Μήνυμα στις 5/7/2018 στις 02:59 @Sex
Προσωπικά εγώ πιστευω ότι δεν είναι κάτι άρρωστο το γλυφοκωλι άντρας σε άντρα ειδικά οταν πειραματειζεσε. Εμένα μου άρεσε η ιδέα άσε που πιστεύω ότι είναι και πολύ ερεθιστικο. Όσοι λένε ότι είναι αηδία το έχουνε δοκιμάσει; (και με τα δυο φύλα εννοώ ). Επίσης @anasfalis τι φάση; Όταν διάβασα το σχολείο σου μου σηκωθεικε (είμαι 14 χρονών) ήταν ωραία φάση και πως ένιωσες (αν επιτρέπεται ) ; Πήγαινε στο θέμα: γλυψιμο πισινου
Μήνυμα στις 4/7/2018 στις 10:32 @Sex
Άμα είναι αληθινός κολλητός δεν θα το πει πουθενά (2η ερώτηση ) Επίσης μπορείς να τον καλέσεις σπίτι σουπάρχει ή να πας σπίτι του να του πεις ότι έχεις καυλες(σορυ για την έκφραση ) και άμα θέλει να αυνανιστειτε μαζί αλλιώς πες του θα αυνανιστεις πίσω από μαξιλάρι ή και από σεντόνι αν δεν θέλει να δει . Πάντως πρέπει να του το πεις σαν κάτι σημαντικό που δεν γίνεται να το παραλήψεις. Βάλε επίσης και μια καυτή τσοντα και πες στου να τις συγκρίνεται αν τολμάει ( αυτό να του το πεις άμα πει όχι ή και άμα δεν ψηθεί να αυνανιστει μαζί σου ) ελπίζω να σε κάλυψα
Πήγαινε στο θέμα: μαλακια
Μήνυμα στις 4/7/2018 στις 02:44 @Sex
Κανίς άλλος ή οι ίδιοι άμα μπορουν να με βοηθήσουν
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικος αυνανισμος Βοήθεια!
Μήνυμα στις 4/7/2018 στις 02:37 @Sex
Καλημέρα φίλε μου. Και εγώ είμαι 14 χρονών αλλά αυνανιζαισθάνομαι βεβαια 1 φορά ίσως το πολύ 3 φορές την ημέρα. Βέβαια το κάνω για να είμαι λίγο προφυλακτικος με το σώμα μου μην παθως κάτι. Αν τώρα εσύ αυνανιζεσε καθημερινά τόσες πολλές φορές πιστεύω θα σου δημιουργησει πρόβλημα αν όμως δεν αυνανιζεσε τόσες πολλές φορές καθημερινά αλλά μια φορά στο τόσο δεν υπάρχει θέμα από ότι ξέρω ελπίσως να σε κάλυψα
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος
Μήνυμα στις 3/7/2018 στις 10:49 @Sex
Επίσης είμαι ντροπαλός λιγάκι και προσέχω πολύ την εξωτερική μου εικόνα δεν κανως βήματα άμα δεν ειμαι 100% σηγουρος για το αποτέλεσμα! Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικος αυνανισμος Βοήθεια!
Μήνυμα στις 3/7/2018 στις 09:52 @Sex
Το θέμα είναι πως δεν έχω πολύ οικειότητα μαζί του και δεν ξέρω άμα είναι κλειστομυαλος. Επίσης με έχουν πιάσιμη καυλες μου (σορρυ για την έκφραση ) και είναι το μόνο άτομο που γνωρίζω εδώ. Μήπως άμα γνώριζα έναν άλλο θα ήταν πιο άνετα να αυνανιστουμε μαζί και τα λοιπά ή όχι; τι προτείνετε ;
Μήνυμα στις 3/7/2018 στις 08:20 @Sex
Θέλω πάρα πολύ να το κάνω αλλά δεν ξέρω πως να του το πω πλζ πειτελικά μου ιδεες!!! Τι να κάνω
Μήνυμα στις 3/7/2018 στις 02:47 @Sex
Καλημέρα μέλη του ftou.gr. Θα μπω κατευθείαν στο ψητό(σορρυ για το μεγαλο κείμενο). Όπως κάθε καλοκαίρι πηγαίνω διακοπές με τους γονείς μου . Αυτήν τη φορά πηγαμε σε νησί δλδ ακόμα είμαστε και θα κάτσουμε για έναν μήνα. Διάβαζα τις ιστορίες σας με ομαδικό αυνανισμο με κολλητούς και με έπιασαν οι καυλες μου . Εδώ είναι ένα παιδί από το σχολείο μου αλλά δεν κάνουμε πολύ παρέα οπως παλιά αλλά μιλάμε δεν έχουμε μαλώσει. Εγώ είμαι 14 και αυτός 13 στα 14 . Θέλω να του πω να αυνανιστουμε μαζί αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρει διότι δεν έχουμε και κολλητές σχεσεις όπως ανεφέρα και είναι και από χωριό. Χρειαζομαι βοήθεια πλζ!!!!!!!!!
Μήνυμα στις 2/7/2018 στις 17:13 @Sex
Δεν θέλω να σε πιέζω η τίποτα τέτοιο αλλά μετά τις κάνατε ; γιατί για αυτό που κάνατε όπως μας περιγράφεις δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα απλά έκανες την φάση σου • πειραματιστηκες δη καλή δεν βρίσκο κατι κακο προσωπικά
Πήγαινε στο θέμα: Γουσταρω τον κολλητό μου
Μήνυμα στις 2/7/2018 στις 03:07 @Sex
Ευχαριστώ πάρα πολυ. Με βοήθησες πάρα πολύ διότι αναρωτιόμουν άμα αυτό είναι φυσιολογικό και συμβαίνει σε όλους ή αν το κάνουν μόνο οι γκει . Ευχαριστω και πάλι
Πήγαινε στο θέμα: Καυλωνω περισσότερο με άντρες από γυναίκε |