Μήνυμα στις 2/1/2019 στις 07:34 @Sex
Καλησπέρα παιδιά μιας και είναι γιορτές πήρα στην κοπέλα μου ένα στραπον για να μπει από πίσω μου επειδή μου αρέσει.Θελω να μου πείτε τι πρέπει να έχω κάνει πριν για να είμαι έτοιμος;Πονάει η όχι;Έχει ωραία αίσθηση;Θεωρειται Gay η όχι;τι πρέπει να κάνω για να είμαι ανοικτός πίσω και να χωρέσει όλο;Θέλει να πάρω κάποιο λιπαντικό η όχι;και αν ναι ποιο προτείνετε; Να πω ότι τρίχες δεν έχω καθόλου γιατί έχω κάνει αποτρίχωση στα οποισθια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Αποδεκτη στην καλύτερη απάντηση. Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση στραπον
Μήνυμα στις 22/12/2018 στις 17:22 @Sex
Φίλε είσαι μια χαρά ηρέμησε λίγο,υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στην ζωή από αυτο που σε απασχολεί το οποίο είναι στο μυαλό σου ειδικά αν σκεφτείς ότι είσαι 14.Επισης καμία σοβαρή κοπέλα δεν κοιτά το μέγεθος παρά μόνο οι κομπλεξικες άρα είσαι οκ.
Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 12/12/2018 στις 08:27 @Sex
Παιδιά ξεκίνησα χθες ένα θεμα για σεξ με φίλο.Σημερα έγινε όμως έγινε κάτι που δεν ξέρω αν ήταν καλο.Ο φιλος μου έφερε τον ξάδελφο του (28 χρόνων) αρχικά είπε ότι δεν θα ενοχλούσε ονως μετά έβγαλε και εκεινοσ τα ρούχα του ,ήρθε στο δωμάτιο και καναμε ομαδικό και οι 3.Ειναι καλο αυτο;Εμενα μου άρεσε πολύ που (ειδικά ο ξάδελφος ήταν τέλειος) όμως έχω κοπέλα και φοβάμαι μην το μάθει.
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια
Μήνυμα στις 11/12/2018 στις 18:17 @Sex
Παιδιά είμαι 19 χρόνων και έχω κοπέλα.Ειμαι διακοπές με ένα φίλο μου και έχω πρόβλημα.Αυτος κυκλοφορεί γυμνός στο σπίτι,αυνανίζεται μπορούσα μου και μου ζήτησε να το κάνουμε για πλάκα.Εγω αρνήθηκα γιατί έχω κοπέλα και δεν είμαι Gay όμως θέλω μια εμπειρία τι να κάνω πείτε μου,κάνω ότι δεν θέλω μπροστά του αλλα με ερεθίζει που τον βλέπω γυμνό με αποτέλεσμα να θέλω να βγάλω τα ρούχα και να γίνει αλλα φοβάμαι μην το μάθει η κοπέλα μου .Τι να κάνω πείτε μου;
Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση φίλος.
Μήνυμα στις 2/12/2018 στις 17:13 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Στο σχολείο στις τουαλέτες!Στο supermarket επίσης στις τουαλέτες! Εσύ σε ποια μέρη!Αποδεξτη αν γίνετε! Πήγαινε στο θέμα: Μέρη αυνανισμου
Μήνυμα στις 2/12/2018 στις 13:34 @Sex
Άκυρες φαντασιώσεις που δεν βοηθάνε το παιδί στο θεμα του.
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδική μαλακία για την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 2/12/2018 στις 12:57 @Sex
Axinos να σε ρωτήσω κάτι τα θεωρείς λογικά αυτά που λες;Εξαρτάται αν είναι άτομο που θέλει μόνο σεξ θα χέρει η κοπέλα αν όχι θα νευριάσει.Λες να κάνουν σεξ και να σε βλέπουν,το θεωρείς λογικο τωρα η το λες για να γελάσουμε;Τι το περάσεις ερωτική ταινία;Μετά λες του παιδιού που έχει πρόβλημα να κάνει ομαδικό στην κοπέλα του,τι την πέρασες την κοπέλα;Συγνώμη για το μήνυμα αλλα αυτά που γράφεις είναι περίεργα μη πω για γέλια. Τωρα στο παιδί που έχει το πρόβλημα.Θα ήταν καλο να μην μάθει τίποτα,θα σε συμβούλευα να κανείς σεξ μαζί της και όχι να αυνανιζεσε με φίλους για αυτήν. Πήγαινε στο θέμα: Ομαδική μαλακία για την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 2/12/2018 στις 11:24 @Sex
Όχι φίλε καθόλου τιμητικό δεν είναι.Τι την πέρασες την κοπέλα σου,μηχανή του σεξ για να δίνει ευχαρίστηση σε 9 ανδρες;Φυσικά επρεπε να μην δεχτείς,τι πάει να πεις ότι δεν ήθελες να τους το χαλάσει;Δηλαδή αν αύριο σου πουν ότι θέλουν να κάνουν σεξ με την κοπέλα σου το ίδιο θα πεις πάλι;Πρέπει να προστατεύεις το άτομο που αγαπάς από ανωμαλίες φίλε και όχι να κανείς το ίδιο. Συμφωνώ απόλυτα με την Lida! Πήγαινε στο θέμα: Ομαδική μαλακία για την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 2/12/2018 στις 01:46 @Sex
Καλημερα και από μένα.Στο θεμα τωρα,φυσικά και δεν ήταν σωστό φίλε μου,είναι σαν να υποβαθμίσεις την κοπέλα σου.Κανονικα έπρεπε να αρνηθείς κατηγορηματικά για αυτο που κάνατε.Εννοειτε δεν πρέπει να ξαναγίνει και φυσικά πρέπει να μην το μάθει η κοπέλα σου,γιατί αν μάθει ότι κάνατε ανωμαλίες για εκείνη το λιγότερο θα σε χωρίσει.Αυτα από εμενα και ελπίζω να κατάλαβες ότι ήταν άσχημο αυτο που έγινε.
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδική μαλακία για την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 1/12/2018 στις 17:32 @Sex
Εγώ παντού! Σπίτι,Σχολείο,μαγαζιά,supermarkets κτλ! Πήγαινε στο θέμα: Μέρη αυνανισμου |