Μήνυμα στις 9/12/2018 στις 10:20 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγώ προτιμώ boxer και boxerbriefs Sloggi, Calvin Klein, Tommy Hilfiger και τα αγοράζω από καταστήματα με εσώρουχα, μόνο σε τέτοια καταστήματα θα βρεις μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά εσώρουχα.Πήγαινε στο θέμα: Εσώρουχο
Μήνυμα στις 7/9/2018 στις 16:37 @Θ. Κλημεντίνη
Σε ευχαριστώ πολύ OMG123. Κάποιος άλλος έχει κάτι να πει,να μου δώσει καμία συμβουλή γιατί είμαι σε απόγνωση. Πήγαινε στο θέμα: 18χρονών και νιώθω τόσο μόνος
Μήνυμα στις 6/9/2018 στις 14:05 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας μέλη του from.gr Ειμαι ο Γιάννης και ειμαι 18 χρονών περασα το ζορι με τις πανελλήνιες και από φέτος θα ειμαι φοιτητής σε μια σχολή στην πόλη μου που μου αρέσει πολύ. Σαν χαρακτήρας είμαι κλειστός, δύσκολα ανοίγομαι δύσκολα μου παίρνεις κουβέντα αν όμως κερδίσεις την εμπιστοσύνη μου είναι αλλιώς και μιλάω και κάνω και την πλάκα μου και όλα. Δεν είχα ποτέ πολλούς φίλους, 3-4 κ αυτούς τους είχα σαν αδερφια. στην πορεία όμως και χωρίς να ξέρω τον λόγο κόψανε οχι ολοι μαζι ενας ενας χωρις να δωσουν ποτε εξηγήσεις. Φέτος τελείωσα το Λύκειο και όλο μου το καλοκαίρι το πέρασα στο σπίτι δεν είχα κανέναν δεν είχα ένα άτομο να βγω μια βόλτα να παω για έναν καφε. Θα μου πείτε υπομονή θα πάω στην σχολη μου σε λίγο καιρό και θα κάνω καινούριους φιλους. Δεν είναι όμως έτσι κ εκεί φοβάμαι θα ανοιχτώ θα τους δώσω τα πάντα κ αυτοί θα με φτύσουν. Ειμαι απελπισμένος. Στο σπίτι τα πράγματα όχι και τόσο καλά έχουμε προβλήματα στη δουλειά των γονιών μου το ίδιο και όλο αυτό με φθείρει έχω τα βάσανα μου έχω κ αλλά. Ας περάσω στο θέμα σχέση...δεν είχα ποτέ μου κορίτσι αν και όμορφος ( Από ότι μου λενε) δεν είχα ποτέ μου μια σχέση τίποτα δεν έχω φιλήσει καν κορίτσι. Ειμαι 18χρονων οι ορμόνες μου έχουν χτυπήσει κόκκινο αλλά όσες φορές κ αν μου άρεσε κάποια κοπέλα το κράτησα για μενα. Φοβόμουν να την πλησιάσω φοβάμαι την απόρριψη ποια θα γυρίσει να με κοιτάξει; δεν έχω κάτι να προσφέρω σε ενα κορίτσι. Μια ζωη ήμουν μόνος θέλω να αλλάξει αυτό το πράγμα αλλά όσες φορες και αν προσπάθησα να μιλήσω και να κάνω παρέες η να τα φτιάξω με μια κοπέλα δενόταν και δένεται ακόμα η γλώσσα μου. Φοβαμαι ότι αν ανοίξω το στόμα μου θα βγουν βατράχια. Βοηθήστε με σας παρακαλώ δώστε μου συμβουλές. Σας ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: 18χρονών και νιώθω τόσο μόνος |