Μήνυμα στις 2/12/2018 στις 07:29 @Sex
καλησπερα.Τελευταια οδηγουμε στο συμπερασμα οτι ειμαι μπαι και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις.Βλεπωντας τσοντες καταλαβα μαλλον οτι προτιμω το σεξ με αντρα.Χωρις να εχω κανει σεξ ουτε με αντρα ουτε με γυναικα ομως.Εχει τυχει σε καποιον να προτιμαει το σεξ με αντρα αλλα να τα εχει με κοπελα και ποσο δυσκολο ειναι αυτο.Παρακαλω απαντηστε
Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΕΞ??
Μήνυμα στις 27/11/2018 στις 04:51 @Sex
Καλημερα.Εγω βλεποντας τσοντες νομιζω προτιμω να βλεπω ανδρικους κωλους αποτι γυναικειους.Βεβαια στο πιασιμο νομιζω προτιμω γυναικειο.Και εγω μεστην μερα εχω ισως λιγο παραπανω ορεξη για σεξ με αντρα αλλα συνηθως αφου ηδη εχω αυνανιστει 3 4 φορες με κοπελες οποτε ισως γιαυτο.Φιλε fafanikos τι λες ειμαστ και οι δυο κομπλε?
Μήνυμα στις 24/11/2018 στις 17:50 @Sex
Γεια σου φιλε.Αρχικα ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Το θεμα ειναι αφου δεν με ξετρελενει οταν το βλεπω δεν θα με δυσκολευει στο να ερεθιστω στην πραξη.Θεωρεις πως ειναι διαφορετικο το να το βλεπεις απο κοντα να το ακουμπας να το γλυφεις κτλ οποτε θεωρεις οτι δεν θα εχω καποιο θεμα.Και μπορεις να μου πεις και τις ασχημες πτυχες που ειπες πριν?
Μήνυμα στις 23/11/2018 στις 09:24 @Sex
Γεια σας ειμαι αγορι 18.Εδω και 3 4 βδομαδες προσπαθω να καταλαβω αν ειμαι γκει η στρειτ.Καταρχας ερεθιζομαι καθε φορα που βλεπω τσοντα.Ειτε γκει ειτε στρειτ.Βεβαια εξω κοιταω μονο κοπελες και δεν εχω νιωσει ποτε να μου αρεσει καποιος αντρας σε αντιθεση με κοπελες που μου αρεσουν πολλες.Απλα οταν βλεπω γκει τσοντα εχω πιο πολυ το αισθημα του να θελω να κανω σεξ γιατι μου βγαζει κατι βιαιο.Βεβαια σε αυτο μπορει να φταιει το οτι εβλεπα και ακομα βλεπω πολλες τσοντες με κοπελες καθημερινα(4 τλχστον) γιατι το ενιωθα με κοπελες αυτο καθε φορα αλλα τωρα πολυ πιο δυσκολα και ισως απλα το εχω βαρεθει.Δεν εχω σκεφτει ποτε και ουτε θελω να εχω σχεση με αντρα κτλ.Τι πιστευετε???????
Πήγαινε στο θέμα: GAY??????
Μήνυμα στις 21/11/2018 στις 03:15 @Sex
Σας παρακαλω απαντηστε γιατι με αγχωνει πολυ αυτο το θεμα
Μήνυμα στις 18/11/2018 στις 10:06 @Sex
Γεια σας.Εδω και 2 εβδομαδες παρατηρησα οτι ενω παλια μου αρεζε το αιδιο πλεον νιωθω λιγο διαφορετικα οταν το βλεπω στις τσοντες.Σαν να μην μου αρεσει παρολο ποθ ερεθιζομαι.Ειμαι 18 και ακομα δεν εχω δει η πιασει γυναικειο οργανο μονο στηθος.Μηπως ειναι απο το αγχος?Αμα δω κανονικα απο κοντα μπορει τελικα να μου αρσει?Εχει τυχει σε καποιον αλλον?Μηπως απλα το εχω συνηθισει?Μπορει αυτο να δημιουργησει προβλημα στο σεξ?
Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΕΞ?? |