Μήνυμα στις 14/7/2018 στις 03:44 @Sex
Δεν μπορω αυτη Την στιγμή..εχω κατεβάσει παντελόνια και Τον παίζω αργά αργά όρθιος τώρα...
Πήγαινε στο θέμα: Αλληλομαλακια
Μήνυμα στις 13/7/2018 στις 15:10 @Sex
Δεν την παλεύω καθόλου θα πάω τουαλέτα ν τον παίξω τώρα.... Πήγαινε στο θέμα: Αλληλομαλακια
Μήνυμα στις 12/7/2018 στις 16:31 @Sex
Μην μ λες τέτοια τώρα γτ αυτη Την στιγμή εχω καύλες κ ειμσι μόνος μου τώρα κ Δεν ξέρω τ να κάνω..
Μήνυμα στις 12/7/2018 στις 08:26 @Sex
Είναι πολύ καλό ειδικά ν στο κάνουν.. Θα ήθελα πολύ να μ τ κάνει κάποιος τώρα... Πήγαινε στο θέμα: Αλληλομαλακια
Μήνυμα στις 11/7/2018 στις 13:37 @Sex
Εγώ που τ ξαναεζησα σημερα ηταν ακομσ κσλυτερο ξσνεβρεθηκαμε σπίτι μ βάλαμε μια τσόντα κ δίχως να πω τίποτα έβαλε το χέρι τ πάνω από το παντελόνι και Τον χαϊδεύε μετά από λίγο έβαλε το χερι τ μέσα απο τ μποξερακι κ αρχισε να μ Τον παίζει αργά αργά ως που μ έβγαλε παντελόνι και μποξερακι ξάπλωσα στο κρεβάτι κ άρχισε να μ Τον παίζει κανονικά και μ τον εφτυνε ενώ μ κοιτούσε στα μάτια κ έχυσα πάνω στο χέρι τ...
Μήνυμα στις 11/7/2018 στις 02:12 @Sex
Πολύ καλή ιδέα έκανα την κίνηση κ του το είπα κ άρχισε να μ Τον παίζει αυτός δεν μ πήρε πάνω από 3 λεπτά ν τελειωσω στο χέρι του... Εσυ τ έχεις κάνει;; Πήγαινε στο θέμα: Αλληλομαλακια
Μήνυμα στις 10/7/2018 στις 16:45 @Sex
Αυτη την στιγμή βλέπουμε τσόντα μ ένα φιλο μ κ εχω καυλωσει παρα πολυ.. πως ν τ πω ευγενικά ν μ Τον παίξει;;
Μήνυμα στις 10/7/2018 στις 16:40 @Sex
Σωστή η σκέψη σ ν βάλω φαντασία.. Απλα τ τεχνική πρέπει να κανω μ τ χερι μονο πανω κάτω;; Πήγαινε στο θέμα: μαλακια
Μήνυμα στις 10/7/2018 στις 16:29 @Sex
Ποια η γνώμη σας για την αλληλομαλακια;; Γτ εμένα μ φτιάχνει πολυ κ το σκέφτομαι... Πήγαινε στο θέμα: Αλληλομαλακια |