Μήνυμα στις 1/9/2019 στις 05:33 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κσλημερα.Καταρχας πρεπει να του κανεις γιατι ισως ξενερωσει.Απο οτι ξερω (δεν εχω κανει τπτ ακομα)ειναι πολυ ωραιο σαν πραξη.Το μονο που ξερω οτι θελει προσοχη ειναι να μην βαζεις δοντια.Να προσπαθεις να μην ακομπανε τα δοντια σου στο πουλι του.Δεν πρεπει να βαζεις το κεφαλι απτο πουλι του στο στομα σου και μετα να παοζεις με το χερι το πουλι του.Πολλες το κανουν αυτο.Το βαζεις μεχρι ενα σημειο και ανρβοκατεβαζεις το κεφαλι σου.Βγαζε αρκετο σαλιο αποτι ξερω βοηθαει.Με την γλωσσα παραλληλα γλυφε το κεφαλακι.Το πουλι βαλτο οσο πιο μεσα μπορεις.Ωραιο ειναι να παιζεις και με τα αρχιδια.Να τα τριβεις οσο του περνεις η και να τα βαλεξς μεσα στο στομα σου.Αυτα ξερω που ισως βοηθησουν.Ωραια θα ηταν οταν θα κανεις την φαση με τις χειροπεδες εκει που δεν το περιμενει να του παρειςΠήγαινε στο θέμα: Στοματικό σεξ
Μήνυμα στις 1/9/2019 στις 05:25 @Sex
Καλημερα.Ακου πως το σκεφτομαι(φυσικα αυτονισχυει για μενα στον φιλο σου μπορει να τουναρεσουν τα ακεροβως αντιθετα)Γυρναω σπιτι.Μπαινω στο δωματιο και εσυ φορας ζαρτιερες τακουνια και τιποτα αλλο.Παιζεις μονη για ενα λεπτο.Μετα ερχεσαι σηκωνεσε με φιλας παινεις κτλ μου βγαζεις την μπλουζα και με δενεις με τιςνχειροπεδεα.Εδω πρεπει να.λες σεξυ πραγματα.Με δενεις στο κρεβατι μου βαζεις μια μπλουζα στο στα.ματια για να μην βλεπω και μου περνεις πιπα.Δεν με αφηνεις να τελειωσω με κοβεις στην μεση.Μου αρεσει αυτο και παθιαζομαι πιο πολυ.Μετα με λυνεις καξ τον κυριαρχο ρολο τον περνει αυτος.Πρεπει κατα την διαρκεια που εισαι δεμεμει να λες πραγματα με.σκοπο να τον αναψεις.Καπως ετσι το δκεφτομαι εγω.Η μπορεις να το παιζεις φοβισμενη αγχωμενη γλυκουλα και τα λοιπα.Αν στον φιλο σου του αρεσει να σε βλεπει πιο αυταρχικη θα παρεις αθτον τον ρολο.Αν σε πρωτιμαει γλυκια ντροπαλη κτλ αυτον τον ρολο πρεπει να το καταλαβεις
Πήγαινε στο θέμα: Φαντασίωση soss!!!
Μήνυμα στις 30/8/2019 στις 12:24 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπερα.Ειναι σαν το σεξ.Λογικα οταν το κανατε πρωτη φορα αυτος ειχε εμπειρια και εσυ οχι.Δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να εισαι χειροτερη στη πρωτη φορα σεξ με χειροπεδες αποτι στην πρωτη φορα που κανατε σεξ γενικα.Παλι θα καταλαβει οτι δεν ξες μπορεις να του το πεις κιολας και θα πρεπει να παρει αυτος το πανω χερι.Επισης μπορεις να δεις τσοντες με χειροπεδες κτλ και να δεις τι κανουν οι κοπελες.Νομιζω οτι θα τον ξενερωσεις πιο πολυ αν το καθυστερεις παρα αν το κανεις λαθος.Τελος του φιλου σου μπορει να του αρεσει να σε καθοδηγει να σου μαθαινει πως να το κανεις και να εχει το πανω χερι.ΥΓ:Δες τσοντες με χειροπεδες.Κατα προτιμηση αν γινεται οχι επαγγελματικες.Εχω σκεφτει και γω αρκετες φορες ενα τετοιο σκηνικο αλλα αν το γραψω τρ θα παει πολυ.Αν θες απαντα.μου και στο λεω Πήγαινε στο θέμα: Φαντασίωση soss!!!
