Μήνυμα στις 19/9/2022 στις 07:02 @Sex
Μη σκας, μου 'χε συμβεί ακριβώς το ίδιο. Στύση εν ώρα εξέτασης κάτω χαμηλά από έναν 70χρονο ιατρό που μιλούσε καθαρεύουσα... Πρόκειται για συνηθισμένη κατάσταση, στην εφηβεία σου 'ρχεται ερεθισμός μέχρι και στο χέσιμο... Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε για το γιατρό, ούτε για τη μάνα σου. Κλάιν μάιν. Αν νιώθεις άνετα και αρκετά ώριμος ώστε να χειριστείς τη κατάσταση, μπορείς να συζητήσεις με τη μητέρα σου το να πηγαίνεις μόνος σε ιατρούς, εφόσον σε κομπλάρει να είναι μπροστά. Ή απλά ζήτα της να σε περιμένει στην αίθουσα αναμονής. Πήγαινε στο θέμα: Αβολη εμπειρια
Μήνυμα στις 1/6/2022 στις 13:41 @Sex
Kalispera alani. Ise soyper. Alla k 10cm na isoun san emena, toys grafis sta @@ s oloys, aftoi imaste k se opoion aresoyme!
Πήγαινε στο θέμα: 14
Μήνυμα στις 26/5/2022 στις 03:40 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Άμα δεν έχεις τα συμπτώματα της ρίξης τότε μάλλον δεν είναι, άλλωστε οι αρθρώσεις κάνουν "κρακ" πολλές φορές χωρίς να σημαίνει κάτι, αλλά το καλύτερο θα 'ταν να πας στον ορθοπαιδικό σου, να σου γράψει μια μαγνητική για να σου λυθεί η απορία.Για να καταλάβεις πόσο εύκολα προκύπτουν αυτοί οι τραυματισμοί, εγώ το 18 διαγνώστηκα με ρίξη έξω μηνίσκου από μαγνητική, και φέτος που έκανα μια επαναληπτική εξέταση γιατί θέλω να το αποκαταστήσω, μου βρήκαν πως έχει προκύψει και ρίξη στον έσω μηνίσκο, χωρίς καμία ενόχληση στο γόνατο από τη μέσα μεριά, χωρίς να έχω το έχω τραυματίσει κάπως, έτσι ξαφνικά. Πήγαινε στο θέμα: Διπλή ρήξη χιαστού?
Μήνυμα στις 17/5/2022 στις 10:05 @Sex
Ηρεμα τρελε μου κοψε λιγη φορα να μεινει και καμια για μας
Πήγαινε στο θέμα: μήπως έχω φασωθεί με πολλές;
Μήνυμα στις 21/3/2022 στις 04:19 @Sex
Υπάρχει μια χειρουργική επέμβαση όπου αφαιρείται ο χόνδρινος σύνδεσμος μεταξύ πέους και του οστού της λεκάνης για να "κρεμάσει" παραπάνω και λέγεται ligamentolysis. Το πέος δεν μεγαλώνει αυτό καθε αυτό αλλα βγαίνει πιο έξω από το σώμα και έτσι κερδίζεις μερικά εκατοστά. Τώρα όσον αφορά τις μη επεμβατικές μεθόδους π.χ. κρέμες ή διάφορες συσκευές και ασκήσεις, γνώμη μου είναι ότι δεν δουλεύουν. Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις από μόνος σου είναι να χάσεις βάρος για να μειωθεί το fat pad αλλά και να έχεις καλύτερη στύση. Ελπίζω να βοήθησα. Πήγαινε στο θέμα: Πώς να μεγαλώσω το πέος μου
Μήνυμα στις 17/3/2022 στις 16:19 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:ουφφφ :(( σε νιώθω, είναι πραγματικά βάσανο να σου προκαλεί δυσφορία το ποιός/α είσαι, πόσο μάλλον σε ένα θέμα όπως η εμφάνιση που δεν μπορείς να πειράξεις και πολλά γιατί είναι ως επι το πλείστον προκαθορισμένη από τα γονίδια του καθενός.Θα πω τη γνώμη μου και ας είμαι 100% φάουλ, μιας και άνοιξε το θέμα είναι ευκαιρία να κάνω και εγώ το ραντ μου. Λοιπόν, η γνώμη μου είναι πως για να νιώθει κάποιος αυτό που περιγράφεις παίζει κάποιο από τα 2 παρακάτω σενάρια. Το πρώτο είναι να έχεις σωματική δυσμορφική διαταραχή (BDD), δηλαδή να έχεις εμμονές για πως πρέπει να είναι η εμφάνισή σου οι οποίες σε άλλα άτομα θα φαίνονται ως παράλογες και υπερβολικές. Αφήνω link με περισσότερες πληροφορίες BDD Foundation Το δεύτερο σενάριο, που δεν παίζει σύμφωνα με όσα είπες, είναι όντως να μη βλέπεσαι, και για αυτό το λόγο να εισπράττεις αρνητικές συμπεριφορές από τους τριγύρω σου, και ως αμυντικοί μηχανισμοί να έχουν δημιουργηθεί συμπεριφορές και συναισθήματα για να σε προφυλάξουν από το να βιώσεις ξανά τραυματικές καταστάσεις. Έτσι το εκλαμβάνω εγώ, ένα άτομο που ίσως ανήκει από λίγο και στις δύο κατηγορίες, αλλά για πολύ καιρό είχα συμβιβαστεί με το ότι η αξία μου ως άνθρωπος είναι αυτή που μου προσδίδει η εμφάνισή μου, και ως αποτέλεμα έχασα άπειρες ευκαιρίες όσο ήμουν στη σχολή και στο σχολείο ακόμα, και τώρα το μετανιώνω. Ραντ τέλος, ελπίζω να βρεις τι φταίει και να το ξεπεράσεις, πάντως ακόμα και σήμερα το έχω ως δύσκολο να συζητήσεις ένα τέτοιο θέμα, γιατί αν ασχολείσαι με την εμφάνισή σου (πέρα από τα καθιερωμένα) είσαι αυτόματα και ρηχό άτομο και ψωνισμένο. Πήγαινε στο θέμα: Θέμα αυτοπεποίθησης (?)
