Μήνυμα στις 18/7/2019 στις 17:48 @Sex
Γειά σας παιδιά, Η αλήθεια είναι ότι νιώθω λίγο άτυχος στην ζωη μου γιατί εκτός από μικρό πέος μάλλον χρειάζομαι και περιτομή. Αυτό που θέλω να ρωτήσω όποιον ξέρει είναι άμα μπορώ να κάνω πρώτα περιτομή και μετά επιμήκυνση διότι η δεύτερη είναι πιο ακριβή σε διαδικασία και δεν μπορώ να το κάνω αυτή την στιγμή. Θα ήθελα επίσης όποιος έχει κάνει είτε περιτομή είτε επιμήκυνση να μου πει πως νιώθει με το αποτέλεσμα, αν πονάει και γενικότερες πληροφορίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή και επιμήκυνση
Μήνυμα στις 5/3/2019 στις 04:26 @Sex
Το θέμα είναι τι σου αρέσει εσένα. Αν πιστεύεις ότι η όλη φάση είναι κάτι που θα ήθελες να κανεις συνέχεια και να το προχωρήσεις σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή τότε μάλλον είσαι γκέϊ. Αν από την άλλη εκτός ότι σου άρεσε όλο αυτό σου αρέσουν και τα θηλυκά και έχεις έρθει και σε κάποια επαφή με αυτά ( όχι απαραίτητα σεξουαλικη και ολοκληρωμένη ) και ερεθίστηκες και σου άρεσε τότε είσαι μπάϊ. Ως τρίτο ενδεχόμενο θα σου έλεγα ότι μπορεί να είσαι στρέιτ αν μου έλεγες ότι απλά τραβήξατε μια μαλάκια μαζί έτσι για το χαβαλέ και την εμπειρία. Εσείς όμως το προχωρήσατε. Το να βλέπεις γκέϊ τσόντες και να ερεθίζεσαι για κάποιους είναι φυσιολογικό και πολύ ωραίο ενώ είναι στρέιτ αλλά εσύ πας να το κάνεις πραγματικότητα. Εγώ θα σου έλεγα να μην βάλεις από τώρα πινακίδα στον εαυτό σου. Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και με μια κοπέλα να δεις αν σου αρέσει και μετά αποφασίζεις τι σου αρέσει περισσότερο. Αποδεκτή αν σε κάλυψα. Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με κολλητό και πιπα
Μήνυμα στις 4/3/2019 στις 07:42 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γειά σου φίλε. Αρχικά να σου πω πως και εγώ την έχω 11 εκατοστα και είμαι 18 οπότε δεν έχω περιθώρια ναπτυξης σε σχέση με εσένα που μπορεί να σου μεγαλώσει και λίγο ακόμα. Τα κιλά σίγουρα παίζουν κάποιο ρόλο και ίσως κρύβουν κανα 2 εκατοστά αναλόγως όμως τα κιλά. Άμα είσαι 1.87 - 1.60 και είσαι 100 - 110 κιλά τότε αυτό δεν παίζει ρόλο διότι αυτά τα κιλά σε αυτό το ύψος δεν επηρεάζουν κάπως. Άμα τα κιλά σου είναι δυσανάλογα του ύψους σου εκεί να μπορεί. Τουλάχιστον έτσι νομίζω.Εγώ δεν σιχαίνομαι να ακουμπάω το σπέρμα μου αλλά με ενοχλεί η μυρωδιά του. Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται επειδή όντως μυρίζει άσχημα αλλά εμένα με ενοχλεί. Εγώ θα το παίξω από 1-3 φορές την εβδομάδα. Σπάνια να τον παίξω 2η φορά σε μια ημέρα και επίσης σπάνιο να την παίξω πάνω από 4 φορές στην εβδομάδα. Εμένα προσωπικά μου αρέσει να την αφήνω για ένα χρονικό διάστημα έτσι ώστε να συσσωρεύεται και μετά να ξεδινω για τα καλά. Εμένα μου αρέσει να βλέπω πόσο μακριά πετάγεται το σπέρμα μου. Εμένα συνήθως μου αρέσει να τον παίζω την ώρα που κάνω μπάνιο. Η όλη αίσθηση με το ζεστό νερό ( όχι καυτό και κάψω το πέος μου) και τα σχετικά μου αρέσει οπότε μέρα πλενομαι. Επειδή όμως και αρκετές φορές αυνανιζομαι γυμνός ξαπλωμένος στο κρεβάτι και λερωνομαι πηγαίνω και πλενομαι. Σπάνια να μην πληθω. Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί να μην είσαι φυσιολογικός. Μόνο το μέγεθος σου μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι που άμα δεν έχεις κόμπλεξ δεν υπάρχει και πρόβλημα. Και εμένα μικρό θεωρείται αλλά δεν έχω πρόβλημα. Ωστόσο άμα το πάρω απόφαση θα ήθελα να κάνω μια επιμήκυνση έτσι ώστε να νιώθω εγώ λίγο πιο ωραία. Προσωπική άποψη αυτή. Σορρυ για το μεγάλο κείμενο και αποδεκτή αν σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: Τέσσερις περίεργες ερωτήσεις.
