Μήνυμα στις 26/7/2019 στις 06:41 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: Ξάδερφος
Μήνυμα στις 18/2/2019 στις 12:37 @Sex
Γειά σας, με γουστάρει μια 1 χρόνο μικρότερη από εμένα αλλά εγώ δεν την θέλω δεν μου αρέσει καθόλου αλλά στο σχολείο με κοιτάζει συνέχεια και μου στέλνει μηνύματα τι να κάνω για να σταματήσει με έχει ζαλίσει😑😠 Σόρρυ αν δεν συγκαταλέγεται το άρθρο μου σε αυτήν την κατηγορία... Πήγαινε στο θέμα: Πριξιμο
Μήνυμα στις 22/12/2018 στις 13:54 @Διάφορα
Γειά σας, είμαι 13 χρονών στα 14 και ένα παιδί με κοροϊδευει χωρίς λόγο μπροστά σε άλλα παιδιά. Αυτό το παιδί κοροϊδευει επίσης και άλλα παιδιά χωρίς κανέναν λόγο. Δεν μου αρέσει αυτό και νευριαζω πολύ, θέλω να μου πείτε παρακαλώ τι να κάνω για να σταματήσει, τον έχω βαρεθεί...
Πήγαινε στο θέμα: Κοροϊδεμα
Μήνυμα στις 14/12/2018 στις 14:14 @Sex
Το κεφάλι βγαίνει τερμα όταν δεν είσαι σε στύση; Και όταν λες να φουσκώσει εννοείς να γκ@υλωθει; Πήγαινε στο θέμα: Ponos
Μήνυμα στις 13/12/2018 στις 01:09 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Και εγώ το είχα αυτό μην ανησυχείς, απλώς να κάθεσαι με ανοιχτό το κεφαλάκι για να παίρνει αέρα, κάντο για κάνα 4 μέρες και θα δεις μετά δεν θα πονάειΠήγαινε στο θέμα: Ponos
Μήνυμα στις 11/12/2018 στις 12:29 @Sex
Έχω διαβάσει σε ένα site ότι εάν τον "σηκώνεις" συχνά σου μεγαλώνει, είναι αλήθεια; Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 11/12/2018 στις 06:14 @Sex
Γειά σας είμαι 13 ετων στα 14 σε 3 μήνες. Σε στύση το πέος μου είναι 8,5 εκατοστά και χωρίς στύση 7 εκατοστά. Και ξέρω από τους φίλους μου που λένε ότι την έχουν 13 εκατοστά και 11. Δεν έχω μπει στην εφηβεία ακόμα, στο πέος έχω τρίχες αλλά όχι πολλές και όταν βλέπω τσόντες και τραβάω μου έρχεται οργασμός αλλά καπως μόλις πάει να πεταχτεί σφίγγομε και δεν πετάγεται. Δεν βγάζω κανονικό σπέρμα είναι κάπως διαφανές. Αν ξέρετε πείτε μου παρακαλώ πότε θα μου μεγαλώσει περισσότερο και πως. Όλες οι απαντήσεις είναι αποδέκτες
Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 10/10/2018 στις 15:20 @Sex
Ευχαριστώ πολύ,που θα βρω αυτήν την κρέμα? Σε φαρμακείο; Πήγαινε στο θέμα: Βαλανος
Μήνυμα στις 8/10/2018 στις 12:49 @Sex
Γειά σας,έχω ένα θέματακι με το κεφαλάκι του πεους μου, αν ξέρετε απαντήστε μου παρακαλώ. Λοιπόν, οταν κατεβάζω το πετσακι η βαλανος βγαίνει αλλά δεν βγαίνει τέρμα.. Το πετσακι είναι κολλημένο στο "αυλάκι" είχα πάει πριν κάποιους μήνες σε γιατρό και μου είπε να το ανεβοκατευαζω συχνά, το έκανα και όντος στις άκρες άρχισε να ξεκολλάει.Αν έχετε κάποια συμβουλη να μου δώσετε για το πως να το ξεκολλήσω τελείως πείτε μου. Κάθε απάντηση είναι αποδεκτή.
Πήγαινε στο θέμα: Βαλανος
Μήνυμα στις 29/9/2018 στις 05:09 @Sex
Κοίταξε δεν ξέρω αν σου μεγαλώσει άλλο.. Μπορεί και ναι μπορεί και όχι. Πάντως είσαι πάνω κάτω στα φυσιολογικά επίπεδα,ο μέσος όρος στην Ελλάδα είναι 13 με 15 εκατοστά...Μπορεις άνετα να ικανοποιήσεις μια γυναίκα! Μην ξεχνάς ότι το μέγεθος δεν μετράει😉😉
Πήγαινε στο θέμα: Μικρό πέος |