Μήνυμα στις 5/9/2018 στις 12:46 @Sex
Εμείς κανονίσαμε ομαδικό με την παρέα μου τι να κάνω να πάω η οχι;
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικό βοήθεια
Μήνυμα στις 4/9/2018 στις 13:24 @Sex
Κορίτσι μου κάνε ότι θέλεις από την στιγμή όμως που θέλεις να κανείς τέτοιες σχέσεις λογικο να έχεις μπλεξίματα.Νομιζω ότι μπορείς να αντέξεις χωρίς σεξ 15 μέρες δεν είναι δύσκολο 16 χρόνων είσαι ακόμα στα 26 τι θα κανείς; Τελος σου είπε και π φίλος από επάνω να το πεις στο γονεις σου και δεν θέλεις.Τοτε τι θέλεις να σου κάνουμε; Τελος τα σχόλια του τύπου Χαχαχα που ζεις κτλ απλός τα αγνοώ. Πήγαινε στο θέμα: Σεξ στις διακοπες
Μήνυμα στις 3/9/2018 στις 15:26 @Sex
Αχ τι ωραία παιδιά εγώ θέλω να πίσω δυο φίλους μου να κάνουμε ομαδικό αλλα φοβάμαι τι να κανω;omg και Greek γράψτε ιστοριες. Greek εγώ στην θέση σου θα τον έβαζα κάτω τον ξάδελφο και θα τον έσκιζα. Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικό βοήθεια
Μήνυμα στις 3/9/2018 στις 15:20 @Sex
Συγνώμη lida τι θες να σου πούμε δηλαδή;Ο φίλος από πάνω σου είπε να ενημερώσεις τους γονείς σου και είπες όχι άρα φταις.Δεν νομίζω να είσαι μικρή για να καταλάβεις ότι δεν κάνουμε σεξ με κάθε τυχόντα.Τελος μια φιλική συμβουλή αν συνεχίσεις έτσι θα πληγώνεις τις σχέσεις σου αφού πας με τον καθένα ενώ έχεις σχέση.Συγνωνη κιόλας αλλα από τηλέφωνο πως βρήκες που μένεις;
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ στις διακοπες |