Μήνυμα στις 12/9/2019 στις 10:49 @Κλάψιμο
Γεια σας. Ειμαι αγόρι 17-18 χρονων.Το πρόβλημα μου είναι ότι νομίζω πως πάντα είμαι δεύτερη επιλογή(σε φιλιες εννοω). Και παλιότερα αλλά θα σας πω το πιο πρόσφατο περιστατικό. Τον Ιούνιο έδωσα πανελληνιες. (Θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν είχα φίλους). Λοιπόν τον χρόνο που μας πέρασε έκανα ιδιαίτερα με ένα άλλο κορίτσι με το οποίο ήμασταν στην ίδια ταξη και στο σχολείο(από το δημοτικό γνωριζόμαστε αλλά τον τελευταίο ενάμισι χρόνο κάνουμε παρέα). Αυτη ειχε κατι φιλες αλλά μάλωσε με αυτές πριν το καλοκαίρι. Εγώ την υποστήριξα και αρχίσαμε να κάνουμε περισσότερη παρέα μετά τις πανελλήνιες αρχίσαμε να βγαίνουμε για καφέ κλπ. Τέλος πάντων τωρα τον Σεπτέμβριο μια παλιά μας φίλη από το δημοτικο αρχικά είπε σε εμένα να βγούμε και βγήκαμε και μετά από κάποιες μέρες μου είπε να ξαναβγούμε αλλά να φέρω και την κοπέλα για την οποία σας μιλάω. Και από εκείνη την φορά που βγήκαμε όλοι μαζί βλέπω ότι προτιμαει την παρέα της και αισθάνομαι σαν να με έχει κάνει κάπως πέρα (μπορεί να είναι και η ιδέα μου και απλώς να ζηλεύω)αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Από την μια θέλω να συζητήσω μαζί της για αυτό το θέμα αλλά φοβάμαι μήπως με παρεξηγήσει και το πει και στην άλλη...Από την άλλη σκέφτομαι να μην της πω τίποτα γιατί θα σπουδάσουμε σε διαφορετικές πόλεις. Εσείς τι θα μου λέγατε να κάνω? Να σημειώσω ότι την βλέπω φιλικά και όχι ερωτικά. Αυτή δεν ξέρω πως με βλέπει αλλά δεν μου έχει δείξει σημάδια για το αν με βλέπει ερωτικά.. Και επίσης θέλω να μου πείτε αν νιώθετε η νιώσατε ποτέ ότι είστε δεύτερη επιλογή και πως το αντιμετωπίσατε. Και επίσης πως να μην γίνομαι 2η επιλογη μπορώ να κάνω κάτι για να μην είμαι δεύτερη επιλογή? Πήγαινε στο θέμα: 2η επιλογή
Μήνυμα στις 14/7/2019 στις 06:56 @Sex
Δεν έχω κάνει τίποτα απολύτως ούτε με αγόρι ούτε με κορίτσι απλώς βλέπω γκέι τσόντες. Προσπάθησα πολλές φορές να δω στρέιτ αλλά δεν με ερεθιζει καθόλου το γυναικείο σωμα. Επίσης όταν ήμουν μικρός νόμιζα ότι μου άρεσαν τα κορίτσια(πχ δημοτικό μέχρι γυμνάσιο) αλλά νομίζω απλώς δεν ήθελα να το παραδεχτω. Αλλά γενικά με ερεθιζει το αντρικό σώμα... και τα κορίτσι τα κοιτάω μόνο φιλικά. Ας πάμε στο θέμα μας..Αυτό που με φοβιζει να της το πω είναι ότι δεν νομίζω να έχει ψηλιαστει κάτι γιατί δεν περπατάω ούτε μιλάω ούτε συμπεριφέρομαι γυναικεία,ασε που δεν μου αρέσει κιόλας. Με φοβίζει ακόμη περισσότερο ότι την στιγμή που θα το λέω ότι θα έχω τοσο άγχος θα έχω κοκκινίσει (κλασικά ) μπορεί να μπερδέψω και τα λόγια μου και φοβάμαι επίσης μην το πει σε κανέναν άλλον ή στη μητέρα της γιατί η μαμά μου με την μαμά της μιλάνε (όχι σε καθημερινή βάση αλλά μιλάνε )και καταλαβαίνεις... Πάντως ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αν βρω την ευκαιρία και το θάρρος θα το κανω ,θα της το πω και ελπίζω να μην το πει σε κανεναν. Πάντως δεν μου έχει δείξει κάτι μέχρι τώρα ότι είναι καρφί. Αν σου έρθει καμία ιδέα με ποιον τρόπο να της το πω (δηλαδή που να είμαστε και τα λόγια με τα οποία θα της το πω)ριξτην. Πήγαινε στο θέμα: coming out
Μήνυμα στις 14/7/2019 στις 03:45 @Sex
