Μήνυμα στις 13/3/2023 στις 14:40 @Sex
Ναι εμένα έχει τύχει να με πιάσει ένας φίλος πέρσυ το καλοκαίρι που είχα πάει Ίο διακοπές και ήμασταν 4 άτομα αλλά δύο δωμάτια στο ένα εγώ με εκείνον και στο δίπλα τα αλλά δύο παιδιά εεε και κάποια στιγμή είχαμε γυρίσει από παραλία και ήμουν τέρμα καυλωμένος του το είχα πει κιόλας και είχε μπει για μπάνιο αυτός και εγώ απλά στο κρεβάτι τον έπαιζα και αυτός βγήκε την στιγμή που εγώ τελείωνα εεε και απλά γέλασε τι να κανει σιγά ούτως η άλλως γυμνό με έχει ξανά δει και τον έχω ξανά δει μετά τον έπαιξε και αυτός από ότι μου είπε όταν μπήκα εγώ για μπάνιο αλλά εγώ δυστυχώς δεν τον έπιασα δεν είδα κατι Πήγαινε στο θέμα: Πρωί
Μήνυμα στις 13/3/2023 στις 14:38 @Sex
Ναι εμένα έχει τύχει να με πιάσει ένας φίλος πέρσυ το καλοκαίρι που είχα πάει Ίο διακοπές και ήμασταν 4 άτομα αλλά δύο δωμάτια στο ένα εγώ με εκείνον και στο δίπλα τα αλλά δύο παιδιά εεε και κάποια στιγμή είχαμε γυρίσει από παραλία και ήμουν τέρμα καυλωμένος του το είχα πει κιόλας και είχε μπει για μπάνιο αυτός και εγώ απλά στο κρεβάτι τον έπαιζα και αυτός βγήκε την στιγμή που εγώ τελείωνα εεε και απλά γέλασε τι να και σιγά ούτως ξ άλλως γυμνό με έχει ξανά δεν και τον έχω ξανά δεν μετά τον έπαιξε και αυτός από ότι μου είπε όταν μπήκα εγώ για μπάνιο αλλά εγώ δυστυχώς δεν τον έπιασα δεν είδα κατι
Πήγαινε στο θέμα: Πρωί
Μήνυμα στις 12/3/2023 στις 11:48 @Sex
Μάγκες καλησπέρα εγώ θέλω να ρωτήσω το πρωί που ξυπνάμε και είμαστε καυλωμενοι πολλές φορές δεν πέφτει με τίποτα η μόνη λύση είναι να τραβήξουμε;;; η έχετε κιαλλες;; επίσης θέλω να ρωτήσω αν σας έχουν πιάσει ποτέ να τον παίζετε και πως πήγε αυτό
Πήγαινε στο θέμα: Πρωί
Μήνυμα στις 1/1/2020 στις 05:19 @Sex
Εσεις κυκλοφορειτε γυμνοι στο σπιτι οταν ειστε μονοι σας η με τον αδερφο σας; Γενικα τι αποψη εχετε για τον γυμνισμο και τι σχεση με τους αδερφους σας οσοι εχετε? Ντρεπεστε τους αντρες της οικογενειας και ποσο τον εχετε;
Πήγαινε στο θέμα: Γυμνος στο σπιτι
Μήνυμα στις 28/12/2018 στις 05:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εξπερματωσα πρωτη φορα στην εκτη δημοτικου!Ο πατερας μου μου μιλησε στην 2α γυμνασιου αλλα ηταν πολυ αργα🤣 Εννοω οτι ηδη τον επαιζα και εχυνα αρκετα! Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη εκσπερμάτωση και πληροφόρηση
Μήνυμα στις 2/12/2018 στις 06:42 @Sex
Εχω παει σε παραλια γυμνιστων και εχω τραβηξει μαλακια με φιλους! Ωραια ηταν
Πήγαινε στο θέμα: Γυμνισμό και ομαδικό !!!
Μήνυμα στις 30/11/2018 στις 13:09 @Sex
Φιλε μου η τσοντα ειναι απλα ενα βιντεο που βλεπουμε για να περασει η ωρα μας και να τον παιξουμε! Καποιες φορες ομως δεν εχουμε ορεξη ειτε γιατι δεν μας ελκυει τοσο ειτε γιατι δεν συμμετεχουμε! Δεν θα σε επηρεασει στην κανονικη σεξουαλικη πραξη! Μην φοβασαι
Πήγαινε στο θέμα: Τσοντα vs κανονικο
Μήνυμα στις 27/11/2018 στις 09:19 @Sex
Γεια σας! Ειμαι 15 και την εχω 12.5 στα 13! Ειναι καλο μεγεθος; θελω να προχωρησω με την κοπελα μου γιατι μεχρι τωρα μονο μου τον εχει παιξει αλλα ντρεπομαι λιγο! Τι λετε;
Πήγαινε στο θέμα: Γεια σας! Ειμαι 15 χρονων και την εχω 13 |