (τυπου να μιλατε για αυτά να τα συζητάτε ή να συζητάτε για τις στύσεις σας και γενικα για αυτά με μια ανδρική προσέγγιση) για να σου φυγει η τυχον περιέργεια ίσως που έχεις για το ιδιο φίλο αφου λες ότι νομίζεις ότι είσαι bi.Και περναμε στο κυριως θέμα … Αυτό που λές ότι βαρεθηκες είναι ότι βλέπεις ίσως και πολλές φορές τσόντες με τετοιο περιεχομενο. Προσπάθησε να ελαττώσεις την συχνότητα που βλέπεις πορνο και προσπάθησε να εκσπερματώνεις χωρις να σκευτεσαι κάτι ιδιαιτερο ( δεν είναι δύσκολο αντρες ειμαστε). Κυρίως το πρωί που υπάρχει έτσι κι αλλιώς στύση για να σου φευγει η καυλα. Επίσης μην πιέζεις τον εαυτό σου δεν υπάρχει λόγος . Συμπέρασμα. Το να αρχίσει να σε απασχολει ότι είσαι bi δεν είναι πρόβλημα ψάχνεις απλα την σεξουαλικότητά σου. Είσαι σε μια ηλικία που ψάχνεσαι οπότε μην μασας. Αυτές οι συμπεριφορες να ξερεις μπορει να προερχονται από τον περίγυρο μας σαν πίεση χωρις να το καταλαβαίνουμε. Επίσης μην το σκεφτεσαι πολύ γιατι ερχονται τα φοιτητικά χρόνια που είναι τα καλύτερα... Μετά τα 20 οι ορμόνες σταθεροποιούνται οποτε δεν εχεις κανενα θεμα … Πήγαινε στο θέμα: Πως να ξεφυγω
Μήνυμα στις 3/1/2019 στις 05:43 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Και εμενα μάρεσει να βλεπω gay τσοντες που είμαι staight δεν νομιζω ότι είναι θέμα επιλογής αν είσαι gay ή straight. Το να αυνανίζεσαι 6-7 φορες τη μέρα είναι απολυτα φυσιολογικό. Ισως είναι αυτή η περιεργεια της εφηβείας και το διαφορετικό. Από την τσοντα μεχρι την κανονικη πραξη είναι πολύ διαφορετικα τα πραγματα οποτε κουλαρε.Πήγαινε στο θέμα: Φταει ο εθισμος;;;;;;
Μήνυμα στις 2/1/2019 στις 10:59 @Sex
Λοιπον οσον αφορά την κεφαλή είναι φυσιολογικό πάτα και δες και άλλα πεοι στο ιντερνετ να δεις πως υπάρχουν πάρα πολλά διαφορετικά μεταξύ τους και ως προς το παχος το χρώμα και την κλίση τους. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έκανες και πρεπει να το κανεις συνέχεια. Στην αρχή θα πονάει αλλά και στο ντους και αν μπορεις και να το εχεις ανοιχτό συνέχεια μεσα από το εσωρουχο για να μειωθεί η ευαισθησία αυτή. Φαντάσου οσοι δεν το κάνουν αυτό από σχετικά νεαρή ηλικία έχουν προβλήματα φίμωσης. Επίσης να το ανοίγεις πριν κανεις μπανιο και να το πλένεις (δοκιμασε να βαλεις λίγο σαπουνι στο κεφάλι και να την παιζεις, και καθαρίζεται και το απολαμβάνεις)και να το κρατας ανοιχτο γενικά και υστερα θα σου αρεσει πολύ.Εγώ μόλις νιώθω ότι έχει κλεισει το ανοιγω (βοηθά και στις στύσεις) Επίσης θα σε βοηθήσει στον αυνανισμό να το έχεις ανοιχτό και να βάλεις λάδι καρύδας για να μειωθεί η τριβή η καλύτερα μια βαζελίνη ότι σε βολεύει ώστε σιγά σιγά να αρχίσει το πετσάκι να αποκτά την ελαστικότητα που πρεπει.
