Μήνυμα στις 27/1/2019 στις 05:10 @Sex
Εμενα εκτος απο την πρωην μου,δεν μου την εχει παιξει κανεις..και γω θα ηθελα να την παιξω στον κολλητο μου αλλα δεν εχει τυχει ακομα.. Zayn1d για περιεγραψε και συ την εμπειρια σου..αρχικα ποσο χρονων εισαι και ποσι χρονων ειναι αυτοι που τουσ την επαιξες..πως ηταν ?στο ζητησαν αυτοι η εσυ?? Αντιδρασεις κατα την διαρκεια του παιξιματος ,τους αρεσε??εκανες σε καποιον στοματικο?σορρυ που ρωταω αλλ οπως ειδες με ενδιαφερει το θεμαα..εγω ειμαι 17 Πήγαινε στο θέμα: Σας την έχει παίξει άλλος?
Μήνυμα στις 14/10/2018 στις 16:18 @Sex
Ουτε εχεις δει φιλο σου γυμνο κτλ??εγω εχω μια εμπειρια καθαρα απο πειραματισμο..ειχαμε κανει αλληλομαλακια με τον κολλητο μου..αλλα μετα εκανα αρκετα πραγματα με κοπελες..τωρα αν προεκυπτε κατι δεν ξερω αν θα το ξαναεκανα..αλλα απο οτι φαινεται δεν θα χασεις την ελξη σου απλα εχιμουν μπει οι ιδεες στο μυαλο σου..εαν θες εστω και για εμπειρια δοκιμασε το με το ιδιο φυλο.αν ομως δν θες και απλα φοβασε παει να πει οτι μαλλον προτιμας τις γυναικες
Πήγαινε στο θέμα: 50-50?
Μήνυμα στις 14/10/2018 στις 15:11 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε μου καλησπερα..αρχικα να σου πω οτι δεν χρειαζεται να ανησυχεις για το οτιδηποτε οτι και αν τελικα εισαι..αλλα αρχικα πρεπει να σου πω οτι εισαι σε μια ηλικια που ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ η εντονη απορια σχετικα με την σεξουαλικη σου ταυτοτητα..εγω για να ειμαι ξεκαθαρος μαζι σου θα σου πω τι μπορεις να κανεις..τα πραγματα ειναι πολυ απλα..πρεπει να δοκιμασεις και με τα δυο για να ξερεις τι σου αρεσει και τι οχι..αν σε αποθησει το γυναικειο φυλο και σε ελξει το ανδρικο παει να πει προς γερνεις προς το gay-bi...αν παλι δοκιμασεις και σου αρεσει το γυναικειο λογικα κυμαινεσαι πιο πολυ προς το straight με ορισμενες bi διαθεσεις(πατα αποδεκτη αν σε καλυψα)..οπως μας ειπες δεν εχεις επαφη με γυναικα..θα μπορουσες να μου πεις αν εχεις την παραμικρη εμπειρια με ανδρα και αν ναι με λεπτομεριες..η αν αποπυραθηκες ποτε να προτινεις σε καποια ιδιαιτερη στιγμη σε καποιο φιλο σου να γινει κατιΠήγαινε στο θέμα: 50-50?
Μήνυμα στις 19/9/2018 στις 16:47 @Sex
Φιλε μου δν ξερω,εγω δεν θα το εκανα αλλα απο εκει και περα ειναι δικη σου αποφαση..μεχρι το στοματικο θα εφτανα και εγωω..εχω να σου κανω καποιες ακομα ερωτησεις..αρχικα οταν στον επαιξε και οταν σου εκανε στοματικο πως ηταν ?ακομα οταν εχυσες στο τελος του τον ακουμπησες και αν ναι πως αντεδρασε?σου αρεσε?πρεπει να το χειρηστεις με προσοχη το θεμαα..αν τον εχεις μεγαλυτερο απο αυτον ισως φοβηθει να προχωρησει εκτος αν τον καυλωσεις πολυ παλι..αληθεια επιπλεον θα ηθελα να μαθω την ηλικια σας και ποσο τον εχετε..αν εσυ εισαι ο προνομιουχος για να "επιβληθεις" καλυτερα να σηκωνεσαι και να σου περνει πιπα ορθιος..τωρα πως το κανατε??συγγνωμη γοα τις πολλες ερωτησεις μου αλλα εχω περιεργεια
Πήγαινε στο θέμα: Πιπα απο κολλητο
Μήνυμα στις 18/9/2018 στις 14:06 @Sex
Φιλε μου εγινε τιποτα?θα χαιρομουν να μαθω τα αποτελεσματα..με λεπτομεριες παρακαλω αν μπορεις για το τι παιχτηκε στην συναντυση σας !