Μήνυμα στις 28/8/2019 στις 21:51 @Sex
Γεια σας.Αγορι 18.Οταν τραβαω χυνω πολυ γρηγορα.Περιπου στα 1.5 με 2 λεπτα.Εχω προβλημα;;Πως μπορω να χυνω πιο αργα
Πήγαινε στο θέμα: Διαρκεια
Μήνυμα στις 23/7/2019 στις 21:14 @Sex
Ο βασικοτερος κανονας ειναι ενας.προσπαθησε να μην εισια αγχωμενος.Κανενας δεν ξερει 100% για το σεξ χωρις να το εχει δοκιμασει.Ειναι λογικο να κανρις λαθη.Απλα αφεσου και απολαυσε την φαση.Και φυσικα προφυλακτικο
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλές για πρώτη φορά
Μήνυμα στις 9/6/2019 στις 04:24 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Καλημερα.Για σωμα θα σου ελεγα οχι.Εμενα μου αρεσει πιο πολυ το αμδρικο σωμα με τριχες.Ξυρισμενο σε ποδια δεν μου αρεσει.Μου φαινεται περιεργο.Αλλα αυτο εξναι δικη σου επιλογη.Για μουσι θα σου ελεγα ναι γιατι τωρα που εισαι μικρος αν το ξυριζεις το βοηθας και στο να μεγαλωσει πιο πολυ και να μεγαλωσει σε καποια κενα που ισως εχεις κενο.Και βελτιωνεις και την τριχαΠήγαινε στο θέμα: Πρέπει να ξυριστω;
Μήνυμα στις 5/6/2019 στις 07:05 @Sex
Γεια σας ειμαι αγορι 17.Εδω και 4 μηνες η κατασταση με την μαλακια εχει ξεφυγει.Καθε μερα αυνανιζομαι 7 πρπ φορες και δεν μπορω να σταματησω.Τι να κανω.Επισης τελευταια εχω παρατηρησει οτι με φωτογραφιες(απο μοντελα πχ) και σκεψεις δεν καυλωνω φουλ μπορει να φταιει οτι αυνανιζκμαι τοσες πολλες φορες;Τι να κανω για να σταματησω;
Πήγαινε στο θέμα: Εθισμος
Μήνυμα στις 2/6/2019 στις 12:46 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας.Εδω και ενα μισι χρονο εχω ξεκινησει να κανω παρεα με καποια ατομα.Υποτιθεται ειμαστε κολλητοι.Τα δυο ατομα τα γνωρισα σε διακοπες.Γενικα περυσι με τον εναν καθομαστα μαζι και περνουσαμε πολυ καλα.Το καλοκαιρι πηγαμε 6 ατομα διακοπες και αυτος με καλεσε στο σποτι του στην χαλκιδικη μαζι και με τον αλλον που ηξερα.Βγαινουμε καθε μερα μαζι.Νοιωθω ομως μια αδιαφορια.Οταν εξω κανω βλακειες καξ γελανε ασχολουνται μαζι μου συνεχεια.Αμα δεν ειμαι βλακας ομως δεν πολυασχολουνται.Μιλανε με τα αλλα 5 παιδια.Βεβαια το ιδιο κανουν και σε αυτπυς.Χαιρονται οταν ειμαι χαρουμενος καξ φαινεται να νοιαζονται αλλα πολλες φορες εχω αντιθετη γνωμη.Δςν ειναι ωραιο να σου μιλανε οταν εισαι μονο σε καλη μερα.Οταν ειμαστε οι 3 μας τα πραγματα ειναι διαφορετικα.Περναμε(εγω τλχστον)πιο ωραια και μου μιλανε συνεχεια.Τι πιστευετε;Εφω πολλες φορες νιωθω μονος παντως ακομα και οταν εξμαστε εξω.
