Μήνυμα στις 14/7/2019 στις 13:31 @Sex
Αν προτείνει να το ξανά κάνουμε δεν είναι ότι θα αρνηθώ αλλά θα του τονίσω ότι τις ίδιες ανωμαλίες (κατά εμένα,) δεν κάνω όπως η πιπα και το να με χυσει γτ νταξ όσο νανε δεν το θεωρώ και φυσιολογικό για δύο στρ8 άτομα
Πήγαινε στο θέμα: Μαλάκια-πιπα από κολλητό
Μήνυμα στις 14/7/2019 στις 08:19 @Sex
Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει από κοντά. Ένα αυτό. Δεύτερον είχε κοπέλα και χώρισε πριν 1 μήνα γενικά είχε κοπέλες αυτός εγώ από την άλλη πλευρά δεν προέκυψε κάτι να κάνω με πολλές κοπέλες σχεδόν καθόλου (μόνο μια) και γενικά δεν είχα ποτέ την επιθυμία να κάνω κάτι με άντρα αλλά όλη η φάση δεν μπορώ να το παραδεχτώ ότι ήταν καυλωτικη αλλά μέχρι εκεί. Τώρα δεν ξέρω αν όντως είναι γκει η όχι γτ όπως είπα είχε πολλές στο παρελθόν. Το μόνο που μπορώ να καταλάβω από αυτά είναι ότι ήθελε να τα δοκιμάσει και μέχρι εκεί και αντε να ξανά συμβεί. Γτ όπως ανέφερε μετά το συμβάν ( το πρωί) βάρεσε κανονικά μαλάκια μπροστά μου Κια πέταξε και καλά την σπόντα τι τρεπεσαι τώρα να βαρέσει και εσύ. Που μου έδωσε να καταλάβω ότι του άρεσε η φάση αλλά ως εκεί. Το μόνο που εύχομαι να είναι να μην σπάσουμε.
Μήνυμα στις 13/7/2019 στις 12:14 @Sex
Καταρχάς να σου πω ότι δεν του φαινόταν ότι θα έκανε τέτοια πράγματα. Δεύτερον το πρωί που ξυπνήσαμε βάρεσε μια μαλάκια μπροστά μου πάλι και πέταξε του τύπου για πιπα. Τέλος πάντων απλά θα τσεκάρω κάποιες κινήσεις πχ αν μου ακυρώνει συναντήσεις κλπ αν τα κάνει αυτά τότε θα του μιλήσω που προσ το παρόν δεν τα κάνει. Επίσης μου φάνηκε ότι το ήθελε ο ίδιος γτ πρότεινε και πράγματα που δεν το περίμενα όπως 69 κλπ που αρνήθηκα εγώ αλλά αυτό που μου έκανε αντιπωση ήταν ότι φρικαρε ενώ τα ήθελα. Για αυτό έχω μπερδευτεί. Όχι ότι είμαι gay αλλά με μπέρδεψε
Μήνυμα στις 13/7/2019 στις 07:30 @Sex
Λοιπόν παιδιά χθες βράδυ ήρθε ο κολλητός μου για sleepover και εκεί που αραζαμε στα κρεβάτια ( είναι κολλητά) με ρώτησε στα ξεφνικα αν έχω βαρέσει ποτέ με άλλους και του είπα όχι και μιλήσαμε για κάνα 3 λεπτό και μετά του πρότεινα αν ήθελε να βαρεσουμε. Δέχτηκε και λέω όλα καλά θα πάνε μετά καθώς βαρουσαμε μου λέει πόσο την έχω του λέω 17 τέλος πάντων μου λέει να σηκωθώ να τις μετρήσουμε ( αφού καταλήξαμε ότι τις έχουμε ίσες) ξαφνικά καταλήξαμε να βαράμε μαλάκια ο ένας του άλλου και δεν ξέρω πως έγινε η φάση που συμφωνήσαμε να πάρουμε πιπα ο ένας στον άλλον έκανα πρώτος μετά αυτός και αφού εχυσα νωρίτερα συνέχισε ( όχι μέσα στο στόμα)και μετά είπε σειρά σου αφού το έκανα ο μαλακάς έχυσε μέσα στο στόμα μου χωρίς να το καταλάβω τέλος πάντων αφού τελειώσαμε αυτός είχε πάθει αμοκ και του έλεγα έλα ηρέμησε σιγά δεν έχει γίνει κάτι σιγά και τώρα εγώ σας ρωτάω λέτε να ξεκοψουμε λέτε να μην θέλει να κάνουν παρέα ξανά απλά αυτό με αγχώνει όχι ότι έγινε γτ στην ουσία όλος ο κόσμος το έχει δοκιμάσει έτσι κι άλλως δεν ξετρελάθηκα κι ολας για όλο αυτό αλλά μην σπάσουμε γτ θα είναι βλακεια (είμαστε Κια οι δύο 18) Σαν συμβουλή λέτε να του μιλήσω; Πήγαινε στο θέμα: Μαλάκια-πιπα από κολλητό
Μήνυμα στις 26/6/2019 στις 19:51 @Sex
18 χρόνων και τον έχω 16μισο αντε στα φουλ κέφια 17. Σκέψου ο μέσος όρος για τον Έλληνα είναι 14 και κάτι ψιλά άρα είσαι κομπλέ 😉
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πουτσας
Μήνυμα στις 3/4/2019 στις 06:32 @Θ. Κλημεντίνη
