Μήνυμα στις 3/11/2018 στις 04:42 @Sex
Καλημέρα φόρουμ, Παιδια, ακούστε κατάσταση. Όταν ξεκίνησα το γυμναστηριο και κάποια στιγμή ξεκόμπλαρα να χρησημοποιώ τα αποδυτηρια για ντους και λοιπα, είδα κάποιες παράξενες/αστίες καταστάσεις. Ένα περιστατικό καθως ετοιμαζόμουν να μπω στην ντουζίερα, κάποιος ήταν ήδη στις ντουζίερες, τρίτος μπουκάρει μέσα στα αποδυτήρια και φωνάζει το όνομα του άλλου και μπαίνει μέσα στις ντουζιέρες ντυμένος βγάζει το κινητο εξω και τον ακούω να λέει "Θέλω κωλαράκι", αυτός που μπανιζόταν εντομεταξύ "Φυγε ρε μαλακάκα". Μου φάνηκε τόσο ηλήθιο και αστείο, κάτι που κάνεις με τον κολλητό σου μόνο. Εδώ έρχεται ένα κομμάτι της ερώτησεις. Εσείς συμπεριφέρεστε έτσι χαζα με τους στενότερούσας φίλους; Στο γυμναστήριο πηγαίνω παρέα με τον δικό μου φίλο, ο οποίος πέρα από τις πρώτες φορές, πλέων ούτε μπλούζα δεν αλλάζει στα αποδυτήρια, πόσο μάλλον να χρησημοποιήσει ντουζίερα. Έχεται κανένα τιπ πως να τον βοηθήσω να ξεμπλοκάρει ώστε στην τελική να παιρνάμε και οι δυό καλά με οτιδήποτε μαλακίες κάνουμε; Πήγαινε στο θέμα: Αποδυτήρια Γυμναστηρίο-φιλία |