Μήνυμα στις 25/2/2022 στις 07:43 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Αν είσαι σε φροντηστίριο συζήτα με το καθηγητή σου εάν μπορεί να σου δώσει εξτρά υλικό από τεστ ECCE να λύνεις μόνος σου για να ανέβεις. Δες επίσης μήπως φταίει ότι δε συγκεντρώνεσαι πλήρως στο Listening και χάνεις μέρη και σου δημιουργεί πρόβλημα στη συνολική κατανόηση.Πήγαινε στο θέμα: Εξετάσεις αγγλικών Michigan Listening
Μήνυμα στις 19/2/2022 στις 04:53 @Θ. Κλημεντίνη
Είμαι 23 και με κοπέλα που γνωριστήκαμε πρόσφατα κ είναι 17 φαίνεται να υπάρχει αμοιβαία έλξη. Δεν έχω κάνει καμία κίνηση ακόμα γιατί με κομπλάρει η ηλικία της. Πιστεύετε είναι σωστό να κάνω κάτι έχοντας αυτή τη διαφορά ηλικίας ή να το αφήσω καλύτερα;
Πήγαινε στο θέμα: Ηλικία
Μήνυμα στις 8/1/2022 στις 16:35 @Sex
Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω φίλε, αν είσαι πάνω από 12 και δε σου σέρνεται στο πάτωμα όταν περπατάς, τότε υπάρχει ιατρικό θεμα και πρέπει να τρέξεις σε γιατρό αμέσως
Πήγαινε στο θέμα: peos
Μήνυμα στις 6/1/2022 στις 06:28 @Διάφορα
Εννοείται πως δεν είναι κακό που προσέχεις τι τρως, ειδικά αφου είσαι σε ηλικία που μπορείς να πάρεις μια σωστή απόφαση για τον εαυτό σου, άλλωστε επιβάλλεται να πέρνεις αποφάσεις για τον εαυτό σου, η ζωή είναι δική σου και κανενός άλλου, για αυτο να μην νοιώθεις άσχημα. Πάντως, το να μένεις με τους γονείς σου και να προσπαθείς να κάνεις διατροφή, ειδικά για αδυνάτισμα, είναι σχεδόν αδύνατο... Από τη μία έχεις τους δικούς σου που μαγειρεύουν για όλη την οικογένεια και άντε να τους πείς πως θες να κάνεις ξεχωριστή διατροφή, από την άλλη έχεις τη γκρίνια των ατόμων αυτών που μεγάλωσαν με το κατοχικό σύνδρομο και θέλουν τα παιδιά τους να είναι καλοφαγωμένα, οπότε ό,τι και να τους πεις για υγιεινή διατροφή, θερμίδες, ιχνοστοιχεία κλπ πάει άπατο. Ούτε καν να μιλήσεις για εξωτερική εμφάνιση, εκεί είναι που οι δικοί μου τρελαίνονταν τελίως. Και όσο να 'ναι άμα μοιράζεσαι το ψυγείο με άλλα άτομα, και βλέπεις μέσα τροφές που αποφεύγεις, κάπου σπάει η θέληση και παρασύρεσαι... Οπότε εγώ η λύση που είχα βρει για 'μένα, ήταν όσο μπορώ να προσέχω διατροφή, κόβωντας τα ενδιάμεσα γεύματα, υδατάνθρακες όσο μπορούσα και πολύ γυμνάστική (jogging κυρίως). 'Επειτα υπομονή μέχρι να ανεξαρτητοποιηθεις από τους γονείς σου, οπότε κάνεις και πραματικά ό,τι θες. Πήγαινε στο θέμα: Θετικά-αρνητικά με την μέτρηση θερμίδων |