Γεια σας είμαι 17.5 χρόνων τελείωσα το λύκειο.Δεν έχω φίλους μόνο κάνω παρέα με ένα κορίτσι πολύ καλή κοπέλα αλλά δεν θεωρώ ότι είμαστε φίλοι επειδή δεν τα λέμε όλα μεταξύ μας. Είμαι γκέι αλλά δεν ξέρω πως να της το πω γιατί θέλω να της το πω να το βγάλω από μέσα μου γιατί έχω κλειστεί στον εαυτό μου γενικα. Δεν είναι ρατσιστρια σε αυτό το θέμα γιατί κάναμε συζητήσεις για αυτό το θέμα με έναν ηλίθιο καθηγητή στο σχολειο και η φίλη μου υποστήριζε τους ΛΟΑΤ (ενώ ο καθηγητής το αντίθετο)..αλλά δεν ξέρω αισθάνομαι ότι αν της το πω δεν ξέρω νομίζω θα θέλει να ξεκόψει. Επίσης με αυτήν γνωριζόμαστε από το δημοτικό στο γυμνάσιο είχαμε ξεκόψει αλλά στο λύκειο και ιδιαίτερα 2 και 3 λυκείου κάναμε πολύ παρέα γιατί κάναμε και μαζί φροντιστήριο.Αλλα έχω την εντύπωση ότι της άρεσα στο δημοτικό. Δεν ξέρω αν της αρέσω και τώρα.Αυτο λοιπόν μου το κάνει ακόμη πιο δύσκολο και δεν ξέρω τι να κάνω. Τι θα με συμβουλεύατε να της το πω η όχι και αν ναι με ποιον τρόπο? Πήγαινε στο θέμα: coming out
Μήνυμα στις 14/7/2019 στις 03:25 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φίλε .Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτός να είναι γκέι. Και ίσως το βρήκε σαν μια καλή ευκαιρία να κάνει κάτι μαζί σου γιατί από ότι κατάλαβα επειδή είπες ότι δεν του φαινόταν να προτείνει αυτά που πρότεινε καταλαβαίνω ότι είναι υπιων τόνων. Πάντως αυτό που είπες να κάνεις να προσέχεις την συμπεριφορά του ειναι καλο αλλα να προσεξεις όχι μόνο αν σου ακυρώνει συναντήσεις αλλά και τον τρόπο που σου μιλάει και αυτά που σου λέει κλπ. Αν δεις κάποια αλλαγή μιλά του αλλά μην τον φέρεις σε δύσκολη θέση γιατί αν πράγματι είναι γκέι λογικά θα είναι πολύ καταπιεσμένος και αν θες (γιατί δεν ξέρω και τι αντιλήψεις έχεις )στήριξε τον ψυχολογικά γιατί είναι δυσκολο να το περνάει μονος του. Τώρα αν δεν είναι γκέι ξεκαθάρισε του ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα μεταξύ σας και ότι συνεχίζεις να τον θεωρείς κολλητό σου και καν τον να νιώσει εμπιστοσύνη.ΥΓ:Πάντως ασε του λίγο χρόνο όπως είπε και ο προλαλησαντας. Η συζήτηση πάντως θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική. Δεν μας είπες αν είχε ποτέ κοπέλα η όχι και αν έδειξε ποτέ ότι είναι γκέι η αν δειχνει στρ8... Πήγαινε στο θέμα: Μαλάκια-πιπα από κολλητό
Μήνυμα στις 24/6/2019 στις 19:46 @Sex
1)Laout θέλω να σου πω ότι αυτό που κάνατε στην κοπέλα μπορεί να θεωρηθεί βιασμός αν η ίδια δεν το ήθελε.. 2)έρχομαι στο κύριο θέμα σου manos2 κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να το κανεις γιατί είναι κολλητός σου είτε ειναι είτε όχι πουτανακι οπως λες μόνο και μόνο επειδή είναι κοπέλα του κολλητού σου θα έπρεπε να συγκρατηθεις. έλα στην θέση του εσένα αν σου το έκανε αυτό ο κολλητός σου τι θα έκανες??? Εγώ απλώς λέω την γνώμη μου δεν θα σου πω τι να κάνεις θα κάνεις ότι θες. Σόρρυ που μιλάω λίγο απότομα αλλά εκνευρίστηκα λίγο με τον προλαλησαντα... Πήγαινε στο θέμα: Έκανα μπάνιο και μπήκε μέσα η γκομενα
Μήνυμα στις 24/6/2019 στις 19:33 @Sex
Θα ήθελα να μου πει κάποιος σε τι γιατρό πρεπει να πάω για να το κοιτάξει?(γιατί αγχώνομαι) Ωστοσο υπάρχει προβλημα ντρέπομαι να πάω σε γιατρό γιατί πολλές φορές καυλώνω χωρίς κάποιον συγκεκριμενο λόγο και είμαι που είναι ντροπαλός αν συμβεί αυτό θα νιώθω ακόμη πιο άβολα... Πήγαινε στο θέμα: όρχεις
Μήνυμα στις 20/6/2019 στις 12:31 @Sex
Γεια σας μέλη του φτου. Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει κάτι. Ο ένας ορχης μου (δεξιός)μου φαίνεται ότι έχει στρίψει λίγο προς τα δεξιά (δηλαδή έχει πάρει μια κλιση. Μπορεί βέβαια να είμαι και η ιδεα μου αλλά μερικες φορές με ενοχλεί. Ξέρει κανείς τι είναι και αν είναι σοβαρό?
