Μήνυμα στις 23/9/2018 στις 16:14 @Sex
Γεια σας. Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα να με βοηθήσει όποιος μπορεί, απαντώντας με ειλικρίνεια αλλά και σεβασμό. Οι αυθάδεις και οι υβριστές θα τρώνε μπλοκ. Λοιπόν... πως να ξεκινήσω... Πάντα ήξερα ότι μου άρεσαν οι γυναίκες σαν φύλο, πιστεύω πως κάθε άντρας, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται γιατί θέλει να το παίξει μοντέρνος, κρύβει μια βαθιά εκτίμηση για αυτά τα πλάσματα που δεν ονομάζονται τυχαία το "ωραίο φύλο"... Δεν μπορεί να συγκριθεί το κάλλος μιας λαχταριστής κοπελιάς με το χοντροκομμένο σώμα ενός άνδρα... ωστόσο τα τελευταία χρόνια παρατηρώ πως το ανδρικό σώμα, που προανέφερα, για κάποιο λόγο συμβαίνει να μου ασκεί μια περίεργη ερωτική έλξη. ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΚΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. Θέλω να αποβάλω αυτή την έλξη γιατί ξέρω πως δεν είναι σωστή, ούτε θρησκευτικά ούτε ηθικά και πάνω απ' όλα δεν είναι λογική... Ξέρετε που μπορώ να απευθυνθώ; Ίσως σε κάποιον οργανισμό που αναλαμβάνει θεραπείες για αυτό το πρόβλημα...; υπάρχουν στην ελλάδα αυτά; Έστω σε έναν γιατρό που να μην είναι κουνιστός ή "μοντέρνος". Παρακαλώ απαντήστε με ειλικρίνεια και σεβασμό. Ευχαριστώ. Με εκτίμηση για το φόρουμ, Παύλος. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα: Ομοφυλοφιλικές τάσεις |