Μήνυμα στις 19/7/2019 στις 09:56 @Sex
Να σου πω την αλήθεια είναι ακόμη σε αποθεραπεία.. αν και τα 4 από τα 6 ράμματα έχουν φύγει και έχουν μείνει 2... το έκανα την Τετάρτη 10-07.. Κοίτα.. Δεν μεγαλώνει.. απλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι είναι ποιο σκληρό... Πήγαινε στο θέμα: Δεν αποκαλύπτεται η βάλανος
Μήνυμα στις 10/7/2019 στις 17:21 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπόν έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με εσένα.. Στην αρχή πήγα σε εξωτερικό γιατρό και το πρόβλημα μου ήταν ότι είχα βραχύ χαλινό.. Μετά όμως πήγα στο νοσοκομείο για να μην πληρώσω διότι ήταν ακριβό.. Και σήμερα "έκοψα" το πετσάκι και έκανα δύο ράμματα (να ξέρεις ότι αίμα θα τρέχει για 2 μέρες περιπου?Είναι φυσιολογικό).. Δεν είναι καθόλου επίπονη διαδικασία.. το μόνο που θα καταλάβεις είναι το τσίμπημα της τοπικης αναισθησίας.. αφου εκανα αυτο τωρα εχω το πουλί μου τυλιγμένο με γάζες για το αίμα.. τα ράμματα πέφτουν μόνα τους και πάλι είναι να κάνεις και καμία αλλαγή στην γαζαΑποδεκτή αν σε κάλυψα και άμα θέλεις κάτι άλλο ρωτά με Πήγαινε στο θέμα: Δεν αποκαλύπτεται η βάλανος
Μήνυμα στις 18/5/2019 στις 13:22 @Sex
Καλησπέρα. Είκαι 16 μισο και έχω 2 προβλήματα στην κάτω περιοχή μου: 1. Οι ορχεις μου ένω είναι ίδιο μέγεθος ο δεν είναι "στην ίδια ευθεία", δηλαδή ο ένας είναι κάτω και ο άλλος πάνω, Τι μπορώ να κάνω για αυτο; 2. Ενώ εχω αρχίσει να εκσπερματώνω εδω 2 χρόνια το σπέρμα μου δεν είναι ασπρο και πυχτο.. αντιθέτως είναι ποιο ρευστο.. τι κάνω; Πήγαινε στο θέμα: Οι όρχεις μου είναι διαφορετικό μέγεθος
Μήνυμα στις 20/2/2019 στις 08:14 @Sex
Είμαι 16 χρονών και και το πέος μου είναι 15.2 εκατοστά και γέρνει αρκετά προς τα αριστερά. Πόσα εκατοστά στο περίπου θα πάρει ακόμα; Μπορώ να κάνω κατι για να "ισιώσει";
Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 16/2/2019 στις 09:07 @Θ. Κλημεντίνη
Κανε την κλασικη κουβεντα που μπορει να έκανες και με κάποιο αγόρι που γνώριζες π.χ. Απο που είσαι, πόσο χρόνων είσαι, κλπ. Και μετα κανε την κουβεντα να πάρει ερωτικό δρόμο π.χ. Ομορφη είσαι, Με πόσα αγορια εχεις κάνει κατι (Αμα σε ρωτήσει και αυτη μην της πεις οτι δεν εχεις κανει τπτ με καμια.. πες της με 2 ή 3) και θα παρεις θάρρος μετα και θα σου ερχονται θέματα. Αποδεκτη αν σε κάλυψα :) Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι
Μήνυμα στις 15/2/2019 στις 11:53 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Εγω σιυ προτείνω Davidoff Gold. Αλλα θα πρέπει να μην μυρίζει το στόμα σου (τσίχλα βοηθάει) και τα χέρια σου.Για να τα βάζει στκ σπότι και να τα κρύβεις, μπαίνοντας σπίτι θα τα έχεις στο λάστιχο στο παντελόνι σου (πάνω απο την πουτσα σου) και μέτα θα τα κρύβεις πανω σε καμια ντουλαπα ή κάτω απο το ατρώνα στο κρεβατι. Αποδεκτή αν σε κάλυψα :) Πήγαινε στο θέμα: Πρώτες φορες τσιγαρο|Απαντηστε στις ερωτη
Μήνυμα στις 14/2/2019 στις 03:27 @Sex
Ξερω πως να κανονισω να βγουμε κλπ.. το θέμα ειναι οτι μιλάμε μιλαμε καινδεν ξέρω πως να την πιάσω και να την φιλήσω
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη κίνηση
Μήνυμα στις 13/2/2019 στις 13:41 @Sex
Και επίσεις το πέος μου έχει κλίση πρός τα αριστερα.. διορθώνετε;
Μήνυμα στις 13/2/2019 στις 13:39 @Sex
Μου αρέσει μια κοπέλα και ξέρω οτι της αρέσω και εγώ. Αλλα δε ξέρω πως να κανω πρώτη κίνηση (φιλί). Μπορέίτε να με βοήσετε κάπως;
Μήνυμα στις 13/9/2018 στις 09:34 @Sex
Δεν μπορω να καταλαβω πως ακριβως το εννοεις αλλα εγω εχω βραχυ χαλινο (το πετσακι (μια γραμουλα δερματος) ειναι πολυ μικρο 3-4 χιλιοστα) και δεν μπορει να κατεβει οταν το πεος ειναι σε στυση. Αυτο μπορει να σχιστει πανω στην σεξουαλικη επαφη και ειναι αρκετα επιπονο, τρεχει πολυ αιμα και πρεπει να πας για ραματα.. Γιαυτο ειναι καλα να πας σε εναν ουρολογο να σε δει. Αυτο κοστιζει περιπου 150€ για να το κοψεις. Πήγαινε στο θέμα: Βαλανος |