Μήνυμα στις 30/9/2019 στις 11:47 @Διάφορα
Παιδιά τί γνώμη έχετε για τους ψυχολόγους; Σάς έχουν προσβάλλει ποτέ; Ήταν κάτι πού δεν σάς αρέσε; Σέ μία ψυχολόγος μου τότε Μου είχε πει κάτι που με πείραξε παρά πολύ Καί ενώ ήξερε ότι θά με πειραζε, Και ξέρωγω πριν κάποιες μέρες τής μίλησα για τό ίδιο θέμα και αλλά μου έλεγε καί είχα "ανακουφιστεί" (Αλλά έλεγε αλλά λέει)... Απλό. Πάλι καλά πού δεν πλήρωνα, εντομεταξυ έκανα 20 συνεδρίες μαζί της. Αλλά δεν με ειχε κάλυψη. Όλες Οι απαντήσεις αποδέκτες!! Πήγαινε στο θέμα: Οι δικές σας γνώμες
Μήνυμα στις 22/8/2019 στις 05:40 @Κλάψιμο
Ναι είμαι επιλεκτικό άτομο Με τό ποιους θά κάνω παρέα, ξέρω τί θέλω, καί Με το μάτι κρίνω. Αν όμως δεν δω τίποτα ενδιαφέρον στη σχολή για τά άτομα; Θά κρίνω; Και βλέποντας καί κάνοντας; αλλά τουλάχιστον θά προσπαθήσω πραγματικα να ανοιχτω!. Τουλάχιστον εκτός από τή σχολή, πού μπορεί νά μήν τά δω τόσο ευχάριστα. Γίνεται όμως νά πάω σέ χώρους/μέροι καί νά προσπαθήσω να προσεγγίσω εκεί; Νά γνωριστούμε; Και εντελώς μόνη μου; Ας πούμε νά επισκεπτομουν κάποιο μπάρ;.. επίσης επικοινωνούσα φιλικά Με άτομα μέσω Από εφαρμογές, αλλά αυτοί ήθελαν φάση καί ητουσαν μεγαλύτεροι μου, Θά επικοινωνώ Με άτομα σέ sites Με γνωριμίες Αλλά επειδή δεν βγαίνω από τό σπίτι, τό σκέφτομαι για λίγο αργότερα, αφού βρω πρώτα μία σχολή ... Με ενδιαφέρει πολύ Η φιλιά αλλά έχω επιθυμία καί για το σεξουαλικό. Πήγαινε στο θέμα: Κλεισμένη
Μήνυμα στις 19/8/2019 στις 06:37 @Κλάψιμο
Καλημέρα Έχω μόλις τελειώσει το σχολείο, δεν σπουδάζω ακόμη,καί είμαι κλεισμένη στο σπίτι. φιλίες δεν έχω, ποτέ δεν ήμουν ευχαριστημένη για τις παρέες μου. αλλά γενικά ήμουν καί είμαι Πόλυ μοναχικό άτομο, καί είμαι αντικοινωνική χωρίς να το θέλω.μόνο Με την οικογένεια μου επικοινωνώ καί βγαίνω μόνο Με τίς αδερφές μου σπάνια. Απλά θέλω τουλάχιστον κάποιον φίλο η φίλη Νά ταιριάξουμε πράγματικα να διασκεδάζουμε, νά βγαίνουμε. Ή κατάσταση μου τώρα είναι όπως περιεγραψα παραπάνω, κλεισμένη στο σπίτι, επικοινωνώ μόνο με τη οικογένεια μου καί βγαίνω μόνο Μία φορά στους δύο μήνες με τής αδερφές μου. Απλά τώρα τί μου προτείνετε να κάνω; Σέ τέτοια κατάσταση; Νά περιμένω νά σπουδάσω πρώτα Καί νά γίνω Πιο κοινωνική; Πώς θα μπορέσω νά προσεγγίσω άτομα; Τό χόμπι μου είναι τό γυμναστήριο, Με προσέγγισε ένας καί σκέφτομαι ίσως κρατήσω επαφή μαζί του, αλλά μου είναι μεγάλυτερος, Ζυλευω όταν βλέπω τούς άλλους πού παίρνανε ωραία τη μέρα τούς, έχουν Πίο κοινωνική ζωή, Πού διασκεδάζουν. Αλλά δεν σημαίνει ότι δεν τά πάω καλά Με τόν εαυτό μου. Πήγαινε στο θέμα: Κλεισμένη