Πήγαινε στο θέμα: Πιπα απο κολλητο
Μήνυμα στις 16/9/2018 στις 06:18 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αρχικα φιλε μου οπως τα ειπες αυτο θελει σιγα σιγαα...ειστε σε καλο σταδιο αφου τον εχεις δει γυμνο και τις εχετε παιξει και μαζι..τωρα το επομενο σταδιο ειναι να τον καυλωσεις αρκετα ωστε να ενδωσει πιο ευκολα στην προταση σου..τωρα για πες μου σε παρακαλω του τον εχεις πιασει ποτε ετσι πανω στη πλακαα ή του τον εχεις παιξει ποτε και αυτος σε εσενα??αν οχι πρεπει πρωτα να επιδιωξεις να του κανεις αυτο..εκει που καθοσαστε και τις παιζεται πες του ρε να δω πω.ς ειναι το δικο σου και αν σου επιτρεψει πιαστου το..αν σε αφησει ξεκινα με ελεφρες κινησεις..σιγουρα θα τον καυλωσεις πολυ και δεν παιζει να μην σε αφησει να του παρεις πιπα.αν παλι το εχετε ηδη κανει πατα του μια σπεσιαλ μαλακια σιγα σιγα με την ελπιδα να δεχτει να του τον παιξεις(αποδεκτη αν σε καλυψα)για πες μου κατι ακομα πως του το προτεινες για πιπα και αυτος τι σου ειπε και σε απεφυγε?γνκα κανε μια περιγραφηΠήγαινε στο θέμα: Πιπα απο κολλητο
Μήνυμα στις 2/9/2018 στις 13:06 @Sex
Ελααα ρε φιλε μπραβο καλα τους εκανες πηραν και οι δυο το μαθημα που τους χρειαζοταν...ακου οσον αφορα την κοπελα σου θα το αφησω στην δικη σου κρισηηη..κανεις οτι θες εσυυ..με τον ξαδερφο για μενα να ξαναπας να του αλλαξεις τα φωτααα να χορτασει πουτσο και να ευχαριστηθεις και συυυ...ααα ρε παιδια σας ζηλευω και τους δυο..εγω εδω θελω για αρχη ενα απλο στοματικο και δεν μπορω να το βρωωω..απο βδομαδα ομως θα το βαλω σε δραση τοο σχεδιο με τον κολλητο μου..απλα ειναι η πρωτη φορα και εχω αγχος αμα θα τπυ αρεσει το στοματικο που θα ρου κανωω..τωρα greek2000 θα ηθελα αρχικααα καποιες πληροφοριες σε παρακααλωω πολυυ πλιιζ...ποσο χρονων ειναι ο ξαδερφος σου?και θα ηθελα να μου περιγραψεις πλιιζ την πρωτη φορα που εκανες στοματικο στον ξαδερφο αν μπορεις..δλδ πως ξεκινησατε αν στο προτεινε αυτος η εσυ τι ακριβως σου ειπε για να στο προτεινει και πως ηταν η ολη φαση να τον τσιμπουκωνεις..μετα τι εγινε.ααα και αν του την επαιξες..ξερεις βλεπω οτι εισαι πολυ καλος στον τομεα αυτο και θα ηθελα να εφαρμπσσω τις συμβουλες σου και αυτα που εκανες την πρωτη φορα στον ξαδερφο σου στον κολλητο μου..και οταν γινει θα μπω να σας πω αποτελεσματα..ελα βρε OMG123 πες μας και συ μια εμπειρια σου
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικό βοήθεια
Μήνυμα στις 1/9/2018 στις 14:21 @Sex
Οχι οχι ξερω οτι το εννοειι γιατι τον ξερω παρα πολυ καλααα..μαλλον θα το δοκιμασω..αλλα δεν ξερω δχω λιγο αγχος..εσυ φιλε μου εχεις κανει στοματικο σε αλλον η σου εχουν κανει??γιαα πες πως του το προτεινες οταν εισασταν και οι δυο ετοιμοι?