εγώ είμαι αρκετά κοινωνικός και έχω πολλά γνωστά άτομα και πολλές επαφές. Όμως δύσκολα εμπιστεύομαι αλλά αν το κάνω δένομαι φουλ και γίνομαι ακόμα χάλι για το άτομο που πρόκειται αρκεί να μου δείχνει και αυτός εμπιστοσύνη. Με ένα παιδί που αρχικά ήμασταν φουλ κολλητοί αλλά δεν ήμουν σωστός εγώ ( στο γυμνάσιο) σπάσαμε και τώρα μετά από την 5 ήμερη που πήγαμε ήρθαμε πάλι κοντά και γενικά προσπαθώ να είμαι φουλ Εντάξει και να τον βοηθάω χωρίς να ;περιμένω κάτι. Αυτό όμως που δεν αντέχω εγώ σαν άτομο είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης, δεν μπορώ να 3ιμαι εγώ Εντάξει και αυτός όχι. Και το λέω αυτό γτ πολλές φορές αυτές τις 4 μέρες έκρυψε πράματα από εμένα μπορεί όχι σοβαρά αλλά τα έκρυψε και αυτό όμως που με ενόχλησε περισσότερο ήταν που δεν μου είπε ότι με την κοπέλα του είχε προχωρήσει ενώ το είχε συζητήσει με ένα άλλο παιδί που δεν είναι τοσοο κοντά. Απλά όλο αυτό με απόσυγκεντρώνει και απλά ρωτάω... να το συζητήσω η όχι; πρέπει να κάνω συζήτηση για ένα τέτοιο θέμα ή απλά είναι βλαμμένες σκέψεις αυτές;
Πήγαινε στο θέμα: Εμπιστοσύνη φίλου
Μήνυμα στις 21/2/2019 στις 16:36 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα σας. Ας τα πάρουμε λίγο από την αρχή είμαι 17 σε λίγες μέρες πάω 18. Τέλος παντων εγώ γενικά μέχρι και σήμερα κοπέλα, σχέση, φάσεις και όλα τα σχετικά δεν είχα ποτέ, πιο παλιά με πείραζε τώρα όχι... Τέλος πάντων στο θέμα μας... Εγώ είχα μαλώσει με μια παιδική μου φίλη στο γυμνάσιο με αποτέλεσμα να χωθώ και να την μισήσω φουλ όμως πέρυσι που είχα πάει σε ένα πάρτυ ήταν και αυτή εκεί και κατάφερα να της μιλήσω και να μάθω μετά από 3 χρόνια απόσταση να λύσω την παρεξήγηση. Τέλος πάντων σήμερα αφού τα έχω "βρει μαζί της" πηρα την απόφαση να της στειλω να πάμε για καφέ το σκ το θέμα όμως ειναι το εξής : όταν της έστειλα δεν ήξερα σαν τι της έστειλα σαν φίλος, σαν κάποιος που θα κάνει κάτι δεν ήξερα και αφού πέρασε μια εβδομάδα ακόμα δεν κατάφερα να καταλήξω κάπου γτ πολύ απλά δεν ξέρω αν θέλω να τη δω διαφορετικά και αν την δω δεν ξέρω αν θα έχω ελπίδες να κανω κάτι μαζί της. Και απλά δεν ξέρω τι θα πρέπει να κανω αν βρεθώ τελικά και πως να φερθω και αυτό με αγχώνει. Και όλο αυτό με παρότρυνει να το ακυρώσω. Κια απλά δεν ξέρω τι να κάνω
Πήγαινε στο θέμα: Φιλη από παλιά
Μήνυμα στις 7/1/2019 στις 19:08 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Και εγώ σε λίγο 18. Το μέγεθος είναι κομπλέ. Εγώ έχω 17 με πάχος 13Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 21/12/2018 στις 08:41 @Θ. Κλημεντίνη
Συναισθήματα είχα για αυτή αλλά το θέμα μου ειναι ότι απλά δεν είχα τα κατάλληλα κίνητρα και υπολόγιζα στην εκδρομή αυτή και θα έβλεπα στην πορεία. Δεν θέλω να τον δώσω στην κοπέλα του, δλδ στην κολλητή μου γτ πολύ απλά με το αποθυμενο του, του έχω υποχρεώσει για πολλά πράγματα. Οπότε Δνε θέλω κάτι τέτοιο. Αλλά τελικά αποφάσισα να μην μιλήσω σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέρω ότι δεν είναι σωστό αλλά δεν πρέπει να τι μάθει 🙄
Πήγαινε στο θέμα: Φίλος ή φίδι;
Μήνυμα στις 20/12/2018 στις 18:03 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα μελοι του φτου. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Πριν 6 μέρες έφυγα για την 5 ήμερη. Εν ολίγοις ήταν όλα καλά ώσπου ήρθε το τρίτο βράδυ.... Ένας από τους πιο στενούς φίλους μου φασωθηκε με μια κοπέλα που ήθελαα να κανω εγώ κατι με αυτή και το ήξερε και μάλιστα αυτός είχε κοπέλα εδώ να συμπληρώσω ότι είναι η κολλητη μου... Στο ζουμί λοιπόν. Αυτός έχει ένα αποθυμενο που με αυτό μίλησε στην εκδρομή και ήρθαν κοντά και μάλιστα τους πέτυχα σε ένα ιδιαίτερο τετατετ και με παρακάλεσαν και οι δύο να μην μιλήσω. Και εγώ σας ρωτώ μετά από την πουστια αυτή τι να κάνω(το φάσωμα προηγήθηκε μέτα το τετατετ). Σας ευχαριστώ εκ το προτέρων
Πήγαινε στο θέμα: Φίλος ή φίδι; |