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά πετσάκι πίσω
Μήνυμα στις 2/1/2019 στις 10:40 @Sex
Αν καναμε ένα γκαλοπ τωρα για τα μεγεθη και έλεγε ο καθένας την αλήθεια θα είχαν πολύ ενδιαφέρον τα αποτελέσματα. Ας γίνει μια δημοσίευση για να το δούμε. Παρόλα αυτά εγώ είμαι 22 και τον έχω 14-15
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πουτσας
Μήνυμα στις 2/1/2019 στις 10:01 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Το ξύρισμα είναι λίγο-πολύ προσωπική υπόθεση και όπως βολεύει τον καθένα. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία που είναι αρκετά σημαντικά. Φαντάζομαι πιο πολύ σε απασχολεί το ξυρισμα στην κάτω περιοχή. Αρχικά εγώ ξυρίζομαι στο ντους μετά από το γυμναστήριο καθε βδομάδα. ( από την ηλικία σχεδόν των 13-14 και είμαι 22) Δεν θέλω να κάνω τοποθέτηση προϊόντος αλλά θα σου πω μόνο οτι χρησιμοποιώ τα νέα προϊόντα γνωστής εταιρίας που είναι σχεδιασμένα για το ξύρισμα σώματος. Αν ψάξεις θα καταλάβεις ποια σου λέω. Επίσης ξυραφάκι 5λεπιδο οποσδήποτε γιατι οι λεπίδες έχουν μεταξύ τους μικρότερο κενο οπότε αποφευγεις ερεθισμούς και κοψίματα. Από εκεί και πέρα μπορεις να χρησιμοποιήσεις και ενα συνηθισμένο τζελ ξυρίσματος.Επειδή κατάλαβα οτι τα θες με λεπτομέρειες θα σου πω ακριβώς τι γίνεται. Αφού θα τοποθετήσεις τον αφρό ή τζελ ότι σε βολεύει θα ξεκινήσεις από τα πλάγια (δεξιά ή αριστερά) για να μην ξυριστείς ούτε κόντρα ούτε με την φορά της τρίχας και θα ξυρίσεις όλο το πάνω μέρος της περιοχής (δεν ξυρίζεις πέος ακόμα). Αφού τελειωσεις προσπαθείς να καυλώσεις πλήρως (ξέρεις εσυ τον τροπο ;) ) και αρχίζεις και ξυρίζεις ολο το πέος με την αντίθετη φορά της τρίχας (όταν δεν ειναι σε στύση είναι αρκετά δυσκολο γιατι ειναι χαλαρό το δερμα). Όσον αφορά το όσχεο εκέι θέλει υπομονή. Βάζεις το ξυραφάκι και ξυρίζεσαι με φορά από το ήδη σε στύση πέος σου προς τον πρωκτό. Ύστερα αφού τα έχεις περάσει όλα σχεδόν για μια φορά βάζεις λίγο τζελ ακομα καθαρίζεις το ξυραφάκι με καυτό νερό και περνάς την περιοχή κόντρα μεχρι να γλυστραει όμορφα το ξυραφάκι και να μην μείνει καμία τριχα για να έχεις ένα απαλό καυλωτικό (εγώ έχω πολύ περισσότερες στύσεις όταν είμαι ξυρισμένος και μερικες φορές ξυρίζομαι καθε 3-4 μερες) αποτέλεσμα και για να μην τσιμπιεσαι μετα το ξυρισμα (επίσης καλό είναι να ξυρίζεις και την υπόλοιπη περιοχή ή αν δεν θέλεις έστω ένα κοντο τριμάρισμα γιατι δεν ειναι καθόλου ωραιο αισθητικά ενα ξυρισμένο σημειο μεσα σε ενα τριχόδασος). Μετά το ξύριμα πλύσου με ζεστό νερό και βάλε ένα body saving lotion after shave ή ενα after shave χωρις οινοπνευμα γιατι τσούζει, και είσαι ετοιμος! Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα
Μήνυμα στις 2/1/2019 στις 09:06 @Sex
Αρχικά φιλε μου μην σε απασχολεί από τώρα το μέγεθός σου και ποτέ να μην σε απασχολεί δεν υπάρχει λόγος. Είμαι 22 και σε στύση φτάνει τα 15 εκατοστά και με τα 2 εκατοστά τα πήρα από τα 16 μέχρι τώρα που δεν θα μεγαλώσει άλλο. Οπότε όσον αφορά εσένα σίγουρα θα μεγαλώσει κι άλλο μέχρι τα 18-20. Όσον αφορά την πιθανή του επιμήκυνση περίμενε 1-2 χρόνια και ξεκίνα να ξυρίζεσαι ή ακόμα και τώρα αν είναι αρκετές. Εγώ ήμουν από τα παιδιά που είχαν απότομη ανάπτυξη και στα 14 ήδη ξυριζόμουν εκεί κάτω απλά θέλει μεγάλη προσοχή. Φαίνεται πιο καθαρό και δίνει την εντύπωση ότι είναι μεγαλύτερο. Επίσης αφού ξυριστείς (είναι επίπονο αν είσαι αξύριστος διότι τραβιούνται οι τρίχες) προσπάθησε να το δουλεύεις με ασκήσεις stretching με κάποιο λάδι ή στο ντους να κάνεις μασάζ χωρίς όμως να αυνανίζεσαι ταυτόχρονα. Επίσης να είσαι αθλητικός τύπος και να προσέχεις τον εαυτό σου και την διατροφή σου γιατί το περιττό λίπος μειώνει...
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος βοήθεια |