Μήνυμα στις 18/7/2018 στις 18:33 @Sex
Φίλε τι έγινε με την κοπέλα; Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση
Μήνυμα στις 18/7/2018 στις 10:25 @Μηχανήματα
Καλύτερα να το μεταφέρεις στο φόρουμ με τα μηχανήματα αλλά πιστεύω ότι έχουν τα Huawei. Αποδεκτή αν θες
Πήγαινε στο θέμα: κινιτο με GPS best
Μήνυμα στις 18/7/2018 στις 08:47 @Sex
Και; Πήγαινε στο θέμα: Gay?
Μήνυμα στις 11/7/2018 στις 11:04 @Sex
Όλα είναι ένα μέγεθος απλώς το μακραινεις μέχρι να καλυφθεί το πέος σ. Ναι πρέπει να βγει το κεφάλι του πέους σ.
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικά σεξ
Μήνυμα στις 6/7/2018 στις 13:17 @Sex
Lida αυτό που έγραψα το είχα διαβάσει σε μια εγκυκλοπαίδεια για το σεξ. Αυτό συμβαίνει γιατί το πέος όταν είναι μεγάλο και φτάνει στο τέλος του κόλπου τότε η γυναίκα φτάνει στον απόλυτο οργασμό όπως έλεγε Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο πεος αισθηση
Μήνυμα στις 6/7/2018 στις 13:03 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φίλε. Αρχικά θα ήθελα να σου πω ότι είναι σημαντικό να φοράς προφυλακτικό γιατί εκτός το ότι αποτρέπει την εγκυμοσύνη απομακρύνει και διάφορους ιούς ενώ άλλοι μέθοδοι όχι. Κατά την σεξουαλική επαφή απελευθερώνονται υγρά τα οποία έχουν μια ποσότητα σπερματοζωαρίων για αυτό και εάν προλαβαίνεις να εκσπερματώσεις έξω από τον κόλπο υπάρχει 25% πιθανότητα να υπάρξει εγκυμοσύνη. Πολλές γυναίκες δεν έχουν συγκεκριμένο αριθμό μερών της περιόδου με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να βρείτε ποτέ θα έχει ωορρηξία και έτσι η πιθανότητα είναι 27%. Ωστόσο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Περιμένετε λίγες μέρες και αν υπάρξει καθυστέρηση ακόμα τότε πρέπει να πάτε σε έναν γυναικολόγο. Εφόσον αν το έμβρυο είναι λίγο εβδομάδων τότε θα δώσει κάτι χάπια για αποβολή του εμβρύου. Τέλος επειδή και εγώ είμαι 17 χρόνων καλό θα ήταν να προσέχεις γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο ένα μωρό σε μικρή ηλικία. Η χρυσή δεκαετία είναι από τα 25 μέχρι τα 35 έτη της γυναίκας για εγκυμοσύνη για αυτό δεν χρειάζεται από τώρα να μην παίρνεις προφυλάξεις.Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση
Μήνυμα στις 30/6/2018 στις 16:22 @Sex
Σοβαρό δεν είναι. Μπορεί να φταίει η ψυχολογική διάθεση με αποτέλεσμα να μην έχεις αυτη την τόνωση.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν εχω ορεξη
Μήνυμα στις 30/6/2018 στις 09:31 @Sex
Μην ανησυχείς όταν το πέος είναι μεγάλο και φτάνει στο τέλος του κόλπου τότε η γυναίκα φτάνει στον απόλυτο οργασμό με αποτέλεσμα να χύσει υγρά όμως αυτό δεν έχει σημασία. Υπάρχουν πολύ άλλοι τρόποι να την ικανοποιήσεις όπως διάφορες στάσεις ή μπορεί να χρησιμοποιήσεις και sex toys τα οποία θα την απογειώσουν. Μην ανησυχείς θα βρεις τρόπους.
Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο πεος αισθηση
Μήνυμα στις 28/6/2018 στις 08:29 @Sex
Υπήρχε αμηχανία βασικά της είπα συγγνώμη για αυτό και μου είπε δεν πειράζει
Πήγαινε στο θέμα: Σας εχουν δει ποτε;
Μήνυμα στις 28/6/2018 στις 00:47 @Sex
Εμένα μία φορά στην παραλία το βράδυ που είχα βγάλει το μαγιό και με είδε μια φίλη μου που τράβαγα.
Πήγαινε στο θέμα: Σας εχουν δει ποτε; |