Μήνυμα στις 19/11/2018 στις 15:18 @Sex
Χωρίς να σε ξέρω γιατί νομίζω ότι μας κοροειδευεις;Το λέω αυτο γιατί μιλάς με πολύ χυδαίο τροπο και μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπαίνεις για να σου δώσουμε συμβουλές αλλα για να προκαλείς ενδιαφέρον βρίζοντας.Ναι φυσικά και να ρωτήσεις (για αυτο υπάρχει και το φορουμ)αλλα με ποιο κόσμιο τροπο το να βρίζεις (και είσαι και κοπέλα)τον αυτο σου υποτειμας.Δεν σου βγάζω επίθεση απλά μπορείς να ρωτάς με ποιο ωραίο τροπο για να σου δώσουμε απαντήσεις. Σημείωση δεν αρέσουν στους ανδρες οι κοπέλες που μιλάνε λες και είναι νταλικέρηδες,δεν είναι μαγκιά αλλα υποβιβασμός του εαυτού σου.Πιστεψε είμαι 28 ετών. Στο θεμα σου τωρα.Γιατι δεν κανείς μόνιμη αποτρίχωση με λέιζερ;Και εγώ αυτο έχω κάνει στα γεννητικά μου όργανα(αρέσει και στην γυναίκα μου ειδικά όταν κάνουμε Σεξ γιατί την βοηθά και στο στοματικό,αλλα και έμενα στον αυνανισμό!) Φιλικά πάντα όλα αυτά. Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα στο μουνι
Μήνυμα στις 18/11/2018 στις 08:18 @Sex
Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι η γυναίκα μου μου είπε ότι θέλει να κοιμόμαστε γυμνοί τι να κάνω;Εκείνη χθες έβγαλε τα ρούχα της και ξάπλωσε δίπλα μου γυμνή και πήγε να μου βγάλει το εσώρουχο αλλα αρνήθηκα.Τι λετε να το κάνω η όχι;Επίσης γιατί εκείνη το κάνει; Να πω ότι εγώ ντρέπομαι γιατί θα ερεθίζομαι βλέποντας της και φοβάμαι πως θα αντίδραση. Πήγαινε στο θέμα: Γυμνοί
Μήνυμα στις 9/11/2018 στις 18:37 @Sex
Παιδιά εκανα κάτι που μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα.Εκανα ομαδικό σεξ με έναν αδρά και μια γυναίκα(από την δουλειά)και απάτησα την γυναίκα μου τι να κάνω μου αρέσει αλλα δεν είναι σωστό αλλα έχω πολύ ανάγκη για σεξ.
Πήγαινε στο θέμα: Απιστία
Μήνυμα στις 4/11/2018 στις 09:24 @Sex
Τι θέλεις να πεις ότι κατάλαβες τι εννοούμε;
Πήγαινε στο θέμα: Αποδυτήρια Γυμναστηρίο-φιλία
Μήνυμα στις 3/11/2018 στις 05:36 @Sex
Γιατί να το κανείς αυτο;Μπορείς να το κανείς σε άλλο μέρος όχι εκεί.Αν δεν θέλει ο αλλος δεν μπορείς να τον αναγκάσεις εσύ να το κανεί.
Πήγαινε στο θέμα: Αποδυτήρια Γυμναστηρίο-φιλία
Μήνυμα στις 3/11/2018 στις 01:56 @Sex
Παιδιά έγινε!!!καναμε πρωκτικό.Ακουστε ειχανε ξαπλώσει να κοιμηθούνε και επειδή ήθελα να το κάνω επειτελουσ ξαφνικά της κατεβάζω τα εσώρουχα και μπαίνω από πίσω της πήγε να αρνηθεί όμως δεν άκουσα και μπήκα μέσα της και έγινε.Κατα την διάρκεια της άρεσε πολύ και μόλις τελέσαμε μου είπε ότι ήταν τέλεια και άδικα δεν ήθελε.Τωρα το κάνουνε συνέχεια(με την κατάλληλη προετοιμασία όμως).Πόλλες φορές τρίβεται και πάνω νου για να κάνουνε πρωκτικό!!!
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ
Μήνυμα στις 25/10/2018 στις 17:47 @Sex
Παιδιά όπως έχω ξαναπεί είμαι 29 χρόνων παντρεμένος.Εχω ένα πρόβλημα το τελευταίο καιρό θέλω να κάνω συνέχεια σεξ.Δεν μπορώ να σταματήσω κάνω με την γυναίκα μου 3-4 φορές την εβοδμαδα αλλα δεν φτάνει.Πόλλες φορές εκεί που κάθομαι μου έχετε η επιθυμείς και δεν μπορώ να κάτσω.Μαλιστα στην τράπεζα που δουλεύω(Γερμανια)πολλές φορές πάω στο μπάνιο και αυνανίζομαι πολλές φορές τα εσώρουχα μου είναι λερωμένα(ξέρετε από τι).Τι να κάνω μήπως να πω στην γυναίκα να το κάνουμε κάθε μέρα;
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ εξάρτηση
Μήνυμα στις 21/10/2018 στις 07:33 @Sex
Παιδιά εδώ και μια εβδομάδα πονάω πίσω όταν πάω να κάτσω.Ξερετε γιατί συμβαίνει αυτο;Μήπως είναι λόγο του στραπον; Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση στραπον
Μήνυμα στις 19/10/2018 στις 15:18 @Sex
Ευχαριστώ πολύ!Ξερετε πάνω στην ένταση μου έφυγε και έγινα Κόκκινος από τη ντροπή μου.Ειπα συγνώμη όμως η γυναίκα χαμογέλασε γλυκά λέγοντας μου δεν πειράζει.
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ ατύχημα |