Μήνυμα στις 25/7/2018 στις 07:27 @Sex
Σε ευχαριστω πολυ.Δεν εχω λογο να πω ψεματα. Να πω οτι συνεχιζω να κανω σεξ με την φιλη μου και μου αρεσει πολυ. webmaster φοραω προφυλακτικο παντα εκτος απο μια φορα.Ο φιλος μου ηταν η πρωτη φορα που το εκανε με καποιον αρα δεν υπαρχει κινδυνος. Πήγαινε στο θέμα: τελικα τι ειμαι?
Μήνυμα στις 23/7/2018 στις 09:22 @Sex
Δεν λεω ψεματα.Γιατι να πω ψεματα για κατι σοβαρο?Με την λογικη αυτη πολλα απο τα μηνυματα που ειναι εδω μπορει να ειναι ψεματα. Akis 2000 αν νομιζεις οτι θα ελεγα ποτε ψεματα για ενα τοσο σημαντικο-προσωπικο θεμα τι να πω?Πραγματικα αν νομιζεις οτι λεω ψεματα οκ. Πήγαινε στο θέμα: τελικα τι ειμαι?
Μήνυμα στις 23/7/2018 στις 08:12 @Sex
Καλησπερα παιδια οπως σας εχω πει σε αλλο θεμα με απασχολει αν ειμαι gay η οχι.Σημερα λοιπον το πρωι πηγα στο σπιτι του φιλου μου με τον οποιο εχω κανει σεξ.Εκει λοιπον ηταν μια φιλη μας(η οποια μου αρεσει εδω και 3 χρονια αλλα σαν σημαιοφορος και απουσιολογος που ημουν που να τις το πω θα ντεπομουν). Μου ειπαν να κανουμε σεξ και οι 3 μαζι.Εγω δεχθηκα θα σας πω τι εγινε γιατι δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου.Αρχικα ξεκινησαμε να το κανουμε και οι 3 εγω μπροστα απο την κοπελα και ο φιλος απο πισω.Μετα ο φιλος εκανε σεξ απο πισω απο την κοπελα και εκεινη μου εκανε στοματικο οπου και εχυσα.Μετα απο ωρα εμεινα εγω με την κοπελα μονοι οπου καναμε σεξ για πολυ ωρα μονοι κατι που μου αρεσε πολυ και το ιδιο και σε εκεινη!Τελος καναμε μπανιο και οι 3 μαζι και μετα καθησαμε γυμνοι στο σαλονι για πολυ ωρα οπου και η κοπελα αρχισε να μου παιζει το πεος. Ηταν η ποιο ωραια εμπειρια στην ζωη μου.Το θεμα ειναι οτι ευχαριστηθικα το σεξ και με τους δυο με την κοπελα γιατι μου αρεσει σαν εμφανιση αλλα ειχε και συναισθημα αλλα και με τον φιλο γιατι μου αρεσε που εμπαινε καποιος μεσα μου.Τελικα τι ειμαι Gay η οχι? ποτε δεν φανταζομουν οτι εγω ενας μαθητης τιυ 19.9 θα ειχα τετοια προβληματα αλλα μου αρεσει πολυ.Κανονισαμε ξανα με την κοπελα για αυριο αλλα μονοι στο σπιτι μου αυτη την φορα. Συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα.Σας παρακαλω απαντηστε. Πήγαινε στο θέμα: τελικα τι ειμαι?
Μήνυμα στις 22/7/2018 στις 15:05 @Sex
Φίλε σε ευχαριστώ παρά πολύ! Αρχικά δεν μου αρέσουν οι άνδρες θέλω να πω ότι όταν βλέπω άνδρες δεν μου αρέσουν αλλα με τον φίλο αυτο δεν ξέρω τι έγινε. Φυσικά και μου αρέσουν οι γυναίκες και μάλιστα θέλω να κάνω και οικογένεια στο μέλλον! Τωρα έγινε κάτι με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να ξανακάνουμε σεξ όμως αυτή την φορά μαζί και με μια φίλη.Τι να κάνω? Εσένα σου έχει συμβεί; Πήγαινε στο θέμα: Είμαι Gay?
