Μήνυμα στις 8/10/2018 στις 13:58 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε καντο σιγα σιγα.Κατεβαζε το μεχρι οσο παει καμια 10αρια φορες την μερα.Αν κατεβαινει εως ενα σημειο τπτε δεν θα σ παρει πολυ καιρο να βγαινει τελειως.Παραλληλα μπορεις να βαζεις και κρεμα.Fimosin λεγεται και κανει 15 ευρω.Θα καταιβαζεις το πετσακι οσο παει και τοτε θα βαζεις κρεμα πανω του.Θα το κρατας ετσι ανοιχτο δλδ για ενα δυο λεπτα και μετα θα το αφηνεις και θα εισαι κομπλε.Αποδεκτη αν σε καλυψαΠήγαινε στο θέμα: Βαλανος
Μήνυμα στις 7/10/2018 στις 16:26 @Sex
Φιλε σου ξαναλεω πανε στον γιατρο.Ειχα το ιδιο θεμα.Αλλο το ακουμπαω το κεφαλακι και νιωθω καπως και αλλο το ποναω τρομερα.Εμενα ο γιατρος που πηγα μου ειπε οτι επειδη η κλοστη μου ειναι σφιχτη και δεν ειναι ελαστικη κανει πιο ευαισθητο το κεφαλακι μου.Ειδικα οταν ειναι σε στυση.Και εβαζα fimosin( κρεμα) και εγινε πιο χαλαρο και νιωθω αισθητα καλυτερα.Ξαναλεω αλλο το νιωθω καπως η το ξιλοποναω οταν ακουμπαω το κεφαλακι αλλο το ποναει τρελα.Και πριν ημουνα ηλιθιος και αντι να γραψω χαλινο(κλοστη) εγραψα βαλανο σορρυ
Πήγαινε στο θέμα: Βαλανος
Μήνυμα στις 7/10/2018 στις 04:42 @Sex
Φιλε πρεπει να πας σε γιατρο συντομα.Μπορει να εχεις καποιο θεμα και να χρειαστει να σου κοψουν την βαλανο Πήγαινε στο θέμα: Βαλανος
Μήνυμα στις 6/10/2018 στις 03:04 @Sex
Γεια σας.Ειμαι νεο μελος και ντρεπομαι να μιλησω αλλα πανε 6 μηνες που εχω αυτο το θεμα και ειναι κουραστικο.Τους τελευταιους 2 μηνες εχω παρατηρησει μια αδιαφοροα προς το γυναικειο σωμα.Δηλαδη παλια εβλεπα εναν κωλο και μου αρεζε πολυ τωρα απλα θα τον δω και θα πω οτι ειναι ωραιος αλλα μεχρι εκει.Μου αρεσει αρκετα αμα ειμαι με τζιν αλλα αμα δω ενα κωλο σε τσοντες ας πουμε δεν θα ελεγα οτι πλεον μου αρεσει ιδιαιτερα.Και ολο αυτο γιατι τους τελευταιους μηνες προσπαθω να βρω την σεξουαλικη μου ταυτοτητα για την οποια ομως δεν ειχα καποιο θεμα πριν.Σε ολους λετε δοκιμασε και με τους δυο αλλα εγω ειμαι αρκετα χοντρος προς το παρων(κανω διαιτα)και ειναι φουλ δυσκολο.Με το ανδρικο σωμα δεν θα πω οτι τρελενομαι αλλα μαλλον με εξιταρουν τα πεη γιατι καμια φορα ερεθιζομαι.Λετε οτι οταν βρεθω με κοπελα θα αλλαξει η αποψη με τον κωλο ας πουμε.Μηπως σε αυτο φταιει οτι τραβαω τλχσν 5 φορες την ημερα και εχω βαρεθει απλα να τα βλεπω.Στο σχολειο ας πουμε μια κοπελα που καθομαστε μαζι με χαιδευει απαλα στο μπουτι και καυλωνω.Εχει τυχει και σε αλλον.Σας παρακαλω απαντηστε
Πήγαινε στο θέμα: Ξαφνικη αδιαφορια |