Μήνυμα στις 13/1/2019 στις 09:35 @Sex
Εμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό ένα μικρό κόκκινο σημάδι στην κεφαλή του πέους έχω και λίγη φαγούρα γνωρίζετε τι μπορεί να είναι είμαι 21
Πήγαινε στο θέμα: Κόκκινα σιμαδια στην κεφαλή του πέους
Μήνυμα στις 24/12/2018 στις 15:54 @Sex
Έχω τραβήξει για πρώτη φορά το πετσάκι πίσω και το έχω αφήσει αλλά με πονάει πάρα πολύ όταν ακουμπάει με το παντελόνι είναι φυσιολογικό? Και κάτι άλλο εκεί που είναι η κεφαλή και μοιάζει σαν στεφάνι το χρώμα είναι λίγο μωβ είναι φυσιολογικό?
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά πετσάκι πίσω
Μήνυμα στις 18/12/2018 στις 11:22 @Sex
Βασικά είναι μοβ εκεί που χοριζεται ι κεφαλή που μοιάζει σαν δακτυλίδι,και κάτι αλλά έχω κάτι άσπρα σιμαδια που μοιάζει σαν να κόλλησε χαρτακι πάνω του βάζω νερό αλλά δεν φευγει τέλειος,κάτι άλλο κάποτε εμυφανιζονται και κάτι κόκκινα σιμαδια αλλά όταν κάνω μπάνιο υποχωρούν γνωρίζετε κάτι?
Πήγαινε στο θέμα: Κεφαλή του πέους μοβ
Μήνυμα στις 16/12/2018 στις 09:36 @Sex
Τιν σκέφτουμαι συνέχεια δουλεύω όλη μέρα και πάλι την σκέφτομαι θα βρεθούμε την άλλη εβδομάδα αλλά ως τότε τι να κάνω αν ξέρετε κάποιο κόλπο πέστε μου
Πήγαινε στο θέμα: Την σκέφτομαι συνέχεια
Μήνυμα στις 13/12/2018 στις 09:37 @Sex
Νομίζω έχω μικιτιαση δεν ξέρω στιν αρχείο είχα καλά σιμτοματα τορα έχουν Μίνη τα σιμαδια κάποτε φευγουν και ξανά εμυφανιζονται αν ξερεται κάτι παρακαλώ πεσται μου
Πήγαινε στο θέμα: Κόκκινα σιμαδια στο πεος
Μήνυμα στις 12/12/2018 στις 09:03 @Sex
Στις αρχές ειχα όλα τα σιμτοματα τορα έχουν αποχρώσει ολλα αλλά σήμερα έχουν εμφανιστεί κάποια μικρά σημάδια κόκκινα ξανά,δεν έχω πάει σε γιατρό πιστεύω ότι θα περάσει δεν ξέρω αν είναι επικίνδυνο,τορα έχουν περάσει 1 μινας και ακόμα με βασανίζει. Σώστε με σας παρακαλώ!
Πήγαινε στο θέμα: Μυκητίαση στο πεος άντρες
Μήνυμα στις 3/12/2018 στις 11:13 @Sex
Αυτες τις μέρες έχει περάσει ι φαγουρα και ολλα έχουν Μίνη τα σιμαδια μόνο αλλά χθες που εκανα μπάνιο το πρωί ήταν πιο λιγω το κόκκινο σκέφτουμαι να το αφήσω ακόμα λιγες μέρες και θα δω ελπιζω να Μίνη είναι κατη σοβαρό...
Πήγαινε στο θέμα: Σημάδια στο πεος
Μήνυμα στις 3/12/2018 στις 03:37 @Sex
Είμαι άντρας,αν το αφήσω δεν θα περάσει..? Είναι επικίνδυνο???
Πήγαινε στο θέμα: Σημάδια στο πεος
Μήνυμα στις 2/12/2018 στις 15:43 @Sex
Γιασας στις προτες 3 μέρες το πεος μου με πονουσε στιν κεφαλη, το πετσακι δεν κατεβεναι κάτω ειχαι κοκκινιση μιριζε ασχιμα, είχα φαγουρα, είχαι κάτι άσπρα στιν κεφαλη... τωρά έχουν περάσει 2 βδομάδες σχεδόν έχει περάσει ο πόνος το πετσακι κατεβενει αλλά η φαγουρα δεν περασαι και όταν κατεβαζω το πετσακι έχω κατη κόκκινα σιμαδια σε διάφορα μέρη τις κεφαλης του πεους. Έχω ανχοθη πάρα πολλή,αν γνωρίζεις κάτι ι αν είναι επικίνδυνο πες μου παρακαλώ θέλω να πάω σε γιατρό αλλά αφτω το διάστημα δεν μπορώ...
Πήγαινε στο θέμα: Σημάδια στο πεος |