Μήνυμα στις 21/11/2021 στις 08:03 @Sex
Μην ζητάς συγνώμη και μην νιώθεις άσχημα για το γεγονός πως δεν νιώθεις καλα. Το ότι έκλαψες σημαίνει πως για εσένα κάτι είναι σημαντικό και σε απασχολεί.Αν νιώθεις και εσυ άνετα θα μπορούσες να απευθυνθεις σε κάποιον ψυχολόγο.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα από προηγούμενη σχέση
Μήνυμα στις 17/11/2021 στις 11:08 @Sex
Να μείνεις έγκυος όχι δεν γίνεται. Να ξέρεις πως γενικά καλό είναι να αποφευγεις την επαφή του σπέρματος με το μέρος του στόματος κοντά στα δόντια. Στην περίπτωση που υπάρχουν μικρές πληγές στο στόμα το σπέρμα μπορεί έρθει σε επαφή με την ροή του αίματος και να μεταδοθούν ασθένειες. Αν σε βοήθησα αποδεκτή 😊.
Πήγαινε στο θέμα: Έγκυος από πίπα
Μήνυμα στις 17/11/2021 στις 10:59 @Sex
Είμαι 20 χρονών και εδώ και δυο εβδομάδες έχω ξεκινήσει αντικαταθλιπτική αγωγή(espoza) . Έχω παρατηρήσει πολύ μειωμένη σεξουαλική διάθεση από τότε. Ακόμα έρχομαι σε στύση αλλά μου είναι δύσκολο να χύσω και γενικά η ευχαρίστηση είναι πολύ μειωμένη. Γνωρίζω πως αυτό είναι παρενέργεια της αγωγής.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία και αν αυτό είναι κάτι που φεύγει. Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Αντικαταθλιπτικά - σεξ
Μήνυμα στις 23/6/2019 στις 16:37 @Sex
Ειμαι 18 και μόλις άρχισα να έχω σεξουαλική ζωή... Επειδή κάναμε με την κοπέλα μου και στοματικό σεξ σκεφτόμουν... είναι πιθανό να κολλήσεις σεξουαλικός μεταδιδόμενα νοσήματα από το στοματικό; Γιατί μου πήρε πιπα αλλα δεν σκέφτηκα να βάλω προφυλακτικό ...
Πήγαινε στο θέμα: Πιπα,κίνδυνος;
Μήνυμα στις 12/3/2019 στις 12:26 @Sex
Λοιπόν ειμαι17 ....σκευτηκα πως θέλω να πάρω ένα fleshlight για να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό... το θέμα είναι πως δεν μπορώ να παραγγείλω γιατι μένω με γονείς και θα ήταν ότι ποιο οκουαρντ να το ανοίξουν αυτοί... ξέρετε μηπος κάποιο τρόπο με τον οποίο μπορώ να το πάρω? Επίσης έσας σας αρέσει να το χρησιμοποιείτε ή δεν αξίζει τον κόπο?
Πήγαινε στο θέμα: Fleshlight
Μήνυμα στις 20/12/2018 στις 13:48 @Sex
Λοιπόν ειμαι 17 και μέχρι τώρα έχω κάνει κάτι μόνο με κορίτσια...είναι ένας γνωστός μου που όπως μιλάγαμε είπαμε καμία μέρα να τραβήξουμε μαζι μαλακια ... δεν ξερω αλλα αν νοιώσω άνετα Ίσως του προτείνω να πάρουμε πιπα Ο ένας στον αλλον Γιατί γενικά σκεφτόμουν μηπος δοκιμάσω κάτι και με αγόρι...
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτικές εμπειρίες
Μήνυμα στις 15/11/2018 στις 11:28 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ναι και? Τι? Ήθελες να του εξηγήσεις τι? Δεν βγαζει νόημα... προφανος και θα έπρεπε να την κλείσεις την τσόντα και δεν νομίζω και κανείς εδώ μέσα να πιστεύει πως είναι νορμάλ να βλέπεις τσόντες με τον γιο σου.... το κλείνεις και μετά εξηγείς ... Και γενικά δλδ τί απάντηση ψάχνεις ανεβάζοντας αυτό? Θέλεις κάποιον να σε δικαιολογήσει και σου πει πως δεν είναι περιεγο? Γιατί είναι ... ΑυτάΠήγαινε στο θέμα: Τσόντα
Μήνυμα στις 30/10/2018 στις 13:39 @Sex
Κοίτα γενικά εγώ ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα ... καυλονω πανεύκολα ... Άρα μέχρι να φτάσουμε σε σειμειο να φιλιομαστε μου έχει είδη συκοθει ... απλα Ίσως δεν σε εξιτάρει πια τόσο το γυμνό Επειδή το έχεις συνηθίσει από τις τσόντες...
Πήγαινε στο θέμα: Βi?
Μήνυμα στις 30/10/2018 στις 10:12 @Sex
Όχι δεν μου συμβαίνει αυτό ... ακόμα μου αρέσουν οι κοπέλες και θέλω να ξανακάνω κάτι... απλα δεν νμζ πως μου αρέσουν μόνο αυτές...γι'αυτό δεν νμζ να ειμαι γκευ αλλα αν είναι bi... σε λίγες μέρες που θα κάνω μάλλον κάτι με έναν φίλο μου θα σου στείλω
Πήγαινε στο θέμα: Βi? |