Πήγαινε στο θέμα: όρχεις
Μήνυμα στις 6/6/2019 στις 01:29 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φίλε. Αρχικά πρέπει να επιδιώξεις να επικοινωνείτε. Αν δεν του έχεις πει τότε πρέπει να μάθεις την άποψη του για ΛΟΑΤ μπορείς δηλαδή να πας την συζήτηση προς τα εκεί χωρίς όμως να καταλάβει (διακριτικά) αν είναι καλή η άποψη του τότε μπορεις να του πεις ότι είσαι μπαι.Αν του έχεις πει τότε ενας κόπος λιγότερο.. Θα σου πρότεινα πάντως στην περίπτωση που είναι καλή η άποψη του να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου(εκτός αν δεν θες να χαλάσει η φιλία ) πάντως έχω να σου πω τα πειραγματα κάτι δείχνουν,τώρα αυτό είναι φιλικό ερωτικό δεν μπορώ να ξέρω(ανάλογα τι πειράγματα ήταν και πιο ήταν το ύφος του όταν τα έκανε κλπ...)Ελπίζω να σε καλυψα... Πήγαινε στο θέμα: καψουρα με φιλο μου
Μήνυμα στις 5/6/2019 στις 05:32 @Sex
Γεια σου. Απαντάω λίγο καθυστερημένα ελπίζω να μην είναι πολύ αργά. Εγώ θα σου πρότεινα δύο πράγματα. Πρώτον να σε ρωτήσω ξέρει κάποιος συγγενής ή φίλος ή και οι γονείς σου ότι είσαι γκέι? Αν ξέρει κάποιος μπορείς να του μιλήσεις για την κατάσταση αυτή η ακόμη και να μην ξέρουν μπορείς να τους το πεις αν δεν ντρέπεσαι και αναλογα με το πόσο ανοιχτομυαλοι είμαι( δεν ξέρω κιόλας τη σχέση σου με συγγενείς). Αλλά το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ είναι να κάνεις καταγγελία από την στιγμή που λες ότι σε βίασαν, πρέπει να τους καταγγείλλεις.. Αυτή είναι η άποψη μου. Από εκεί και πέρα μπορείς να κάνεις αυτό που θεωρείς εσύ σωστό.
Πήγαινε στο θέμα: Einai ligo travigmeno?
Μήνυμα στις 1/4/2019 στις 09:03 @Διάφορα
Εδώ και κάποιον καιρό έχω παρατηρήσει κάτι που με προβληματίζει. Στα πόδια μου έχω τρίχες και δεν τις ξυριζω.Καποια στιγμη παρατήρησα ότι απο την μέσα μεριά από τα μπούτια μου σε μικρο σημειο φαίνεται σαν να είναι ξυρισμένες οι τριχες αλλά εγώ δεν ξυρίστηκα ποτέ σε αυτό το σημείο και όλον αυτόν τον καιρό που το έχω συνειδητοποιήσει έχουν παραμείνει έτσι. θυμάμαι ότι είχα τρίχες σε αυτα τα δύο σημεία (ένα στο ένα κι ένα στο άλλο μπούτι)Γύρω γύρω από τα σημεία αυτά έχω τρίχες αλλά μόνο σε αυτά φαίνεται ετσι. Μπορείτε μήπως να το εξηγησετε. Σκέφτηκα μήπως από την τριβή όταν περπατάω φεύγουν οι τριχες αλλά δεν νομίζω να στέκει...
Πήγαινε στο θέμα: Σημείο χωρίς τρίχες στα πόδια |