Μήνυμα στις 11/7/2018 στις 12:25 @Sex
Μέχρι τώρα δεν έχει τύχει κάτι τέτοιο Πήγαινε στο θέμα: Αλληλομαλακια
Μήνυμα στις 10/7/2018 στις 17:19 @Sex
Απλά πες του πως σκεφτόσουν ότι θα είναι πολύ καυλοτικη η αίσθηση από το χέρι κάποιου άλλου και μετα πες του το ξεκάθαρα αν θελει να αλληλομαλακιστητε. Αφού είσται σε στάδιο να μην έχετε πρόβλημα να την παίζετε παρέα δεν νομίζω πως θα πει οχι, Καλή ευχαρίστηση!
Πήγαινε στο θέμα: Αλληλομαλακια
Μήνυμα στις 10/7/2018 στις 16:42 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλή φάση😉 δεν σημαίνει πως είμαστε γκει απαραίτητα αλλα είναι πολύ απολαυστικό. Ξεκινήστε να την παίζετε μαζί με φίλο σου και πες να κάνετε και αυτο.Πήγαινε στο θέμα: Αλληλομαλακια
Μήνυμα στις 10/7/2018 στις 16:38 @Sex
Το είχα πάθει και εγω. Προσπάθησε να μην βάζεις απλά τσοντα και να ξεκινάς. Χρησιμοποίησε την φαντασία σου, σκέψου τι σε κάνει να καυλονεις (πχ την γκόμενά που γουστάρεις γυμνή να σου περνει πίπα) και θα δεις ότι θα σου έρχετε να χύσεις γρήγορα και θα θες να το συγκρατισεις.
Πήγαινε στο θέμα: μαλακια
Μήνυμα στις 10/7/2018 στις 16:10 @Sex
Είμαι 16 χρόνον και λέμε με την κοπέλα μου να κάνουμε σεξ αλλα δεν ξέρω για το προφυλακτικό. Είναι διαφορετικά ανάλογα με το μέγεθος? (την έχω 16,5 εκ.)?Επίσης όταν το βάζεις λογικά πρέπει να κατεβάσεις το δέρμα όσο πάει και μετα να ξεκινήσεις σωστά? Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικά σεξ
Μήνυμα στις 10/7/2018 στις 10:40 @Sex
Λοιπον ειμαι 16 χρονον και παω σε ενα γυμναστήριο, στα αποδητηρια οι περισσότεροι κάνουν μπάνιο τέλειος γυμνοί. Εγώ δεν το έχω δοκιμασει προς το παρόν γιατί φοβαμε μηπος καυλοσω καταλάθος και γίνω ρεζίλι . Εσείς τι κάνετε? Αν τα βγάζετε όλα σας έχει τύχει καταλάθος να καυλοσετε? Θα σας φενόταν περίεργο αν άλλαζε ένας 16χρονος γυμνος?
Πήγαινε στο θέμα: Γυμνος στα Αποδητηρια |