Μήνυμα στις 17/6/2019 στις 17:59 @Κλάψιμο
Όταν μεγαλώνουν η αλήθεια είναι όχι στα εφηβικά χρόνια τούς αρχίζουν καί κάπως αλλάζουν με τη καλή έννοια, σε ολα αυτά, δεν λέω ότι είμαι ισοροποιενη και σοβαρή και ότι οι άλλοι βλαμμένα.και με στεναχωρεί πού δεν με προσεγγίζουν, αλλά τουλάχιστον μακάρι λίγο αργότερα να βρω πρώτα μία κατάλληλη δουλειά, καί πραγματικούς φίλους. Η αλήθεια είναι ότι τή θυληκοτητα μου τη εμποδιζα πολύ πιο μικρότερη, αλλά ακόμα λίγακι, όσον αφορά την σεξουαλικότητα είμαι στρέιτ. Αισθάνομαι διαφορετικά από τα άλλα κορίτσια. Υπάρχει κάπου νά εξεταστώ; Πήγαινε στο θέμα: Λίγο Τρανς;;;
Μήνυμα στις 16/6/2019 στις 18:01 @Κλάψιμο
Καλημέρα στα μέλη Το θεμα αυτό δεν με βασανίζει, κυρίως απο περίεργια το άνοιξα. Είμαι 18, τελείωσα τό σχολείο. Το θέμα είναι ότι γενικότερα, τριγυρο μου, στην κοινωνία "δεν νομίζω" ότι θά μπορούσα να ταιριάζα με κάποια,με μόνο μια ματιά, ίσως μπορεί να κάνω λάθος γιατί δεν έχω/είχα προσέγγιση ποτέ με τα ατομα πού θέλω να κάνω πραγματικά παρέα, παρέες αταίριαστες είχα. Δεν μου έχει τραβήξει ποτε καμία τό μάτι, να τή θέλω για φίλη μου, και γενικότερα βλέπω ότι δεν μου δίνουν σημασία ούτε τά αγόρια ούτε τά κορίτσια, είμαι όμως καί πολύ αντικοινωνική χωρίς να τό θέλω, ο λόγος τό ότι είμαι ντροπαλή... Το ερώτημα μου είναι: είμαι φυσιολογική κοπέλα; Μπορώ να πω ταυτίζομαι με τό φύλο μου, τή βιολογία μου,τα καλλυντικά... Αλλά νιώθω διαφορετικη από τίς υπόλοιπες, Δεν μου τράβηξε καμία τό ενδιαφέρον... Όσον αφορά τα αγόρια, ούτε, δεν μαρεσει ο τρόπος που υιοθετούν, ο τρόπος πού μιλάνε οι έφηβοι.το πολύ καουμποηκο και έτσι. Ήθελα να συμμετηχα όμως στης μπούρδες πού έκαναν μέσα στη τάξη. Είμαι τέλος πάντων κατι παρόμοιο με τρανς;; Πιστεύω ότι με τραβάνε τά κάπως πιο αγοροκόριτσα κορίτσια, καί εμφάνιση, πιο χύμα. Μπορεί να βαφομαι, να μαρεσει να φαίνομαι όμορφη, αλλα μια κοπέλα συνηθισμένη πιο ψώνιο η μη, δεν με τραβάει. Δεν εννοώ σε όλο αυτό ότι είμαι αγοροκόριτσο, καί ότι έχω αγοριστικα ενδιαφέρονται, καί ότι προτιμο την παρέα τόν αγοριών, αλλά ίσως, μπορεί Με τά αγόρια λίγο καλύτερα... Υπάρχει πουθενά να εξεταστώ να δω αν είμαι πραγματικά φυσιολογική;;; Πήγαινε στο θέμα: Λίγο Τρανς;;;
