Μήνυμα στις 8/12/2019 στις 12:20 @Θ. Κλημεντίνη
γνωρισα ενα παιδι και εχουμε τρομερη χημεια εγω δεν ηξερα οτι ειχε κοπελα.. Οταν βρισκομαστε απο κοντα ολο με προσεγγιζει με πειραζει και γενικα ασχολειτε μονο μαζι μου και φαινεται πως δεν ειναι φιλικο...Εχθες ομωσ πηγα για καφε και ετσι οπωσ κοιταω στη καφετερια των βλεπω με μια κοπελα να φιλιουνται και εμαθα οτι ειναι μαζι εδω και 10 μηνες. Τι να κανωω?? Μαρεσει παρα πολυ και δεν σταματαει να με προσεγγιζει...
Πήγαινε στο θέμα: ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ..ΤΙ ΚΑΝΩ?
Μήνυμα στις 2/12/2018 στις 06:23 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!Θεωρω πως ειναι πολυ καλη μου φιλη παρολαυτα νομιζω οτι δεν θα δεχοταν να τησ μιλησω γιαυτο και θα ηταν αρκετα επιθετικη αλλα ταυτοχρονα με αυτον κοιτιομαστε ολη την ωρα χωρις βεβαια εγω να εχω κανει κατι παραπανω γιατι δεν θελω να πληγωσω την κολλητη μου.Δεν ξερω τι να κανω γιατι δεν προκειται να κατσει να τησ εξηγησω... Πήγαινε στο θέμα: μαρεσει το κρασ τησ φιλησ μου????
Μήνυμα στις 20/11/2018 στις 14:41 @Θ. Κλημεντίνη
Καλο θα ηταν να τελειωσεις την σχεση σου αν δεισ οτι δεν παει αλλο.Αν δειχνει ενδιαφερον μονο σε εσενα και οχι σε καποια αλλη κοπελα τοτε μαλλον κατι παιζει.Μαθε περισσοτερα για αυτον και αν δεισ οτι ερωτευεσαι μην το καταπνιξεις ειναι κριμα προχωρα και οπου σε βγαλει Πήγαινε στο θέμα: Καθηγητής μαθήτρια
Μήνυμα στις 20/11/2018 στις 14:37 @Θ. Κλημεντίνη
Μαρεσε απο την αρχη του 2018 ενα παιδι αρκετα ...ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ μια απο τισ φιλες μου μου ειπε οτι τον θελει ...εγω επαθα σοκ.Προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν μου αρεσει.Πριν μια εβδομαδα ειμασταν σε ενα κλαμπ και ετυχε να ειναι και αυτος εκει και με κοιτουσε συνεχεια εγω προσπαθησα να το αποφυγω αλλα οταν εφευγα απο το κλαμπ ηρθε και μου μιλησε .ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Πήγαινε στο θέμα: μαρεσει το κρασ τησ φιλησ μου???? |