Μήνυμα στις 2/10/2018 στις 14:23 @Sex
Παιδια ξαναεγινε και αφου το θελετε τοσο θα σας πω τις λεπτομερειες: Πηγαμε σπιτι του μετα απο το σχολειο εχοντας το πεδιο ελευθερο εως το απογευμα. Μου λεει μπαινω να κανω ενα μπανιο, εγω χαζευα στο κινητο στο σαλονι ωσπου ξεκινησα να καυλωνω και ετσι λεω να η ευκαιρια. Μπαινω στο μπανιο γδυνομαι τελειως ενω ο αλλος εκανε ντουζ και μου λεει τι εγινε; Ανοιγω την κουρτινα μπαινω του λεω εχω καυλες. Ξεκινησε να μου τον παιζει για κανα λεπτο και του ειπα να σκυψει, το καναμε και σε 2 λεπτα τραβηχτηκα και εχυσα στον κωλο του. Πλυθηκαμε και μου λεει παμε στο δωματιο να ανταπωδωσεις γιατι εχω καυλωσει τρελα. Ξαπλωσαμε ολογυμνοι βλεπαμε τσοντα και σε καποια φαση του τον επαιζα μου εσπρωξε το κεφαλι προς τα κατω. Του εκανα στοματικο για κανα 5λεπτο το πολυ και εχυσε στο στομα μου. Τα εφτυσα στην πετσετα. Μετα τον πηδηξα αλλη μια φορα στα γρηγορα και καταλαβε οτι επροκειτο να χυσω και μου ειπε να βγω αλλα δεν προλαβα. Ειχε ερθει η ωρα να φυγω αλλα μου ζηταγε αλλη μια πιπα μα δεν τελειωνε και ειχα αργησει οποτε τον αφησα να το χειριστει με το χερακι του. Φιλε JohnnyG την επομενη φορα θα επιχειρησω εκεινο το 69.
Πήγαινε στο θέμα: Πιπα απο κολλητο
Μήνυμα στις 2/10/2018 στις 09:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε ειναι φυσιολογικο να μην καυλωνεις κατευθειαν μονο οταν την βλεπεις γυμνη. Ξερω πολλους που εχουν σχεσεις και χρειαζοντα μια ενισχυση για να παρουν μπρος απλα το συνηθιζεις. Σκεψου κατι γαματο που εκανες για πρωτη φορα και σκεψου μετα απο 5-10 φορες, δεν ειχες τον ιδιο ενθουσιασμο και εφοσον καθε φορα χυνεις οπως λες δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι. Πατα αποδεκτη αν σε καλυψα.Πήγαινε στο θέμα: ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΥΣΗΣ
Μήνυμα στις 29/9/2018 στις 10:55 @Sex
Καναμε μπανιο παλι μαζι ειχαμε παρει πιπα ο ενας στον αλλον. Του ειπα για αλλη μια φορα να τελειωσω στον κωλο του, ξεκινησα να τραβαω μαλακια πανω απο τον κωλο του. Σε καποια φαση του επιανα την τρυπα και εβλεπα οτι δεν αντιστεκοταν οποτε του τον ακουμπησα εκει και σιγα σιγα εβαλα το κεφαλακι, εχω και μικρο πεος οποτε δεν ηταν ιδιαιτερα δυσκολο μπες βγες για κανα 3 λεπτο ωσπου τραβηχτηκα και εχυσα πανω του. Μετα πηγαμε στο κρεβατι και με εβαλε μπρουμυτα το καναμε για 5 λεπτα και εχυσε μεσα μου. Μετα καναμε ο ενας στον αλλον στοματικο και το ξανακαναμε αλλα αυτη τη φορα τελειωσαμε και οι δυο εξω και μονοι μας. Ελπιζω να ξανασυμβει συντομα.
Μήνυμα στις 29/9/2018 στις 08:09 @Sex
Κοιτα ειναι φυσιολογικο να αυνανιζεσαι πολλες φορες καθημερινα. Οταν δυσκολευεσαι να ξανακαυλωσεις μετα απο 6 φορες αυνανισμου ειναι φυσιολογικο. Ενας ανθρωπος που αυνανιζεται 1 εως 3 φορες την ημερα θα του ειναι πιο ευκολο να καυλωσει παρα ενας που το κανει 6-7 φορες την ημερα.
