Μήνυμα στις 1/11/2018 στις 18:05 @Sex
Φιλε εισαι μικρος.Βεβαια τωρα το παιζω ψυχραιμος και δινω συμβουλες αλλα και εγω οταν αγχωνομαι ετσι κανω.Τεσπα.Αμα σου αρεσουν οι κοπελες αποκλειουμε το γκει.Τωρα για μπαι θελει ψαξιμο
Πήγαινε στο θέμα: Bi η straight
Μήνυμα στις 1/11/2018 στις 17:58 @Sex
Οτι νιωθεις γι κοπελες να νιωθεις και για αντρες.Βεβαια μπορει να συμβαινει σε λιγοτερο η μεγαλυτερο βαθμο.Δηλαδη μπορει να προτιμας αντρες αλλα να σου αρεσουυν και οι κοπελες η το αντιθετο
Μήνυμα στις 1/11/2018 στις 17:03 @Sex
Οχι δεν εχω δοκιμασει και ουτε το εοχα σκοπο αλλα επειδη εχω θεμα και θελω να ξεκαθαρισω τι γινεται μαλλον θα δοκιμασω
Μήνυμα στις 1/11/2018 στις 16:36 @Sex
Κοιτα.Μηπως απλα προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι το σιχαινεσε.Και εγω αυτο εκανα στην αρχη.Αλλα φυσικ οτι ισχυει για μενα δεν ισχυει απαραιτητα και για σενα.Αμα καυλωνεις με αγορια καποιες φορες οπως λες και εγινε ξαφνικα μορει απλα να ειναι λογο της ηλικιας.16 χρονων μες τις ορμονες εισαι μπορει να μην ειναι τιποτα.Κανεις καθολου φαντασιωσεις με αγορια και εαν οχι δοκιμασε να κανεις η να δεις τσοντα ν δεις αν θα καυλωσεις.Και ν ακαυλωσεις ομως δεν εισαι απαραιτητα μπαι.Δεν ειναι γκει.Καυλωνω με κοπελες και μου αρεσουν και αρκετες.Απλα καυλωνω και με αντρες.Δεν εχω ερωτευτει καποιον κι ουτε φανταζομαι να κανω κατι με καποιον η να εχω σχεση.Απλα παρατηρησα οτο συμβαινει κι σε εμενα να καυλωνω με αντρες
Μήνυμα στις 1/11/2018 στις 15:54 @Sex
Ακου χωρις να θελω να σε αγχωσω και σε μενα ακριβως το ιδιο εγινε.Στην αρχη μου φαινοταν αηδιαστικο.Συντομα θα αρχισεις να συνηθιζεις στην ιδεα και δεν θα εχεις τετοιο προβλημα.Βεβαια δεν ειναι και σιγουρο
Μήνυμα στις 1/11/2018 στις 15:17 @Sex
Ακου το πιο ευκολο ειναι να δοκιμασεις κατι με καποιον αντρα.Εκει θα λυθουν πολλες αποριες σου.
Μήνυμα στις 1/11/2018 στις 10:21 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φιλε.Εχω και εγω την ιδια απορια.Οταν βλεπεις γκει τσοντες ερεθιζεσε;Πήγαινε στο θέμα: Bi η straight
Μήνυμα στις 31/10/2018 στις 03:21 @Sex
Καλημερα.Θεμα σωματικο δεν εχω σιγουρα.Αλλα γιατι να μην καυλωσω.Ηταν γυμνη και η κοπελα μου αρεζε πολυ.Μετα στο τριψιμο οντως καυλωσα αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτοσ ο σωστος τροπος.Εσυ πχ στη κοπελα σου λειτπυργεις μονο με την θεα η χρειαζεσε κι αλλα οπως τριψιμο κλπ;
Πήγαινε στο θέμα: ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΥΣΗ
Μήνυμα στις 30/10/2018 στις 12:23 @Sex
Εγω προχθες ολοκληρωασα με κοπελα.Και ηθελα να σε ρωτησω.Οταν εβλεπες την κοπελα σου γυμνη καυλωνες η επρεπε να προχορησετε πχ φιλια χαδια κτλ.Γιατι εγω οταν την εβλεπεα γυμνη δεν καυλωνα με τα αρχοσα οταν φιλιομασταν και με ακουμπουσε.Πες μου αν γινοταν και σε σενα αυτο
Πήγαινε στο θέμα: Βi? |