Πήγαινε στο θέμα: Ο κολλητος,,βοηθεια πλιιζ
Μήνυμα στις 1/9/2018 στις 10:51 @Sex
Αααα ρε φιλεεε,εισαι πολυ κωλοφαρδοος..και γω θα ηθελα να ζησω ανετα μια τετοια εμπειρια..και μενα η γνωμη μου ειναι να πατησεις και στους δυο ενα γερο πουτσοο..μετα την γκομενα να την χωρισεις γτ μαλλον δεεν κανει..οσο για τον ξαδερφο κρατα τον που και που να περνας καλα και βρες αλλη γκομεναα..πωωωωπω σε ζηλευω πολυ θα ηθελα να ειχα ενα ξαδερφο σαν τον δικο σου..OMG123 εσυ εχεις τετοια εμπειρια με φιλο/ξαδερφο?
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικό βοήθεια
Μήνυμα στις 1/9/2018 στις 10:48 @Sex
Γεια σας ρε μαγκες...ειμαι νεος στο φορουμ,αν και εχω διαβασει αρκετες ιστοριες κατα,καιρους...τις τελευταιες μερες μου εχει εμφανιστει εμα προβλημα και ειμαι σε απογνωση πραγματικα δεν ξερω τι να κανω γ αυτο θα ηθελα να μ βοηθησετε απαντωντας στο θεμα μου αν μπορειτε..ευχαριστω εκ των προτερω..αρχικα να πω οτι πριν 8 μηνες ολοκληρωσα πληρως με γυναικα με την οποια βεβεια και χωρισα 2 μηνες αργοτερα...η ολη φαση μου αρεσε και μαλιστα παρα πολυυ...η αληθεια ομως ειναι οτι ψαχνομε να κανω κατι καο με ατομο του ιδιου φυλου με εμενα καθαρα απο πειραματισμο και εμπειρια..προχθες λοιπον μαλλον μου παρουσιαστηκε η ευκαρια και για αυτο θελω την βοηθεια σας..συγκεκριμενα εκει που καναμε μια βολτα μου λεει "παω για κατουρημα μια,,ελα και συ αμα θες μπας και μου βαρισεις καμια μαλακια μετα"και πηγα και τον ειδα να κατουραειι..αλλα δεν εγινε κατι..μετα απο ωρεςς μου κανει "ασε κολλητεε μου ειπε ο πρωτος μου ξαδερφος απο αθηνα οτι του εκανε νια πιπα ο κολλητος του ολα τα λεφτα και οτι ειναι εξαιρετικη φαση,ψηδου αυριο μεθαυριο να μου κανεις και μενα μια και σου κανω και γω"εσεις τι μου προτινεται να κανωωω??η αληθεια ειναι οτι θελω πολυ οπως ειπα να εχω μια τετοια εμπειρια αλλα φοβαμαι μην μαθευτει και με λενε μετα gay...απαντηστε μου ΠΑΡΑΚΑΛΩ..επισης αν μπορουσατε θα με υποχρεωαναται αν μου περιγραφατε τυχον δικες σας εμπειριες και πως ηταν για να ξερωω..
Πήγαινε στο θέμα: Ο κολλητος,,βοηθεια πλιιζ |