Μήνυμα στις 5/7/2018 στις 08:07 @Sex
Θα μπορούσες να αναφέρεις την ηλικία της κοπέλας σου? Ενημερωτικά να σου πω ότι δεν σημαίνει εκσπερμάτωση=σπερματοζωάρια=εγκυμοσύνη. Kαθόλη την διάρκεια της πράξης εκκρίνονται προεκσπερματικά υγρά τα οποία είναι ικανά αρκετές φορές να προκαλέσουν εγκυμοσύνη. Για αυτό πάντοτε προφύλαξη. Τώρα στο δια ταύτα. Επειδή φαντάζομαι είναι μικρή σε ηλικία και ακόμη οι ορμόνες τις ασταθείς συμβαίνει ο κύκλος τους να μην είναι σταθερός. Και για 5 ημέρες καθυστέρηση δεν σημαίνει κάτι. Θα μπορούσε να επισκευτεί όμως έναν γυναικολόγο για παν ενδεχόμενο εννοώντας ότι μπορεί απλώς να σημαίνει κάτι για εκείνη και όχι απαραίτητα εγκυμοσύνη. Επομένως μην τρομοκρατηθείς. Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση
Μήνυμα στις 5/7/2018 στις 07:35 @Sex
Καλησπέρα. Πόσο χρονών είσαι κατ' αρχάς. Το τσούξιμο μπορεί να προέρχεται απο πολλά χωρίς να σημαίνει ότι έχεις κάτι κακό. Μπορεί να είναι ουρωλοίμωξη, μπορεί να υπερέβαλλες στην προσπάθεια επομένως να δημιούργησες ελαφροτραυματισμό αλλά ακόμη και κάποια μικρή πέτρα απο τα νεφρά σου να πέρασε απο την ουρήθρα και απλώς να πλήγωσε την ουρήθρα σου. Δες το για δύο τρεις μέρες. Αν υποχωρήσει ο πόνος τότε μην σε ανησυχήσει. Αν επιμείνει όμως ή γίνει πιο έντονος τότε καλό θα ήταν το ενδεχόμενο να επισκευτείς κάποιον ουρολόγο. Πήγαινε στο θέμα: Καψιμο στην ουρηθρα
Μήνυμα στις 4/7/2018 στις 13:44 @Sex
Δεν νομίζω πως θα σου προτείνω τα γνωστά. Αλλά ας το πάρουμε απο την αρχή. Εφόσον όπως αναφέρεις είναι κολλητός σου. Φαντάζομαι το ίδιο αισθάνεται και ο ίδιος για εσένα. Επομένως οποιοδήποτε και να ήταν το αποτέλεσμα της όλης σκέψης σου το σίγουρο είναι πως δεν θα το αναφέρει και παρα έξω. Αλλά και εδώ έρχεται το μεγαλύτερο και πιο δύσκολο μέρος του εγχειρήματός σου. Θεωρώ πως αν και εκείνος έχει σκεφτεί το ίδιο με εσένα τότε δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου στο να πετύχεις τον στόχο σου. Το να φέρεις τα πράγματα μέσω πορνό και καλά να συγκρίνετε τα αντικείμενα του πόθου σας είναι εντελώς κουτό και επιτιδευμένο. Δοκίμασε την ειλικρίνεια. Πολύ απλά και ξεκάθαρα. Δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να μπεις στην διαδικασία να τα στήσεις όλα όπως αναφέρουν και οι υπόλοιποι. Αφού ένα καμμένο φαγητό πχ όπως και να το σερβίρεις καμμένο θα παραμείνει. Στο δια ταύτα λοιπόν. Έχε στον νου σου ότι πολύ άνθρωποι-έφηβοι δεν είναι το ίδιο απελευθερωμένοι ακόμη και με την θέα του γυμνού πόσο μάλλον του ίδιου φύλου. Κάθε άνθρωπος σκέφτεται διαφορετικά όπως καταλαβαίνεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις φυσικά έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι λόγω αυτού μπορεί να χαλάσεις και την φιλία σας. Είναι μια πιθανότητα και αυτή. Επομένως ζύγησε τα πολύ καλά και να σου μιλήσω και ανοιχτά αποφάσισε τι είναι αυτό που θέλεις να δεις το πουλί του και απλά μετά να μην υπάρξετε φίλοι ή απλά να διατηρήσεις αυτή την φιλία που αναφέρεις.... Πήγαινε στο θέμα: μαλακια
Μήνυμα στις 4/7/2018 στις 07:33 @Sex
