Μήνυμα στις 25/7/2018 στις 15:44 @Sex
Κι εγω ημουν αριστος μαθητης και φοβαμαι να ξεκινησω..ισως να εχω μια ελαφρα φυμωση και δεν ξερω φοβαμαι...
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 16/7/2018 στις 06:14 @Sex
Δεν ξερω και εγω 17 στα 18 ειμαι και δεν εχω αρχισει..δεν ξερω αλλα φοβαμαι ,δεν ξερω γιατι..μην κοροιδεψετε σας παρακαλω..
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 15/7/2018 στις 04:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πως και αργησες τοσο και πως το ξεκινησες;Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 10/7/2018 στις 12:47 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλα και σε ενοχλει αυτο;Κατι τετοιο ειναι καλο.Ισα ισα περισσοτερο γαμησι στο μελλον.ΑΝ ομως τοσο θες να τελειωνεις πιο γρηγορα οταν βιαζεσαι πχ απλα μην κρατιεσαι και παιξε τον απο την αρχη γρηγορα.Αποδεκτη αν σε καλυψα!Πήγαινε στο θέμα: μαλακια
Μήνυμα στις 10/7/2018 στις 12:27 @Sex
μην ανησυχεις !αρχικα εσυ δεν εχεις κανενα θεμα,εισαι απολυτα φυσιολογικος!ο μεσος ορος ειναι στο 13 επομενως σε τετοια ηλικια εισαι καλα.Μην ακος τις μαλακιες που λενε πολλοι οτι την εχουν 17 και 20 εκατοστα οι περισσοτεροι ψευδονται.Εισαι πολυ νεος και εισαι μια χαρα.Σιγουρα θα σου μεγαλωσει κι αλλο.Συνηθως μεχρι τα 20-22 μεγαλωνει.Αρα μην το σκεφτεσαι καθολου.Οσο για τον αδερφο σου...Ο αδερφος ειανι 12 και την εχει 7 εκατοστα ..ειναι λιγο μικρο αλλα δεν εχει προς το παρον θεμα.Το πεος μεγαλωνει μεχρι και λιγο μετα την ενηλικιωση .Σε αλλους μεγαλωνει αποτομα μεχρι τα 15 και σε αλλους μεγαλωνει πιο αργα μεχρι μεγαλυτερη ηλικια.Η εφηβεια ειναι διαφορετικη για τον καθενα.Ειναι πολυ νωρις για να ανησυχει και να το σκεφτεται.Μονο ο χρονος θα δειξει.Εγω ειμαι 18 και την εχω 17,3 ομως λιγο λιγο αυξανεται .Σου ξαναλεω μην ασχολεισαι.Εισαι πολυ μικρος και οι πιθανοτητες μεγαλες.Δουλεψε το το εργαλειο κανονικα.Θελω ομως κατι να σε ρωτησω.Πως ετυχε και σου ειπε ο αδερφος σου γι αυτο;και εσυ τι του απαντησες;Πατα αποδεκτη σε παρακαλω Αν σε καλυψα!
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στο μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 10/7/2018 στις 12:17 @Sex
Μ ε εχει δει η μητερα μου καυλωμενο να προσπαθω να τον φτιαξω να μην φαινεται αλλα δεν εχει πει τπτ .Ο πατερας μου με εχει καταλαβει πολλες φορες και πεταει τδιαφορα σαν κι αυτα που λενε οι γονεις για να δειξουν οτι ειναι κουλ και κοντα στα παιδιακαι καλα οτι η σχεση του πατερα με τον γιο ειναι ιδιατερη αφου και αυτος στη ηλικια σου ειχε τις καυλες του και μαλακιζοταν συχνα.μια ακομη φορα στο σχολειο φασωνομουν με μια κοπελα και οταν φυγαμε απο τις τουαλετες για να παρουμε το λεοφωρειο η καυλα ειχε χτυπησει κοκκινο.Μιλαμε δεν ξερω αν ειχα καυλωσει ξανα ετσι .Φορουσα σορτσακι και ολα διαγραφονταν ,το κεφαλι ,ολα ξεκαθαρα μονο οι φλεβες δεν φενονταν..τοτε παρα πολλοι γυριζαν και με κοιταξαν αλλα και τι να εκανα...ακομα πολλε φορες με εχουν δει φιλοι ,που την εχουμε παιξει και παρεα.Μια φορα δεν ειχαν δει εμενα αλλα ειχα δει εγω καποιον αλλον.Ο θειος μου με τον οποιο δεν εχουμε μεγαλη διαφορα εγω 18 αυτος 25 ειχα βαλει τσοντουλα και την επαιζε κανονικοτατα και μπηκα εγω και τον ειδα..εν τελει δεν τρεχει τπτ ,ειναι απολυτα φυσιολογικο..τοσες και τοσες φορες δεν καυλωνεις παραλια και γινεσαι θεαμα..ειναι αβολο το καταλαβαινω αλλα ολοι οι αλλοι τουλαχιστον οι αντρες το κατανοουν.αποδεκτη αν σε καλυψα Πήγαινε στο θέμα: Με έπιασαν στα πράσα?
