Μήνυμα στις 10/12/2018 στις 11:13 @Sex
Αρχικά θέλω να πω κάτι. Εγώ τουλάχιστον δεν είμαι γιατρός οπότε θα σου πρότεινα να επισκευτείς τον γυναικολόγο σου για μια τεκμηριωμένη άποψη. Εφόσον όμως λες πως στις επαφές σας χρησιμοποιούσατε προφυλακτικό και η εκσπερμάτηση γινόταν έξω απο τον κόλπο κατα την γνώμη μου δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Αλλά όπως είπα πριν καλό θα ήταν να επισκευτείς τον γυναικολόγο σου για να είσαι σίγουρη.
Πήγαινε στο θέμα: Πάλι αγχος για εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 11/9/2018 στις 11:06 @Sex
Την κοπέλα που θα βρεις θα την επιλέξεις ανάλογα με τα γούστα σου. Εμείς δεν μπορούμε να σου πούμε τι είναι σωστόο και τι λάθος επειδή η γνώμη είναι δικιά σου. Όταν μια κοπέλα είναι σωστή για σένα θα το καταλάβεις πιστεψέ με.
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να βρω κοπέλα ?
Μήνυμα στις 10/7/2018 στις 07:54 @Sex
Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε ανησυχήσει. Εάν νιώθεις πολύ άβολα με τις τρίχες που έχεις στο στήθος σου μπορείς να ξυριστείς. Είναι φυσιολογικό να εμφανίζονται τρίχες σε αυτά τα μέρη και επίσης φυσιολογικό είναι να μην εμφανίζονται τους ανθρώπους στην ίδια στιγμή της ζωής τους.
Πήγαινε στο θέμα: Τριχες
Μήνυμα στις 4/7/2018 στις 07:13 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος ανησυχίας και για τον αδερφό σου και για σενα. Η εφηβία δεν ξεκίνα την ίδια χρονική στιγμή σε όλα τα παιδιά. Το πέος του αδερφού σου είναι μιά χαρά όπως και το δικό σου. Σε λίγο καιρό ο αδερφός σου θα αρχίσει να βγάζει τρίχες και το πέος του θα μεγαλώσει. Εάν σας ανησυχεί και τους δύο τόσο πολύ μπορείτε να πάτε σε ένα γιατρό για να σας δώσει ανάλογες συμβουλές και να σας καθησυχάσει αν και δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι που θα πρέπει να σας ανησυχήσει.Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στο μεγεθος πεους |