Μήνυμα στις 2/1/2019 στις 15:12 @Sex
για φιλο,φίλη δεν θα είχα πρόβλημα για συγγενή πραγματικα δεν ξέρω,σου έχει τύχει κάτι;
Πήγαινε στο θέμα: Γνωστός σε πορνό
Μήνυμα στις 2/1/2019 στις 09:11 @Sex
Πρώτη φορά 12 με 13 κάπου εκεί δεν μου μίλησε κάποιος αλλά στα 13 εχυσα μπροστά στή μητέρα μου.
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη εκσπερμάτωση και πληροφόρηση
Μήνυμα στις 21/12/2018 στις 15:27 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:να φαίνεται τ βαράκι σε χαμηλοκαβαλο η κολαν.Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΤΙΜΙΣΕΙΣ
Μήνυμα στις 12/12/2018 στις 09:18 @Sex
Εχετε δει ποτέ σε συμμαθητή σας ξ φίλο σας να τ είναι καυ@@@ και να φαίνεται Απο τ φόρμα αν ναι πως; Οπότε μ έχει τύχει μ σηκώνεται κ εμένα. Πήγαινε στο θέμα: Οταν φαίνεται.
Μήνυμα στις 3/12/2018 στις 07:02 @Sex
kalamk μου είχε τύχει να χυσω ενω είχε η μητέρα μ το χέρι της εκεί.
Πήγαινε στο θέμα: Εξσπερματιση
Μήνυμα στις 2/12/2018 στις 07:13 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ομαδική ναι φίλους,γυμνό μ έχει δει η μάνα μου.Πήγαινε στο θέμα: Γυμνισμό και ομαδικό !!!
Μήνυμα στις 1/12/2018 στις 09:19 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:το να πω 16είμαι θυμάμαι οτι τοτε στα άρχισα να χυνω το θυμάμαι καλά λογο κ ένως απροόπτου που μ είχε συμβεί.Αλλα μ τρομάζεις πιστεύω να είναι τ ηλικίας,αυτό μ τα ξερά χυσια που λες δ καταλαβαίνω ίσως να βγάζει κάποια κ να μ τα καταλαβαίνεις. Αποδεχτή αν θέλεις.Πήγαινε στο θέμα: Εξσπερματιση
Μήνυμα στις 1/12/2018 στις 05:08 @Sex
είμαι 16 κ εμένα μ έχει συμβεί κάτι παρόμοιο το καλοκαίρι,όχι για κοπέλα αλλά για τ μητέρα μ.Οταν κάτι φίλοι τ είδαν Που ηταν λίγο πεταξετα όλα έξω. Δεν μου άρεσε κ πολύ η όλοι φάση αλλά δ κρύβω οτι εκείνη τ στιγμή φτιάχτηκα.
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδική μαλακία για την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 30/11/2018 στις 15:44 @Sex
Ανάλογα φιλέ πιό πολύ μ βγαίνει επάνω και όσο να κανείς δε φαίνεται, αλλά σε κάποια μ βγαίνει στο πλάι κ εκεί να δεις πως φαίνεται. Κάνα δυο φορές σε σλιπ που μ εβγενε επάνω έχει τύχει να μ δει η μητέρα μου να είναι μονο με το σλιπ και να μην έχω που να το βάλω.
Πήγαινε στο θέμα: Οταν είσαι κ@@@μενος |