Μήνυμα στις 28/2/2019 στις 18:04 @Sex
Αρχικά δεν είναι όλα κόμπλεξ. Ο καθένας προσπαθεί να είναι όμορφος για τον εαυτό του. Τουλάχιστον εγω αυτό θέλω να κάνω. Να με βλέπω και να λέω ότι είμαι καλά. Αν κάτι δεν μου αρέσει το αλλάζω. Μην κρίνεις κάποιον που δεν ξέρεις. Απλά ρώτησα κάτι. Αν ξέρεις δύο πράγματα πάνω στο θέμα απλά απαντά ή πηγαίνω σε ένα άλλο. Μέλος είσαι. Αν εσύ έχεις να ρωτήσεις πια τόσα πράγματα στο section αυτό μπορείς. Δεν σου αρέσουν αυτά τα περί μεγέθους κλπ. μην τα διαβάζεις. Αν εσύ έχεις κάτι καλύτερο και διαφορετικό να ρωτήσεις μπορείς αλλά όπως είπα μην κρίνεις εμάς που θέλουμε να ρωτάμε σχετικά με αυτά τα θέματα.
Πήγαινε στο θέμα: Επιμήκυνση πέους
Μήνυμα στις 27/2/2019 στις 13:15 @Sex
Άμα με ρωτάς γιατί θέλω να κάνω επιμήκυνση θα σου απαντήσω επειδή θέλω να νιώθω εγώ καλύτερα με όλα τα μέλη του σώματος μου. Αν πάλι ρωτάς γιατί θέλω να μου πει κόσμος που το έχει κάνει είναι επειδή στο ίντερνετ τα παρουσιάζουν όλα πολύ εύκολα και πολύ τέλεια. Το να στο πει κάποιος που το έχει κάνει και το έχει περάσει είναι πιο καθησυχαστικό. Για την τιμή ρωτάω για να ξέρω μέχρι πόσα οικονομικά μπορεί να πάει και γενικά πόσο κοστίζει.
Μήνυμα στις 25/2/2019 στις 19:31 @Sex
Γειά σας φίλοι του φόρουμ. Όπως γράφω και στον τίτλο θα ήθελα να κανω επιμήκυνση στο πέος και θα ήθελα οποίος ξέρει ή ακόμα καλύτερα οποίος έχει κάνει και το έχει ζήσει να μου πει πως ήταν. Πονάει; Τι πρέπει να προσέχεις. Τα αποτελέσματα. Πόσο τους κόστισε κλπ. Έχω διαβάσει διαφορά και στο ίντερνετ αλλά θα ήθελα και γνώμες από κάποιους οι οποίοι το έχουν ζήσει. Ευχαριστώ.
