Μήνυμα στις 13/9/2018 στις 13:26 @Θ. Κλημεντίνη
Πφφ... Λοιπόν... Εχω ενα θεμα το οποιο συχνά υπάρχει σε τέτοιες ηλικίες... Ας τα πάρουμε απο την αρχή, ειμαι στο 2ο έτος του πανεπιστημίου, και απο πέρσι εχω μια υποψία... Ενας συγκεκριμένος καθηγητής τον οποίον δεν ήθελα ούτε να τον βλέπω με κοιτάζει συνέχεια, για την ακρίβεια καρφώνεται, και όποτε με βλέπει μου πιάνει κουβέντα για άσχετα θέματα τα οποία δεν έχουν να κάνουν ουτε με το δικό του μάθημα, ουτε με κάποιου άλλου... Το θεμα ειναι οτι τελευταία τον σκέφτομαι συνέχεια... Απο κει που τον αντιπαθουσα και συνέχεια τσακωνομασταν τώρα τον σκέφτομαι ολη μέρα... Το πιο δύσκολο απ'όλα ειναι οτι ειμαι σε σχέση εδω και ενάμισι περίπου χρόνο... Αλλα η σχέση μου κυριολεκτικά παει κατά διαόλου... Συνέχεια υπάρχουν τσακωμοί σε καθημερινή βάση και εχω κουραστεί πολύ... Αλλα οπως και νάχει δεν θέλω να τον πληγώσω, ουτε να τον απατησω φυσικά με τον καθηγητή μου δεν θα το έκανα ποτέ αυτό.... Δεν θέλω ουτε να το σκεφτώ οτι μπορεί να ειμαι ερωτευμένη μαζι του... Απλα κολακεύομαι γιατί νοιώθω οτι μπορεί και να του αρέσω και δεν το νοιώθω συχνά αυτό... Θέλω βοήθεια! Πρώτη φορα νοιώθω ετσι!!! Τον σκέφτομαι ολη μέρα, στην σχολή ψαχνω να τον βρω! Βοηθήστε μεεε.... Καταρχάς αν νομίζετε οτι όντως του αρέσω ή οχι και κατά δεύτερον πως θα ξεκολλήσω????
Πήγαινε στο θέμα: Καθηγητής μαθήτρια |