Μήνυμα στις 12/5/2019 στις 02:40 @Διάφορα
Κάποιος;; και κάτι άλλο Η αίτησης είναι από τώρα μέχρι 20 μαϊου, καί γίνονται μέσω υπολογιστή. Αξίζει να κάνω αίτηση;; Πήγαινε στο θέμα: Στρατιωτικη σχολή
Μήνυμα στις 20/4/2019 στις 10:37 @Διάφορα
Καλημέρα Πάω 3η Λυκείου σε Επαλ, καί ενδιαφέρομαι να πάω σέ στρατιωτική σχολή. Θέλει πρώτων πανελλήνιες και να επιτύχεις. Σαν μαθήτρια είμαι τού 12, Στις πανελλήνιες θέλει 4 μαθήματα, πρέπει να δώσεις μαθηματικά πού εγώ δεν γνωρίζω τίποτα, πού το πιο πιθανόν νά μήν περάσω καθόλου... Αφού έχεις επιτύχεια στης πανελλήνιες πρέπει να εξεταστής σε 3 πράγματα Σέ αγωνίσματα, σε ψυχομετρικες εξετάσεις, καί σε υγειονομικές εξετάσεις πού έχω λίγο μυωπία, λίγο πρόβλημα στα μάτια... Θά ήθελα πολύ να πάω, πιστεύω ότι μαρεσει, θά ήθελα πολύ να μαρεσει, μπορεί να μήν τά δω ευχάριστα, και να ήταν ολα στη φαντασία... Θέλω να πάω στη σχολή καί αν δω ότι δεν μαρεσει φεύγω, αλλά αν μαρεσει συνεχίζω... Αλλά Μην χάσω αυτήν την εμπειρία. Να πάω καί όπως βγεί!!! Αθλουμαι, γυμνάζομαι 2ωρες σε γυμναστήριο, κάνω βάρη, Πιο παλιά στίβο, πολλά λεπτά τζοκινγκ... Είμαι σέ καλό επίπεδο, καί πιστεύω ότι με τίς προετοιμασίες που θά κάνω εκεί σέ έναν εκπαιδευτικό θά περάσω... Πιστεύω Είμαι λίγο σκληροτράχηλη. γενικότερα είμαι τούβλο στο σχολείο,καί γενικά δεν γνωρίζω αρκετά πράγματα, ξέρω λίγες λέξεις από τό λεξιλόγιο. Καί αρκετές φορές δεν μπορώ να καταλάβω τι θα μου πει κάποιος η άμα διαβάσω κάτι, όπως καθηγητές... Σέ μερικά πράγματα είμαι αμόρφωτη, ότι έχω περιγράψει παραπάνω... Μπορούν να δεχτούν τέτοια άτομα; Καί επίσης κάνουν ατομική συνέντευξη!!! Έλεος δεν μπορώ να πάρω μέρος σε κάτι τέτοιο! Δεν γνωρίζω καλά τι κάνουν οι στρατιωτικοί, και ο σκοπός τούς... Είναι αυτοί πού αγαπάνε την Ελλάδα;; Καί ο σκοπός τους να τη προστατεύσουν;, Σέ περίπτωση πολέμου;; Απλά εγώ δεν λέω ζητώ η Ελλάδα, αλλά αγαπώ τη χώρα μου, τηρώ την ιστορία μας, και κάτι άσχετο δεν θέλω τη παγκοσμιοποίηση σέ μερικά θέματα, Απλά θά ήθελα κάπως να βοηθάνε τούς ανθρώπους και τή κοινωνία, κάπως συναισθηματικά.. Γράψτε μου, πείτε μου τί γνώμη σας... Πήγαινε στο θέμα: Στρατιωτικη σχολή |