Μήνυμα στις 21/4/2020 στις 19:27 @Sex
Η συγκεκριμένη φάση τελείωσε κάνοντας εγώ πίσω και λέγοντας με δικαιολογίες ότι δεν την θέλω τελικά. Αλλά γενικά χαϊδεύετε, μένετε αγκαλιά. Είναι από την φύση. Θα βγει μόνο του!
Πήγαινε στο θέμα: Χρειάζομαι την βοήθεια σας!
Μήνυμα στις 18/4/2020 στις 15:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπόν. Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ, δηλαδή Δεν θα ανοίξεις την πόρτα και θα αρχίσεις να την φιλάς. Εκεί που θα μιλάτε θα δεις ότι σε μια φάση θα έχετε έρθει αρκετα κοντά. Εκεί θα πεις κάτι εξυπνο αναλόγως το τι κάνατε ή αν δεις ότι υπάρχει ένα eye contact ή χημεία απλώς πλησιάζεις προς το μέρος της. Για παράδειγμα με μια παίζαμε σκάκι. Καταλαβαινα ότι το θέμα πάει προς τα εκεί και την άφησα να με κάνει ρουα ματ ( δηλαδή μετά από αυτή την κίνηση θα νοικουσε) και την κάνω 《Δεν πρέπει να κερδίσω και εγώ κάτι;》μου λέει τι με λαγνειο ύφος και την φασωνω. Καλό είναι εκεί που φσσωνεστε σιγά σιγά φερτην προς τα εσένα, χουφτοσε την και μετά άσε την φύση να κάνει το θαύμα τηςΠήγαινε στο θέμα: Χρειάζομαι την βοήθεια σας!
Μήνυμα στις 5/6/2019 στις 00:31 @Sex
Είχα και εγώ έναν φίλο με τον οποίον ο ένας χουφτωνε τον άλλον, χαιδευομασταν, είχαμε παίξει ο ένας του άλλου μέσα από το εσώρουχο και λέγαμε ρε παιδί μου να τις παίξουμε και κανονικά αλλά τελικά σταματήσαμε να κάνουμε παρέα. Εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ Γιατί περνούσαμε τέλεια. Αυτό που θα σε συμβούλευα είναι να τον αφήσεις γιατι κάτι καλύτερο με αυτή την φιλία δεν πρόκειται να γίνει. Θα λέτε ένα γεια και μετά τίποτα. Μέχρι να έρθει όμως το τίποτα εσύ θα περιμένεις χωρίς όμως να υπάρχει αποτέλεσμα. Γενικά μην αφήνεις τίποτα να σε κρατάει πίσω. Άρα, ανακεφαλαιωνουμε: λέω να τον αφήσεις στην ησιχεια του καθώς δεν πρόκειται να ξαναφτιάξουμε τα πράγματα, Γιατί καταντάει μετά Μια τοξική σχέση, και να βρεις έναν άλλο φίλο που θα κάνετε και καλύτερα πράγματα. Αποδεκτή αν σε κάλυψα!!!
Πήγαινε στο θέμα: problhma me filo kai omadikh malakia
Μήνυμα στις 20/5/2019 στις 06:30 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε είμαι 3η Λυκείου και την έχω 16-17 και την έχω πιο μεγάλη ή ίση στο τμήμα μου. Δεν γίνετε να την έχουν 18 όλοι οι φίλοι σου. Μια χαρά είσαι, εγώ στην ηλικία σου την είχα 12. Στο κάτω κάτω δεν μετράει το μέγεθος και αυτό είναι στανταρακι😉. Αποδεκτή αν σε κάλυψα!!Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους πρώτη γυμνασίου
Μήνυμα στις 18/5/2019 στις 01:10 @Sex
Αν έχεις τόσο άγχος μπορείς να πάρεις ένα τεστ εγκυμοσύνης. Απλώς πριν το κανείς να μην έχεις πιεί πολύ νερό για να φανούν πιο εύκολα τα αποτελέσματα!
Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσύνη από τρίψιμο
Μήνυμα στις 17/5/2019 στις 16:14 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου. Όταν κάποια μένει έγκυος σταματάει η περίοδος. Εσυ μας λες ότι έχεις άρα δεν γίνετε να είσαι έγκυος και ο οργανισμός σου να παράγει ακόμα οαρια, δηλαδή να έχεις αίμα.Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσύνη από τρίψιμο
Μήνυμα στις 2/3/2019 στις 06:34 @Sex
Γεια σας και καλό μήνα. Τις προάλλες κατά τη διάρκεια της στύσης αποφάσισα να τρίψω το πέος μου στο κρεβάτι σαν να διατηρώ σεξουαλική πράξη. Όταν τελείωσα , μετα απο 5-10 λεπτα υπήρχε ερεθισμός στον χαλινό. Τι να κανω;
Πήγαινε στο θέμα: Ερεθισμος χαλινου
Μήνυμα στις 27/2/2019 στις 17:52 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ξεκιναει απο 2 χιλιαδες μεχι 10. Αυτο εξαρτατατε απο τα εκατοστα που θα βαλεις( μεχρι 7) και το παχος(μεχρι 2). Αποδεκτη αν σε καλυψαΠήγαινε στο θέμα: Επιμήκυνση πέους
Μήνυμα στις 18/2/2019 στις 10:27 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου. Καταρχας ειμαι 16 στα 17 αρα δεν εχω παρα πολλες τριχες στο σωμα μου. Τις μασχάλες δεν τις ξυριζω, αλλα τις κοντενω. Το στερνο ( δεν εχω πολλες εκει, οι περισσοτερες ειναι στις ρογες) το ξυριζω προς το παρον( λεω μεχρι 19 να το ξυριζω). Στην κοιλια αφήνω μονο αυτη τη γραμουλα που ξεκιναει απο τον αφαλό και φτανει στο μποξερακι. Τα ποδια τα ξυριζω μεχρι αστραγαλο (δηλαδη πελμα και λιγι ποδι) και απο αστραγαλο και πανω τις κοντενω με ξυριστικη μηχανή. Τα οπισθια τα κοντενω για υγιεινή. Τα γεννιτικα οργανα τα ξυριζω οποτε μπορω γιατι με ενοχλεί η φαγουρα των 1ων μερών. Πλατη-μεση δεν κανω τιποτα γιατι εχω μονο χνουδι κατω χαμηλα και δεν θελω να το ξυρισω να μην αγριεψουν οι τριχες, μονο οταν παω θαλασσα. Αυτα... εσυ δεν μας ειπες τι ξυριζεις; Συγνωμη για το μεγάλο κείμενοΑποδεκτη αν σε καλυψα Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα
Μήνυμα στις 17/2/2019 στις 09:35 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγω λεω πως αν την αγαπας να μην την καιρατωσεις γιατι καποια στιγμη η αληθεια θα μαθευτει και εκτος αυτου ειναι και ηθικο το θεμα. Εγω λεω να μην πεις στην κοπελα σου την ολη φαση αλλα να πεις στην φιλη της οτι πρεπει να σταματησει καθως δεν θες αυτη αλλα την φιλη της. Αποδεκτη αν σε καλυψαΠήγαινε στο θέμα: Ντουζ και γυμνός |