Μήνυμα στις 9/11/2018 στις 11:41 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:καλησπερα και πάλι!σου έχουμε δώσει απαντήσεις.δεν σου αρκει??πες μα περισσότερα να καταλάβουμε τι θες ώστε να σε βοηθήσουμε περισσοτερο!!Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος
Μήνυμα στις 2/11/2018 στις 06:38 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:καλησπερα!γιατί δεν δοκιμάζεις κατι με κάποιο δονητή??εαν δεν θες με δάχτυλο..εψαξες στον ιντερνετ γενικά με τρόπους?Πήγαινε στο θέμα: τροποι αυνανισμου
Μήνυμα στις 8/9/2018 στις 11:27 @Sex
εχει δίκιο παντως ο φιλος απο πανω...αφήστε να παει μονο του και ευχαριστηθήτε το!!(απλώς να μιλησω μονο για ΜΕΝΑ οτι μου τρελαίνουν τα μεγαλα χείλια εκει.οχι οτι δεν μαρεσουν τα αλλα.επίσης αμα σου τα <<ξηγηθεί>> καλα και σενα θα μεγαλώσουν!!)χωρις να παρεξηγηθω ετσι!
Πήγαινε στο θέμα: αντιαισθητικο γυναικειο οργανο??
Μήνυμα στις 6/9/2018 στις 08:46 @Sex
Αρχικά ονομάζεται χυνω. Οταν λεμε τελειώνεις εννοοουμαι ότι εχυσες. Άρα ήρθες σε οργασμό! Τώρα το χρώμα ίσως λίγο να διαφέρει και η ποσότητα επίσης. Χαϊδεύεις το πάνω μέρος? Την κλειτοριδα?
Πήγαινε στο θέμα: οργασμος??
Μήνυμα στις 21/8/2018 στις 05:11 @Sex
Lida πιστεψε με αυτο δεν ισχυει το τελευταίο!!😆το εχω δοκιμασει αλλα ξανα εχω το ιδιο αποτέλεσμα... Φιλε απλα μην τ σκεφτεσαι... Πήγαινε στο θέμα: στιση σε ακαταλιλη ωρα..βοηθεια
Μήνυμα στις 21/8/2018 στις 05:09 @Sex
Συμφωνω κ εγω σε αυτο..σκεψου ότι δεν την επηρεαζει καπου.το κανουμε κιολας καθε μερα σχεδον και σκληρα...απλως lida και εσυ αλλα και απο αλλες γυναίκες εδω πως το σκέφτεστε.
Πήγαινε στο θέμα: Ερεθιζετε τον εαυτό σας?Αν ναι πόσο συχνα
Μήνυμα στις 14/8/2018 στις 03:12 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ίσως να δείξεις και εσύ παραπάνω κατανόηση. Τώρα μάλλον εκείνος ανγωθηκε και δεν τα κατάφερε. Είναι φυσιολογικό. Και εγώ το είχα πάθει αυτό. Απλά δψστου λίγο χρόνο στην όλη διαδικασία και δείξε του ότι δεν σπάστηκες για κάποιο λόγο.Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με την στύση του
Μήνυμα στις 14/8/2018 στις 03:10 @Sex
Καλησπέρα σε όλους!! Οποιοσδήποτε/οποιαδήποτε θέλει απαντάει. Πόσο συχνά Αυνανιζεσαι? Ειδικά το γυναικείο φύλο. Είναι μια απορία που πραγματικά είναι ενδιαφέρουσα και σαν κουβέντα. Η δικιά μου κοπέλα σε σχέση 5 χρόνια που είμαστε το κάνει συχνά και την έχω "πιάσει" κιόλας με διάφορους τρόπους. Ευχαριστώ και καλό θελητες όλες οι απαντήσεις!!
Πήγαινε στο θέμα: Ερεθιζετε τον εαυτό σας?Αν ναι πόσο συχνα
Μήνυμα στις 11/8/2018 στις 06:40 @Sex
καλησπέρα.προφανώς εβγαλες υγρα αρκετά γιατί σου άρεσε.ειναι φυσιολογική κατάσταση και δεν το αποφέυγεις.αλλα γιατι να το σκεφτείς ετσι?απολαυσέτο και εμεις σαν άντρες μας αρέσει να το βλέπουμε αυτό!
Πήγαινε στο θέμα: Έκανα έρωτα πρώτη φορά |