Μήνυμα στις 29/12/2018 στις 11:38 @Sex
Γειά σας παιδιά. Εχω γράψει σε διάφορες απαντήσεις σε διάφορα θέματα ότι είμαι μπάϊ. Πριν έναν μήνα λοιπόν ένας φίλος μου γνώρισε σε εμένα και την παρέα μου ένα φίλο του ο οποίος ήταν ένα αγόρι στα γούστα μου ας το πούμε με το οποίο αρχίσαμε και κάναμε παρέα, ανταλλάξαμε και τηλέφωνα κλπ. Μια μέρα λοιπόν που είχε έρθει σπίτι μου να αράξουμε αυτός με φίλησε. Εγώ του εξήγησα ότι είμαι μπαι και μου είπε ότι είναι και αυτός αλλά εκείνη την μέρα δεν έγινε κάτι άλλο μέχρι και σήμερα αντε καμία φάση αλλά μου είπε απέξω απέξω ότι θα ήθελε να προχωρήσουμε. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να σας πως την αλήθεια αλλά δεν ξέρω και πως είναι διότι ούτε με κοπέλα έχω πάει ούτε με άντρα. Πως πρέπει να καθαριστώ ( καταλαβαίνετε που εννοώ ). Να ξυρίσω τις τρίχες εκεί πίσω και πως; Πλιζ βοηθήστε γιατί αυτός μου αρέσει. Όχι για σχέση αλλά η όλη φάση μου κάθεται ωραία. Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά. Βοήθεια
Μήνυμα στις 20/12/2018 στις 12:40 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γειά σου φίλε. Να σου πω την αλήθεια μου φαίνεται λες και γράφω εγώ γιατί μου συμβαίνουν σχεδόν όλα αυτά. Ας πάρουμε τις ερωτήσεις μία - μία.Εγώ όταν πάω προς νερού μου επειδή μάλλον έχω περιτομή αλλά δεν έχω πάει να το κοιτάξω είναι η αλήθεια, είτε πηγαίνω το δέρμα πίσω χωρίς όμως να κατέβει εντελώς ίσα - ίσα όσο χρειάζεται και απλά θα περιμένω μέχρι να τελειώσω εντελώς και για σιγουριά το τινάζω λίγο πάνω κάτω ελαφρά για να σιγουρευτώ ότι τελείωσα. Στο σχολείο και εγώ πάντα πήγαινα στις κλειστές για όλα αυτά που λες και λόγω τους μεγέθους μου αλλά και επειδή αυτές οι ανοιχτές τουαλέτες ποτέ δεν με βόλευαν ( δεν ξέρω γιατί, ψυχολογικά δικά μου ) αλλά και πολλοί συμμαθητές μου πήγαιναν οπότε δεν ντρεπόμουν ή κάτι. Όσο για την τελευταία ερώτηση καλό θα ήταν να τραβάς σιγά - σιγά το δέρμα κάτω έτσι ώστε να αποκαλύπτεται εντελώς το κεφαλάκι και έτσι θα δεις. Αν με τον καιρό μαλακώνει και κατεβαίνει με ευκολία χωρίς να σε ζορίσει τότε πιστεύω είσαι καλά. Αν πάλι το κατεβάζεις και σε πονάει η δεν κατεβαίνει εύκολα ή όταν το κατεβάζεις είναι λες και σε σφίγγει πρέπει να πας σε ουρολόγο ( κάτι που πρέπει να κάνω και εγώ ) για να το κοιτάξεις. Μπορεί να έχεις φίμωση αλλά μην αγχώνεσαι απ' ότι έχω διαβάσει η επέμβαση είναι μια επέμβαση ρουτίνας. Όσο για το μέγεθος σου πιστεύω είναι καλά. Άσε που είσαι 15 χρόνων οπότε θα μεγαλώσει κι άλλο. Μην αγχώνεσαι εγώ είμαι 18 και μου είναι 10 εκ. σε στύση. Άμα δεν έχεις κόμπλεξ όλα είναι μια χαρά. Αποδεκτή αν σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: Ερωτήσεις
Μήνυμα στις 17/12/2018 στις 10:02 @Sex
Ποια ήταν η πιο ωραία εμπειρία σου; Υπάρχει κάποιος άλλος που να θέλει να απαντήσει; Όλες οι απαντήσεις που έχουν να κάνουν με το θέμα είναι αποδέκτες. Πήγαινε στο θέμα: Ερωτικές εμπειρίες |