Μήνυμα στις 10/7/2018 στις 12:07 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ειχα κι εγω το ιδιο θεμα..παντα εκανα γυμνος στα αποδυτηρια αλλα φοβομουν μηπως καυλωσω αρκετα και φανει και γινω ρεζιλι..συνηθως παω με τον κολλητο μου μαζι γυμναστηριο αρα δεν εχω κολλημα να κανω γυμνος γτ νιωθω ανετα μαζι του.μια μερα λοιπον το συζητησαμε και μου ειπε πως κι αυτος εχει το διο θεμα.τελικα καποτε οντως καυλωσα αρκετα και γυρισα προς το τοιχο γτ ντραπηκα πολυ .ο κολλητος μου το ειδε και γελασε.τελικα δεν ειναι κατι .Με τον καιρο παρατηρησα οτι και πολλοι αλλοι καυλωναν κατα καιρους και δεν ειχα προσεξει τπτ..καταλαβα οτι ειναι κατι τελειως φυσιολογικο και πολλοι το παθαινουν.εξαλλου και οταν κανω σπιτι μπανιο μονος μου σχεδον παντα καυλωνα και την παιζω .μην ανησυχεις ,δεν ειναι τπτ.κανε ανετα μπανιο και μην φοβασαι.ολοι οι αντρες καυλωνουν ακομα και τις πιο ακυρες στιγμες.εξαλλου ποιος θα κατσει να ασχοληθει με εσενα αν σου σηκωθηκε την ωρα που εκανες μπανιο..νταξ λογικο ειναι να νομιζεις οτι θα πουν να η πουστρα ,ειδε τους αλλους γυμνους και θελει γαμησι και αλλα τετοια..σε εμενα τουλαχιστον δεν συναιβει τπτ.ελπιζω να σε καλυψα .αποδεκτη αν θελεις σε παρακαλω!Πήγαινε στο θέμα: Γυμνος στα Αποδητηρια
Μήνυμα στις 10/7/2018 στις 11:50 @Sex
ξεχασα να πω ,επισης εχω λιγες και στους ωμους.Ενταξει δεν τρελαινομαι απλα αισθανομαι πολυ αβολα οταν εγω εχω εντονες μαυρες τριχες στο στηθος και στο υπολοιπο σωμα ενω κανενας αλλος απο την παρεα μου πχ δεν εχει σχεδον καθολου..σκεφτομαι να τις ξυρισω αλλα φοβαμαι μηπως βγουν περισσοτερες μετα και φαινονται πιο εντονα..εσυ ποσο χρονων εισαι,εχεις εσυ τριχες και αν ναι τισ ξυριζεις και με τι;στις γυναικες τις αρεσει ή τις αηδιαζει;..
Πήγαινε στο θέμα: Τριχες
Μήνυμα στις 10/7/2018 στις 11:45 @Sex
πολλες φορες στα αποδυτηρια οταν αλλαζουμε και κανουμε ντουζ
Πήγαινε στο θέμα: Σας εχουν δει ποτε;
Μήνυμα στις 10/7/2018 στις 02:17 @Sex
γεια σας!ειμαι 18 χρονων και τελευταια προβληματιζομαι πολυ..Δεν ειμαι ιδιαιτερα γυμνασμενος ομως ειμαι αδυνατος.Το θεμα ειναι οτι εχω πολλες τριχες στο σωμα μου.Στην περιοχη των κοιλιακων και στο στομαχι εχω αλλα δεν φαινονται δεν με ενοχλουν δλδ.Κατω απο τον αφαλο εχω αυτη την καυλωτικη (οπως τουλαχιστον μου εχουν πει)γραμμη ,κατι που γενικοτερα δεν με πειραζει..στο στηθος ομως,γυρω απο τις ρογες εχω πολλες μαυρες τριχες και μεγαλες και σιγα σιγα αυξανονται πανω απο το στηθος νομιζω να κατλαβαινετε...οσους ομως βλεπω στην παραλια κανενας αλλος,τουλαχιστον συνομηλικος μου δεν εχει τοσες τριχες..ολοι εχουν πολυ λιγες και οι περισσοτεροι καθολου.νιωθω λοιπον πολυ αβολα και δεν ξερω τι να κανω.ντρεπομαι γτ οι υπολοιποι δεν εχουν καμια ενω εγω εχω πολλες..συγνωμη για την εκταση του κειμενου.Σας παρακαλω αν εχετε κατι να πειτε μην διστασετε.
Πήγαινε στο θέμα: Τριχες |