Πήγαινε στο θέμα: ΣΤΥΣΗ ΣΕΝΔ ΧΕΛΠ
Μήνυμα στις 29/9/2018 στις 08:04 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εχεις μια χαρα πεος, ο μεσος ορος ειναι 13-15 στην ελλαδα οποτε θεωρεισαι και μεγαλος. Καλα κανεις και τον ξυριζεις. Αλλος τροπος αυνανισμου που χρησιμοποιουν αρκετοι ειναι το να τριβεις σε καποια επιφανεια, ή να τριβεις το κεφαλακι σου με λιγο νερο και σαπουνι στο ντουζ. Πατα αποδεκτη αν σε καλυψα.Πήγαινε στο θέμα: μέγεθος και ηλικία
Μήνυμα στις 29/9/2018 στις 07:21 @Sex
Κοιτα αν δεν εχει Aids και ειναι καθαρος οπως σου ειπε δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησες τιποτα. Η πρωκτικη διεισδυση ειναι πολυ ευκολος τροπος μεταφορας του ιου, αν ειχε υπαρχει τεραστια πιθανοτητα να κολλησες, οσο για τα προσπερματικα ναι υπαρχει πιθανοτητα αν το ατομο που τα βγαζει να μεταφερουν το HIV αλλα ειναι πολυ μικρη η πιθανοτητα να κολλησεις. Οποτε καταληγουμε στο οτι αν σου ειπε αληθεια και δεν εχει τιποτα εισαι κομπλε. Το αν θα τον εμπιστευτεις εξαρταται απο εσενα. Εγω θα σου συνιστουσα να κανεις μια προληπτικη εξεταση για AIDS και αλλα σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα. Πατα αποδεκτη αν σε καλυψα ;)
Πήγαινε στο θέμα: AIDS-HIV ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!!
Μήνυμα στις 29/9/2018 στις 07:14 @Sex
Τελικα φιλε μου προχωρησαμε σε πληρες επαφη και ηταν πολυ καλη εμπειρια. Το ξαναεκανα ανετα.
Μήνυμα στις 26/9/2018 στις 06:15 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε μου βρισκεσαι σε μια ηλικια που οι ορμονες εχουν βαρεσει κοκκινο και καυλωνεις με τα παντα σχεδον.Συν η σεξουαλικη σου περιεργεια. Αφου εχεις ερωτευτει κοπελες και περασες ωραια στον σεξουαλικο τομεα με τουτες ενω με αγορια μονο οταν φανταζεσαι κατι συγκεκριμενο ερεθιζεσαι και οχι παντα και δοκιμασες αυτο με την οδοντοβουρτσα αφου δεν σου αρεσε δεν νομιζω να σου αρεσει ενα πεος στη θεση της. Δεν θα ηταν κακο να εισαι μπαι απλα με βαση αυτα που λες εμενα μου φαινεσαι ξεκαθαρα στρειτ με λιγες αμφιβολιες που εχουν περασει απο το μυαλο ολων μας ;) πατα αποδεκτη αν σε καλυψα φιλε μου!Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ.Μπαι η στρειτ
Μήνυμα στις 26/9/2018 στις 06:10 @Sex
JohnnyG ναι φιλε μου ηταν οντως καταπληκτικη εμπειρια. Οταν του πηρα εγω λιγακι σπερμα πηγε καταλαθος στο στομα μου επειδη δεν προλαβα να τραβηχτω εγκαιρως. Εγω οχι δεν τελειωσα στο στομα του τελειωσα μονος μου αλλου. Την δευτερη φορα μου επαιρνε για αρκετη ωρα και δεν μπορουσα να χυσω οποτε του προτεινα να τον παιξω στον κωλο του και να τελειωσω εκει, στα κωλομερια οχι στην τρυπα.
Μήνυμα στις 24/9/2018 στις 10:14 @Sex
Καλησπέρα η ερώτηση πάει και σε αγόρια και σε κορίτσια, έχετε σεξουαλικές εμπειρίες με το ίδιο φύλο;;Αν ναι τι εμπειρίες και το μετανιώσατε καθόλου ή όχι.Θα το ξανακάνατε;;;
Πήγαινε στο θέμα: Έχετε εμπειρίες με το ίδιο φύλο;;; |