Μήνυμα στις 22/7/2018 στις 07:53 @Sex
Παιδιά ξανάγινε.Χθες το βράδυ φύγαμε από Ηράκλειο με το πλοίο όπου φτάσαμε στο Πειραιά το πρωί.Ειχαμε καμπίνα(δίκλινη εγώ και ο φίλος μου).Αρχικα κυκλοφορούσαμε γυμνοί μετά από λίγοι ώρα εκείνος έκανε την κίνηση αρχιζοντασ να μου χαϊδεύει τον πισινό(να πω ότι είχα ανατριχιάσει)όμως εγώ του είπα όχι επειδή δεν το θεωρώ σωστό.Μετα από λίγο πήγα στο μπάνιο γιατί με πονούσε η κοιλιά μου και ηρθε και αυτοσ και χεσαμε μαζί.Τελικα δεν άντεξα πάνω από μια ώρα πήγα δίπλα του και κάναμε σεξ μάλιστα αυτή την φορά με πόλη ένταση(και χωρίς προφυλακτικό) γιατί είχε νευριάσει λίγο που του είχα πει όχι. Το ερώτημα είναι ότι τωρα είναι Αθήνα και έλεγα να μην τον ξαναδώ.Απο την μια λέω ότι δεν είναι σωστό από την άλλη θέλω πολύ να κάνω σεξ μαζί του με ερεθίζει πολύ. Τι να κάνω πείτε μου να σταματήσω η όχι; Πήγαινε στο θέμα: Είμαι Gay?
Μήνυμα στις 22/7/2018 στις 07:21 @Sex
Έχω δοκιμάσει τους εξής: Το κλασικό τροπο Να είμαι γυμνός μπροστά από καθρέπτη Με το τηλέφωνο του μπάνιου Με μαρκοδωρο Με φίλους Για πείτε! Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι αυνανισμού
Μήνυμα στις 21/7/2018 στις 17:26 @Sex
Καλησπέρα μπορείτε να μου πείτε τρόπους αυνανισμού;
Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι αυνανισμού
Μήνυμα στις 21/7/2018 στις 16:31 @Sex
Παιδιά ξανάγινε!Ηταν πολύ ωραία ήμασταν και οι 4 γυμνοί αρχικά και μετά καναμε σεξ.Ενιωθα πολλά ωραία όταν εκανα με τον φίλο μου σεξ ειδικά όταν τελείωσα μέσα του.Το κορυφαίο ήταν όταν τελείωσε εκείνος μέσα μου.Μετα συνεχίσαμε οι δυο μας στο δωμάτιο μου αρχικά πήγαμε μέχρι και τουαλέτα μαζί όπου κάναμε ταυτόχρονα την ανάγκη μας και μετά κάναμε μαζί μπάνιο!Και τελος κάναμε πάλι σεξ μόνοι μας αυτή την φορά με πολύ πάθος όμως. Θα πω όμως ότι ντρέπομαι πολύ τι θα πουν οι γονείς μου αν το μάθουν;Είμαι gay? Όλοι μου την ζωή ακόμα και τωρα θέλω να κάνω οικογένεια όμως αυτο που συνεβει με φόβισε πολύ.Σας παρακαλώ βοηθήστε με τι να κάνω; Πήγαινε στο θέμα: Είμαι Gay?
Μήνυμα στις 21/7/2018 στις 10:23 @Sex
Δεν ξέρω φίλε ειμαι μπερδεμένος.Μου άρεσε πολύ σαν κατάσταση.Μαλιστα οι δυο είπαν να το ξανακάνουμε σήμερα.Να πάω η όχι; Εσένα σου έχει τύχει αυτο; Πήγαινε στο θέμα: Είμαι Gay?
Μήνυμα στις 21/7/2018 στις 08:26 @Sex
Όχι δεν έχω δοκιμάσει αλλα ακούγεται πολύ ωραίο.Επίσης ωραίο είναι φίλε να μένεις γυμνός και να αυνανιζεσε μπροστά από καθρέπτη.Ειναι πολύ ωραίο πίστεψε με.
Πήγαινε στο θέμα: Περίεργα παιχνίδια |