Δεν καταλαβαίνω για μπαίνεις σε αυτό το μέτρο σύγκρισης. Είναι μόνο 12 ετών. Δεν έχει μπει καν στην εφηβεία. Δεν χρειάζεται καν να ρωτήσεις μιας και αυτό δεν το μέγεθος που πρόκειται να έχει μέχρι το πέρας της εφηβείας. Μπορεί να είναι 1:60 αλλά δεν πάυει να είναι μόλις 12. Τώρα για την απορία περί του ατόμου σου βρίσκεσαι στα απολύτως φυσιολογικά πλαίσια. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παραμείνει αυτό ως το τελικό σου μέγεθος ή ότι δεν θα μεγαλώσει κι άλλο. Πήγαινε στο θέμα: 14 και 15 χρονών-μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 3/7/2018 στις 21:31 @Sex
Ένδειξη του ότι μεγαλώνεις. Με τον καιρό σε όλους τους άνδρες μας συμβαίνει. Αυτό μπορεί να ωφείλεται σε πολλά με κυριότερα τα αίτια της ψυχολογίας, αν στρεσσάρεσαι γενικά, αν έχεις παραπάνω κιλά, ακόμη και αν δεν σου αρέσει σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια πάντοτε κάτι στο ίδιο σου το σώμα. Μετά σαφώς υπάρχουν και περιπτώσεις που μπορεί να οφείλεται ακόμη και στις ορμόνες σου. Σαφώς σε αυτή την περίπτωση μόνο μέσω επίσκεψης κάποιος ειδικός θα μπορέσει να σε διαφωτίσει αλλά σίγουρα στην ηλικία σου είναι λίγο δύσκολο. Όπως και να χει δώσε χρόνο στον εαυτό σου και απλά παρατήσε αν σου συμβαίνει με μεγάλη συχνότητα αυτό που περιγράφεις. Αν και δεν καταλαβαίνω, απλά δεν αισθάνεσαι ερωτική διάθεση ή επιθυμία του να αυνανιστείς. Όπως και να χει δεν νομίζω πως είναι κάτι το οποίο θα έπρεπε να σε απασχολεί και αρκετά. Πήγαινε στο θέμα: Δεν εχω ορεξη
Μήνυμα στις 3/7/2018 στις 21:23 @Sex
Προς o 3an8os Κατανοώ πως μπορεί να σε απασχολούν τέτοιας φύσεως ερωτήματα τα οποία όμως καταλαβαίνεις πως είναι κουτό να σου απαντηθούν μέσω απαντήσεων του τύπου "είμαι και εγώ 14 και τον έχω 15" Σαφώς αυτό που περιγράφεις είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Πρώτον είσαι σε μια ηλικία που ακόμη βρίσκεσαι στην μέση εφηβική ηλικία. Δεν είναι απαραίτητο πως σε αυτήν την ηλίκια πρέπει να εισαι ασυγκράτητος και όλα να λειτουργούν στο ζενίθ. Σαφώς αποτελεί και παράγοντα μεγάλο η ψυχολογία. Και το πως αισθάνεσαι ακόμη και την ώρα που αυνανίζεσαι. Σαφώς την στιγμή αυτής της πράξης αν εσύ σκέφτεσαι το μέγεθος μου είναι μικρό, πρέπει να έχω κάποιο πρόβλημα όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν σε βοηθάει σε τίποτα. Το να ακούς γνώμες απο άτομα της ηλικίας σου πάλι δεν αποτελεί κανόνα καθώς σκέψου ο κάθε οργανισμός αναπτύσσεται και εξελίσσεται εντελώς διαφορετικά. Εδώ ο ίδιος αναφέρεις κιόλας το γεγονός της τριχοφυίας που στην περίπτωση σου είναι ένα σημάδι ότι ακόμη αναπτύσσεσαι. Και πραγματικά το γεγονός το να αισθάνεσαι αν θα σε αγγίξει κάποια κοπέλα της ηλικίας σου και το βρει μικρό τότε πραγματικά θα πρέπει να συναναστραφείς με κοπέλες της ηλικίας σου αλλά με διαφορετικό μυαλό. Απο πότε απο τα 14 η κάθε κοπέλα και το κάθε αγόρι γνωρίζει τα απόλυτα στάνταρ που δεν υπάρχουν φυσικά για το τι είναι μεγάλο ικανοποιητικό και και και. Σκοπός είναι εσύ ο ίδιος να προσπαθήσεις να αισθανθείς άνετα και χωρίς κόμπλεξ. Και όπως προείπα είσαι σε ηλικία που σαφώς σε απασχολούν τέτοια ερωτήματα αλλά πρέπει να τα αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία και σύνεση. Ελπίζω να σε βοήθησα στην απορία που είχες. Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους και εφηβεια |