Μήνυμα στις 25/7/2018 στις 16:02 @Sex
Worriedfriend θα ήθελα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα για τις τρίχες γτ έχω και εγώ αλλά δεν έχω μνμ/απαντήσεις και δεν ξέρω πως μπαίνεις στο στάτ έχεις κάποιο email η κάτι για να σου στείλω να τα πούμε? Πήγαινε στο θέμα: Τριχες
Μήνυμα στις 25/7/2018 στις 15:50 @Sex
Ελαφριά φίμωση δλδ. Γιατί εγώ ξέρω από γνωστό μου την φίμωση μόνο. Και γιατί φοβάσαι ο φίλος μου μια χαρά τράβαγε.
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 23/7/2018 στις 10:59 @Sex
Αν μάθεις πες και σε εμένα φίλε. Γτ πραγματικά είναι '' κουραστικό ''.
Πήγαινε στο θέμα: Kalispera
Μήνυμα στις 23/7/2018 στις 08:51 @Sex
Τι δεν γίνεται φίλε...? Γεμίσαμε και το post σου. Πήγαινε στο θέμα: Kalispera
Μήνυμα στις 23/7/2018 στις 08:26 @Sex
Εμένα θα το πεις... Και στον αυνανισμό ακόμα θες ένα κιλό ρόλο χαρτί χαχαχα 😂😂 να κάνουμε και λίγο πλάκα δεν ξέρω αλλά εγώ το έχω αποδεκτή πλέον... Πόσο είσαι?
Μήνυμα στις 23/7/2018 στις 07:30 @Sex
giorgos176... Αρχικά όπως έχουμε ξαναπεί και σε άλλα post έχεις καιρό για να μεγαλώσεις... Βεβαια ειναι και σχετικό αυτό που λες καθώς οι άντρες γενικά όσο και να την έχουμε κατά την πλειοψηφία θεωρούν το πέος τους μικρό. Και είναι και το πάχος ένας παράγοντας. Για το δεύτερο θέμα με το κεφαλάκι εάν κατάλαβα καλά μάλλον έχεις φίμωση δεν είναι κάτι τραγικό είχε και ένας φίλος μου. Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 23/7/2018 στις 06:11 @Sex
Φίλε όπως λέμε και σε άλλα post δεν παίζει ρόλο μόνο το μήκος που σίγουρα θα πάρεις κάποιους πόντους ακόμα αλλά και το πάχος και μέχρι τα 18 20 λογικά θα πάρεις πόντους δεν αξίζει να αγχώνεσαι.
Πήγαινε στο θέμα: 16 χρονών με μικρό πέος
Μήνυμα στις 23/7/2018 στις 06:08 @Sex
Τι να σου πω... Και με ένα παιδί που ρώτησα μέσω mail γιαυτό το θέμα μου είπε πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό.... Σε καταλαβαίνω πάντως γτ και εγώ έχω πολλά.
Μήνυμα στις 22/7/2018 στις 14:25 @Sex
Ένας τρόπος είναι όταν κάνεις μπάνιο να βάλεις σαπούνι στο χέρι ή στο πέος σου και να τον παίζεις που θα γλιστράει. Και ένας δεύτερος τώρα το καλοκαίρι μετά την θάλασσα πριν κάνεις μπάνιο είναι διαφορετική αίσθηση
Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι αυνανισμού |