Μήνυμα στις 13/7/2018 στις 18:09 @Sex
Αυτο πρεπει να το συζητησεις με τους γονεις σου. Ισως πρεπει να κλεισετε ραντεβου με εναν γιατρο. Μην ανισυχεις σε πολλα αγορια συμβαινει
Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 13/7/2018 στις 07:41 @Sex
Λοιπον. Εγω προτινω να δοκιμασεις να του το προτινεις αλλα οχι απευθειας. Προτιμοτερο ειναι να αποφυγεις τον εξευτελισμο. Εχεις τοσες μερες οποτε εχεις την ευκαιρια να ερθετε πιο κοντα ως φιλοι. Οταν πια νιωσεις λιγο πιο ανετα μαζι του, ξεκινα την συζητηση αναφερομενος σε κοριτσια. Αν ειχε ποτε σχεση αν τον ενδιαφερει καποια εκεινον τον καιρο και τετοια... Αν δεις οτι ειναι ανοικτος και εχει προηγουμενες σχεσεις και εμπειριες σου προτινω να μην διστασεις. Αν παλι δεις οτι δεν σου ανοιγετε ευκολα και δεν θελει να κανει τετοιου ειδους συζητησεις καλυτερα να το αφησεις
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικος αυνανισμος Βοήθεια!
Μήνυμα στις 13/7/2018 στις 07:28 @Sex
Δεν υπαρχει φυσιολογικος και μη φυσιολογικος. Οι επιδρασεις τις εφηβειας σε καθε ανθρωπο ειναι διαφορετικες. Αρχικα η τριχοφυια ειναι κατι που σημβαινει σε ολους. Αντρες γυναικες. Και σιγουρα δεν σταματαει με φυσικους τροπους. Το υψος εξαρταται απο πολλους παραγοντες αν θα αυξηθει αλλα να μην σε απασχολει απο τωρα. Οι αντρες αναπτυσονται μεχρι τα 25. Για το πεος σου τωρα δεν ξερω τι να πω γιατι ειμαι γυναικα αλλα πιστευω οτι για την ηληκια σου ειναι αρκετα καλο μεγεθος. Αλλα ουτε αυτο πρεπει να σε απασχολει απο τωρα...Εισαι μια χαρα παντως μην ανισυχεις Πήγαινε στο θέμα: Εφηβεια
Μήνυμα στις 13/7/2018 στις 07:16 @Sex
Πιστευω οτι το καθε πεος εχει τις δικες του ικανοτητες. Μικρο ή μεγαλο παντα μπορεις να ικανοποιησεις την κοπελα με την οποια κανεις σεξ. Επισης καθε γυναικα εχει τα δικα της γουστα. Αλλες προτιμουν μικρο αλλες μεγαλο. Σημασια κυριως εχει το τι θα κανεις και πως θα το κανεις οχι τοσο το μεγεθος.
Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο πεος αισθηση
Μήνυμα στις 13/7/2018 στις 05:41 @Sex
Υπαρχουν πολλα βιντεο στο You-Tube για την καταλληλη χρηση προφυλακτικου. Πθστευω θα σε βοηθησουν πολυ
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικά σεξ
Μήνυμα στις 13/7/2018 στις 05:39 @Sex
Γεια σας... Ειμαι 16 χρονων και εχω σχεση με ενα αγορι εδω και 1 χρονο σχεδον... Εχουμε κανει ολα τα προκαταρκτικα αλλα οχι σεξ. Το εχουμε συζητησει και εχουμε αποφασισει να γινει οταν θα ειμαστε ετοιμη. Τον τελευταιο καιρο νιωθουμε και οι δυο συνεχεια εξαψη και θελουμε πολυ να γινει. Την Κυριακη θα εχουμε το σπιτι ολο δικος μας. Το μονο μου προβλημα ειναι οτι παρολο ειμαι σιγουρη οτι το θελω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη και ξερω οτι θα κανει Οτι καλυτερο για εμενα ανισυχω για την ηληκια. Εννοω θεωρειτε κακια ηληκια? Σαν νουμερο δεν μου ακουγεται σωστο... Αλλα το θελω πολυ
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ στα 16 |