Μήνυμα στις 5/10/2018 στις 07:50 @Sex
Γεια σας.Εχω κλεισει για την αλλη εβδομαδα ενα call girl(κοπελα που ερχεται σπιτι σου και.......).Μπορειτε να μου δωσετε καλοιες συμβουλες για την πρωτη φορα.Η κοπελα ειναι 30 φουλ ομορφη αλλα αγχωνομαι μηπως δεν λειτπυργησω
Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕΞ
Μήνυμα στις 3/10/2018 στις 16:37 @Sex
Ξες ποιο ειναι το θεμα.1)Οκ μπορει να καυλωνω και με αντρες και πες οτι μου αρεσει παραπανω το σεξ.Αλλα εγω ερωτευομαι γυναικες.Και σε σχεσεις μου αρεσουν οι κοπελες.Δεν μπορω να με φανταστω με αντρα σε σχεση.Οποτε τι κανω.2)Χωρισα γιατι η κοπελα μου εφθγε για σπουδες εξωτερικο.Εγω φετος δινω
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες για μπαι
Μήνυμα στις 3/10/2018 στις 06:01 @Sex
Γεια σας ειμαι αγορι 17 χρονων.Αποφασισα οτι ειμαι μπαι καθως εχω παρατηρησει οτι με εξιταρει το πεος και μερικες στασεις με αντρες παρολο που μεχρι προσφατα δεν ειχα σκεφτει ποτε να κανω κατι και ακομα λαι τωρα δεν μππρω να πω οτι οι αντρες μου αρεσουν σαν ομορφια κτλ.Μονο τπ σεξ σε 2 στασεος αλλα τεσπα.Ηθελα να ρωτησω οσους ειναι μπαι.Εγω ειχα σχεση με κοπελα μεχρι χθες.Εαν συνεχιζα και καταλαβαινα οτι προτιμω λιγο παραπανω το σεξ με αντρες τι κανω;
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες για μπαι
Μήνυμα στις 3/10/2018 στις 02:18 @Sex
Και ηθελα να σε ρωτησω συγκρινεται το σεξ με γυναικα με το σεξ με αντρα.Ειναι περιπου ιδια η λογο του παθητικου ρολου σου αρεσε πρπανω το σεξ με αντρα
Πήγαινε στο θέμα: Gay?
Μήνυμα στις 3/10/2018 στις 01:25 @Sex
17 και δεν εχουμε κανει σεξ μονο προκαταρκτικα
Μήνυμα στις 3/10/2018 στις 00:54 @Sex
Αλλο λεω.Αυτο που σε ρωταω ειναι για δικο μου θεμα.Εχω μια κοπελα καο στην αρχη οταν την εβλεπα γυμνη καυλωνα απλως κοιτωντας την.Τωρα δεν μπορω πρεπει κυριως να μου παρει πιπα.Ειναι φυσιολογικο αυτο.Συμβαινει και με σενα η εσυ μπορεις να καυλωνεις απλα βλεπωντας την γυναικα σου;
Μήνυμα στις 2/10/2018 στις 15:41 @Sex
1) μην της το πεος ετσι ξαφνικα ξεκινα ζητωντας της να σε γλυψει στον κ@λο.Η να σου βαλει δαχτυλο και μετα στραπον και ολα αυτα για να ανανεωσετε την σχεση σας.2)Καυλωνεις στην θεα ενως γυμνου ανδρικου σωματος και πεος;3)Θα ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο.Οταν βλεπεις η οταν εβλεπες την γυναικα σου γυμνη καυλωνεις η καυλωνες απλα κοιτωντας την η πρεπει/επρεπε να σε φιλαει η να σου περνει πιπα για να καυλωσεις.Αν μπορεις απαντα μου για να με βοηθησεις
Μήνυμα στις 2/10/2018 στις 15:26 @Sex
Φιλε θεωρω οτι πρεπει να το σταματησεις.Αμα σου αρεσει να ειναι καποιος μεσα σου δοκιμασετο με την γυναικα σου(στραπον).Ειμαι κριμα για αυτην αλλιως δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα
Μήνυμα στις 2/10/2018 στις 14:53 @Sex
Αρχικα πρεπει να ειναι μια πολυ ωραια εμπειρια.Θα ηθελα να ρωτησω κατι.Αρχικα φανταζομαι οτι ο husband corpse(αν ειναι εμπνευσμενο απο το cannibal corpse μπραβο γιατι γαμανε)εχει σεξουαλικες εμπειριες και με τα δυο φυλα.Ειμαι σε μια φαση που αναρωτιεμαι τι ειμαι.Παντα αγαπουσα κοπελες αλλα τελευταια καυλωνω και με πεη σε γκει τσοντες.Αμα εισαι μπαι η καποιος αλλος που διαβαζει πως γινεται οταν βρισκεσαι με ενα απο τα δυο φυλα να μην σκεφτεσε το αλλο.Ειδικα εαν σου αρεσει ισως λιγο παραπανω το σεξ;
Πήγαινε στο θέμα: Πιπα απο κολλητο
Μήνυμα στις 2/10/2018 στις 08:38 @Sex
Εχω μια κοπελα.Στην αρχη οταν την εβλεπα γυμνη η φασωνομασταν καυλωνα.Πλεον για να καυλωσω πρεπει να μου παρει πιπα για να καυλωσω η μερικες φορες οταν την γλυφω.Συμβαινει σε ολους αυτο.Δηλαδη συνηθιζεις να την βλεπεις γυμνη και μετα δεν σου αρκει;
Πήγαινε στο θέμα: Τσόντες ποιες προτιμάτε |