Μήνυμα στις 1/9/2018 στις 17:18 @Sex
Ναι φιλε μουυυ,,,αρχικα σε ευχαριστω πολυ εκ των προτερων μαλλον καπως ετσι θα το κανω..το αλλο σκ που θα παμε το διημερο θα το βαλω μπρος και θα σας πω αποτελεσματα..αχαχα εεελα μωρε περιεγραψε μου εκει ενα συντομαα,αν θες βεβαια..σορρυ που σε ρωταω αλλα εχω ΠΟΛΥ αγχος και πολυ περιεργεια..και ενα φιλο μου που εχει σχετικη εμπειρια τον εχω πεθανει στις ερωτησεις..
Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση Gay
Μήνυμα στις 31/8/2018 στις 13:25 @Sex
Φιλε greek 2000 ,,σε καταλαβαινω απολυταα...αρχικα συμφωνω και εγω με αυτο που λεει ο OMG123...ξανακαντω για να δεις τι σου αρεσειιι...επιπλεον θα ηθελα να σε ρωτησω κατι και να μου απαντησεις εαν μπορεις διοτι με ενδιαφερει πολυ το θεμα..βλεπεις ειμαι και γω σε μια παρομοια κατασταση..εχω αρκετες εμπειριες με γυναικες αλλα και γω θα ηθελα να κανω κατι τετοιο για να δω απο περιεργεια η πειραματισμο πες το οπως θες.θα παω ενα διημερο με τον κολλητο μου οπου να ναι και ισως προσπαθησω να τον κανω να περασουμε και μεις μια τετοια εμπειρια,οπωσδηποτε να του κανω και αν θελει να μου κανει και αυτος ενα στοματικο..μπορεις να μου πεις λοιπον αρχικα πως ξεκινησατε πως του το προτεινες ,,το εκανες εσυ η αυτος,,σου αρεσε και πως ηταν η αισθηση,,επισης την χρονικη διαρκεια και στο τελος που εχυσε??OMG123 εαν εχεις παρομοια εμπειρια θα χαιρομουν πολυ να την ακουσω..και οποιοσ λος εχει βεβαια Υ/Γ συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση Gay
Μήνυμα στις 27/8/2018 στις 18:01 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μην αγχωμεσαι φιλε μου αρχικα,ολοι το παθαινουμε σε αυτη την ηλικια ειναι εξαιτιας των ορμονων βλεπεις.ειναι απολυτως φυσιολογικο και δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι για κατιι..προσπαθησε απλα να μην το σκεφτεσαιιι..πιστευω η συνεχης προσηλωση σου προς αυτο σου δημιουργει την εντυπωση της 'εξαρτησης' σου απο αυτοο..μην βιαζεσαι και ολα θα ερθουν στην ωρα τους φιλε μου(αποδεκτη αν σε καλυψα😀)..βεβαια ρε φιλε ομολογω οτι με εχεις μπερδεψει πολυυυ..σε αυτο το θεμα μας αναφερεις για τις ερωτικες σου επιθυμιες.σε αλλο θεμα παλαιωτερο μας αναφερεις καποιες εμπειριες που ειχες με καποιον ξαδερφο σου..εχεις ποτε δοκιμασει να κανεις κατι με φιλο σου?μην ντραπεις να μου απαντησεις τι,βλεπεις σε αυτη την ηλικια και αυτο ειναι φυσιολογικοΥ.Γ συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα Πήγαινε στο θέμα: Ερωτική επιθυμία |