Πήγαινε στο θέμα: Φιλια;;;
Μήνυμα στις 14/5/2019 στις 10:22 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια.Ειμαι αγορι 17 και 110 κιλα.Μακρυα μαλλια και γοραω μονο μαυρα.Και σε καθε κοπελα που εβλεπα να την επεφτα δεν παιζει να μ καθοτανε καποια.Οταν σταματησα να ασχολουμε τελειως μου την επεσε μια κοπελα και τα φτιαξαμε.Οταν ψαχνεις κατι ειναι σαν να ψαχνεις ενα στυλο σε ενα σκοτεινο σπιτι με ενα φακο.Οταν δεν ψαχνεις ειναι σαν να εισαι σε ενα δωματιο με φως.Βλεπεις τα παντα.Αρα βρισκεις το οτιδιποτε πιο ευκολα.Οσο πιο πολυ ασχολεισε τοσο πιο δυσκολο το κανεις.Και στο τελος θα καταληξεις σε κατι κακο επειδη βαρεθηκες μα ψαχνεις και ξενερωσες.Αυτο ειναι πολυ κακο ειδικα αν ειναξ η πρωτη σου φορα.Χαλαρωσε.Υπαρχουν απειρα ατομα.Μην το χεις στο μυαλο σ και ασε τα πραηματα να εξελιχθπυν μονα τουςΠήγαινε στο θέμα: Παρθένα
Μήνυμα στις 14/5/2019 στις 09:57 @Sex
Εδω και κανα 6μηνο εχω κολλημα.με την ντου λιπα.Οταν δεν ντυνεται σαν κλοουν την γουσταρω φουλ.Σε καποια φασβ ειδα τα ποδια(δεν ειμααι πατουσακιας).Μου φανηκαν χαλια.Ηταν πολυ περιεργα και τα σιχενομουνα.Ενα μηνα μετα τα εβλεπα καξ καβλωνα φουλ.Πρωτη και μομαδικη φορα με ποδια.Ακομα μου αρεσουν.Απο οτι μου ειπες καταλαβα οτι δεν τρελαθηκε ισως κιολας δεν του αρεσε αλλα μππρει να αλλαξει η κατασταση κααι να γουσταρει μετα αυτος πιο πολυ και απο σενα.Για αυτο σ εδωσα αυτο το παραδειγμα.Εμενα μου γανεικε οτι προχωρησε πολυ γρηγορα.Αλλα τεσπα.Αμα του αρεσε σιγουρα θα το ξανακανει σημεραΑν οχι μην στεναχωριεσε δωστου χρονο και ξαναπροσπαθησε το.Απο χθες προσπαιω να σκεφτω να σου πω κατι γιαυτο που.μ εγραψες χθες αλλα δεν σκεφτηκα τπτ καλο για αν σε βοηθησω.Απλα σε βρισκω λαθος.Το σεξ ειναξ ενα παιχνιδι.Πχ υπαρχουν απειρες ομαδες ποδοσφαιρου.Ολες ειναξ στην ιδια κατηγορια.Δεν παιζουν ομως με τον ιδιο τροπο.Αλλες παιζουν πιο μοντερνο ποδοσφαιρο αλλες πιο παλιο στυλ.Ο καθενας επιλεγει.Επειδη ειναι στην οδια κατηγορια δεν ακολουθουν το ιδιο στυλ.Σε καποιους παικτες και προπονητες δεν αρεσει ενα μοντερνο παιχνιδι ασ πουμε.Αρα επειδη εσυ εισια γκει δεν θα κανεις συγκεκριμενα πραγματα στον κρεβατι επειδη ισως στους περοσσοτερους γκει δεν αρεσει το φιστινγκ.Εφοσον δεν βλαπτει ουτε εσενα ουτε τον συντροφο σ δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσε γιαυτο.
Πήγαινε στο θέμα: Fisting |