Μήνυμα στις 11/3/2019 στις 18:08 @Sex
Ευχαριστώ πώς του το είπες να τραβήξετε μαζί μαλάκια?
Πήγαινε στο θέμα: Μαλάκια με φίλο ερώτηση....
Μήνυμα στις 9/3/2019 στις 03:07 @Sex
Ευχαριστώ κάποιος άλλος ? Πήγαινε στο θέμα: Πώς γίνεται αυτό?
Μήνυμα στις 8/3/2019 στις 11:15 @Sex
Γειά σας έχω γράψει αρκετά θέματα αλλά τέλος πάντων ας πω αυτό που θέλω υπάρχει κάποιος που έχει κάνει πίπα στον εαυτό του και αν υπάρχει πώς ήταν και πώς το έκανε σας παρακαλώ απαντήστε (Ευχαριστώ εκ τον προτέρων). :) Πήγαινε στο θέμα: Πώς γίνεται αυτό?
Μήνυμα στις 6/3/2019 στις 10:10 @Sex
Γειά σας Έδω και πολύ καιρό θέλω να δοκιμάσω να την παίζω με έναν φίλο μου (σημειώσει είμαι 15)και δεν ξέρω πως θα αντιδράσει αν τον ρωτήσω πείτε γνώμες, εμπειρίες, κατάστασης τα πάντα σχετικά με το θέμα Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) .... Πήγαινε στο θέμα: Μαλάκια με φίλο ερώτηση....
Μήνυμα στις 4/3/2019 στις 17:07 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κατά την δική μου γνώμη δεν είσαι γκέι ,εντάξει το να τραβάτε μαλάκια μαζί .....αλλά και πίπα για εμένα είναι λίγο υπερβολικό και εγώ 15 ειμαι δεν εχω μια τετοια εμπειρια αλλα ήθελα να το δοκιμάσω .... Κάνε μου αποδεκτή αν σε κάλυψα..Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με κολλητό και πιπα
Μήνυμα στις 4/3/2019 στις 17:01 @Sex
Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου με καλύψες ολοκληρωτικά!!!
Πήγαινε στο θέμα: Τέσσερις περίεργες ερωτήσεις.
Μήνυμα στις 3/3/2019 στις 17:33 @Sex
Παιδιά σας παρακαλώ απαντήστε μου σε αυτές τις ερωτήσεις μου γιατί ανησυχώ για το αν είναι "φυσιολογικός".....1)Είμαι 15 χρονών και τον έχω 10εκ αλλα μπορεί να φταίει πώς έχω παραπάνω κιλά ; 2) είμαι ο μόνος που σιχενομαι να ακουμπάω το σπέρμα μου ; 3) τον παίζω 1 φορά την εβδομάδα αλλά πολλές φορές σε μια μέρα 4)εσείς όταν τον παίζετε πάτε και πλένεστε ?
Πήγαινε στο θέμα: Τέσσερις περίεργες ερωτήσεις.
Μήνυμα στις 10/9/2018 στις 13:56 @Sex
Σας παρακαλώ κάποιος ...;
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να βρω κοπέλα ?
Μήνυμα στις 10/9/2018 στις 11:51 @Sex
Παιδιά είμαι 15 ετών είμαι καινούργιος στο chat και το μεγάλο μου πρόβλημα ειναι ότι εδώ και πολύ καιρό ψάχνω κοπέλα και δεν μπορώ να βρω πείτε μου τι πρέπει να προσέξω,έχει να κάνει με το σωματότυπο,την συμπεριφορά,την εμφάνιση πείτε μου σας παρακαλώ πολύ! Παρεμπιπτόντως ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ! Πήγαινε στο θέμα: Πώς να βρω κοπέλα ? |