Μήνυμα στις 4/7/2018 στις 07:03 @Sex
Παιδια εγω γραφω για τον μικρο μ αδερφο που ειναι 12....Το πεος του ειναι 4-5εκ ηρεμο και σε στυση 7...Η φονη του ειναι λεπτη τριχες δεν εχει πολλες ουτε μουστακι τπτ...Λιγες στα ποδια μονο που ισα ισα φενονται....Ειναι 1,60 και ειναι 60 κιλα ....Το μέγεθος του πεους του ειναι μικρο? Τωρα θα πω για μενα που δεν ανησυχω πολυ απλα ρωταω για να ξέρω μια και που μπηκα...Εγω ειμαι 14 χρονων και θα παω 3η γυμν και το πεος μου ειναι 6-7εκ μικρο και σε φουλ στυση 14...Ειναι μικρο?Απαντήστε πλζ και για τους δυο μας Πήγαινε στο θέμα: 14 και 15 χρονών-μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 4/7/2018 στις 03:24 @Sex
Γεια σας ειμαι 14 χρονων και ο αδερφος μου με εστειλε να ψαξω λιγο το θεμα γιατι ανησυχεί...Ο αδερφος μ εδω και 3 μηνες εγινε 12 ειναι 1,60 ειναι 60 κιλα δεν εχει τριχες μονο λιγες στα ποδια ετσι ξανθες και το πεος τ ειναι 7 εκ σε φουλ στύση απο τριτη δημοτικου περιπου....Ειναι μικρο?Απαντηστε πλζ..Α και θελω να πω και για μενα εγω εχω τριχες στις μασχαλες στα ποδια και αρκετές στο πεος...το μεγεθος μου ειναι 13,5 εκ και θα παω 3η γυμνασιου...Ειναι μικρο?Πλζ απαντηστε μου και για μενα και για τον αδερφο μ
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στο μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 4/7/2018 στις 03:17 @Sex
Γεια σας ειμαι 14 ετων και περισσοτερο ηρθα εδω για τον μικρο μου αδερφο που ειναι 12.....Τον μαρτιο του 2018 εγινε 12 και το πεος του ειναι 7 εκ περιπου απο τριτη δημοτικου....(τωρα ειναι καλοκαιρι και τον σεπμεμβριο θα παει πρωτη γυμνασιου...)Ειναι φυσιολογικο το μέγεθος του πεους του?Πρεπει να επισκεφτούμε καποιον γιατρο??Να πω λιγο γενικα ετσι το σωματοτυπο του....Ειναι 1,60 ειναι 60 κιλα τριχες στα ποδια δεν εχει καθολου ουτε στις μασχαλες πουθενα....Η φωνη του ακομα δεν εχει χοντρινη και δεν φενεται να εχει μπει ακομα στην εφηβεια.....Ειναι φυσιολογικο το μεγεθος του πεους του??? 7 Τωρα μιας που μπηκα και εγραψα θα πω και για μενα που δεν ανησυχω και τοσο απλα θελω να ειμαι ησυχος...Ειμαι 14 και θα παω 3η γυμνασιου και το πεος μου ειναι 13 εκ...Ειναι μικρο η μεγαλο?Απαντηστε και για μενα και για τον αδερφο μ ... Πήγαινε στο θέμα: Είμαι 14 Και έχω μικρό πεός |