Μήνυμα στις 30/7/2019 στις 12:29 @Sex
Κάνε ότι θες,ότι σου αρέσει... Εγώ πάντως θα γουστάρα τη φάση...να το κάνω με τη γκόμενα και να γλύφω μαζί της το πέος του άλλου ..η να είναι μέσα της και να γλύφω τη κλειτορίδα κάι μαζι το πέος του... Και σίγουρα να είμαι εγω μέσα στη γκόμενα και εκείνος σε μένα και να τον νιώθω να τελειώνει μέσα μου...η να τελειώνει στο στόμα της κοπέλας και να τον γλύφω και εγώ και να φιλάω τη κοπελα Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικό.
Μήνυμα στις 11/2/2019 στις 18:12 @Sex
Πολλές φορές φανταζόμαστε πράγματα που μπορεί να μη καναμε... Πάντως και εγώ πολλές φορές φαντάζομαι ότι κάνω πράγματα με άντρα και αν και μου δόθηκαν ευκαιρίες δεν έκανα κάτι ποτέ. Πάντως να τον παίξω σε κάποιων θα το ήθελα. Πήγαινε στο θέμα: Ομοφυλοφιλικη εμπειρια,τυψεις, επιθυμια
Μήνυμα στις 2/12/2018 στις 13:09 @Sex
Αν κατάλαβες μίλησα για φαντασιώσεις και τίποτα παραπάνω.
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδική μαλακία για την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 2/12/2018 στις 12:45 @Sex
Νομίζω ότι αν το μάθει η κοπέλα κατά βάθος θα νιώσει πολύ όμορφα.... 9 άτομα να χύνουν για σένα δεν είναι λίγο.... Εχεις καμία περίεργη φαντασίωση σχετικά με τη κοπέλα σου..... Να το κάνετε όλοι μαζί είπες δεν σε ερεθίζει.....κάτι άλλο,πχ να το κάνεις και να σε βλέπουν..... ΥΓ φαντασίωση δε σημαίνει ότι απαραίτητα θα το κάναμε ,πχ δεν υπάρχει γυναίκα που μη φαντάζεται σεξ με 2-3 άντρες άσχετα αν δε θα το έκανε ποτς Πήγαινε στο θέμα: Ομαδική μαλακία για την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 27/11/2018 στις 18:19 @Sex
Φανταστικές μετά η το βράδυ να είστε όλοι μαζί και να παίζετε με την κοπέλα.... Την έχεις φανταστεί να κάθεται πάνω σε κάποιον ,ένας άλλος να είναι μέσα της από πίσω και να έχει και ένα τρίτο στο στόμα? Πήγαινε στο θέμα: Ομαδική μαλακία για την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 27/11/2018 στις 12:14 @Sex
Εμενα μου φαίνετε πολυ καλη η ολη φαση..... Και να βλεπω καποιων φίλο να χυνει και να με βλεπουν και η ολη φαση να γινεται για καποια γνωστη... Μπορείτε να τον παίζεται καθε φορα για καποια αλλη γκομενα σας... Πήγαινε στο θέμα: Ομαδική μαλακία για την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 22/10/2018 στις 11:47 @Sex
Φαντασίωση που δεν έχω πραγματοποιήσει είναι τρίο με άλλο άντρα.... Να βλέπω τη κοπέλα μου να κάθεται πάνω σε κάποιον και να πάω από πίσω να της γλύφω τη τρυπουλα του κώλου και μαζί και το πέος αυτό που τη γαμαει... Η να τις γλύφω τη κλειτορίδα και πάλι μαζί το πουτσο του.... Να τον έχει στο στόμα και να τον γλυφό και εγώ,η να τελειώσει στο στόμα της και να τη φιλήσω γλυκά... Άλλη μια φαντασίωση είναι να κάνουμε μπάνιο μαζι και να τη κατουρισω στα βυζάκια. Φαντασιωσεις που έχω πραγματοποιήσει, σε παραλία να είναι γυμνή και να βλέπω άλλους να τη γουστάρουν ,strapon και να το κάνουμε κάπου εξω Πήγαινε στο θέμα: Περιεργες Φαντασιώσεις
Μήνυμα στις 3/10/2018 στις 18:11 @Sex
Εχετε πάει σε παραλία με τη κοπέλα σας και να κάνει topless?πως νιώσατε,σας άρεσε να τη βλέπουν άλλοι άντρες?
Πήγαινε στο θέμα: Topeless με η κοπέλα σου
Μήνυμα στις 2/10/2018 στις 11:45 @Sex
Δυστηχως οχι,αλλα το θελω. Να κατουρισω στο στηθος της και εκεινη πανω μου (οχι στο πρόσωπο)
Πήγαινε στο θέμα: golden shower |