Μήνυμα στις 10/8/2018 στις 08:56 @Sex
Γειά σας...να ήθελα την βοήθεια σας ακόμα μια φορά... Όπως σας είχα πει με το αγόρι μου προχωρήσαμε μόνο μια φορά... Ήταν η πρώτη μ φορά... Κ τώρα θέλουμε να ξανά γίνει... Και το θέμα μου είναι ότι αυτός θέλει να κάνω εγώ τα περισσότερα να έχω το πάνω χέρι που λένε... Αυτό τον ανάβει περισσότερο... Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω και πως.... Θα μπορούσατε να μ δώσετε μερικά παραδείγματα... Και τι να τ λέω ώστε να ανάβει.. Μην την βγάλουμε στα μούγκα....
Πήγαινε στο θέμα: Το πάνω χέρι στο σεξ
Μήνυμα στις 7/8/2018 στις 16:39 @Κλάψιμο
Κάτσε και μίλησε της με ήρεμο τρόπο... Και προσπάθησε να καταλάβεις γιατί δεν τον πάει... Είναι καλύτερο να μιλήσετε από το να την αποφεύγεις....
Πήγαινε στο θέμα: Γονείς και προβλήματα
Μήνυμα στις 7/8/2018 στις 16:32 @Sex
Όπως σας ξανά είπα...(αν και δεν με βοήθησε κάνεις).. Δεν ξέρω τι να κανω.... Είμαι κορίτσι 18 χρόνον προχώρησα με το αγόρι μου πρώτη φορά.... Και δεν ξέρω γτ έβγαλα πολλά υγρά... Και δεν ξέρω γιατί νιώθω άβολα να το ξανά κάνω για να μην ξανά βγουν.... Τι να κάνω?? Πως μπορώ να το σταματήσω??? Σταματάει αυτό????? Πληζζζζζζ βοηθήστε με
Πήγαινε στο θέμα: Έκανα έρωτα πρώτη φορά
Μήνυμα στις 6/8/2018 στις 16:27 @Sex
Geia sas... Tha ithela tin voithia sas gia Kati sovaro..... Ekana proti fora erota me to agori mm..... Alla evgala meta pola ygra apo xamila.... Anisixisa para polu.... Ti einai auta????... Kai an Jana kano erwta mazi tou tha Jana vgoyn pali????
Πήγαινε στο θέμα: Voithia plizzzzzzzzzz |