Μήνυμα στις 13/7/2018 στις 18:30 @Sex
Αααχ φιλε σε καταλαβαιμω απολυτα ..Για περιεγραψε με λεπτομεριες ετσι την φαση μρ τον κολ..πως ανταποκριθηκε πως ηταν αν στον εγλυψε καθολου!!
Πήγαινε στο θέμα: Αλληλομαλακια
Μήνυμα στις 13/7/2018 στις 12:33 @Sex
Ασε ρε φιλεεε και γββ γτ ειμαι διακοπες και δεν φανταζεσαι πωε ειναι να κυκλοφορει ο αλλος ολη την μερα με το εσωρουχο μεσα στο δωματιο ....πραγματικααα θελω να τον βουτηξω και να του κανω εγω πρωτος μπας και ανταποδωσει μεταα..και ουτε μπορω να του το ζητησω γτ φοβαμαι οτι θα αντιδρασει περιεργα Πήγαινε στο θέμα: Αλληλομαλακια
Μήνυμα στις 12/7/2018 στις 11:54 @Sex
Και,μενα ρε φιλεε..ειναι ωραια εμπειρια...ειμαι διακοπες με αυτον τον κολλητο μου που θελω να παιχτει η φαση και ολο το σπρωχνω να γινει αλλα τιποταα..στο μεταξυ εχω ακουσει απο αλλους που τους εχει συμβει αυτη η εμπειρια και μου λενε οτι ειναι τελειοο..ειναι ενδιαφερον σε οποια θεση και να εισαι
Μήνυμα στις 11/7/2018 στις 18:01 @Sex
Εγω θα ηθελα να μου συμβει καθαρα σαν εμπειρια και τιποτα παραπανωω..απλα ετσι για την φασηγ..να δω πως ειναι το το κανεις σε αντρα και να σου το κανει αυτος
Μήνυμα στις 11/7/2018 στις 11:22 @Sex
Αχ βρε παιδια ειστε τυχεροιι..και γω θα ηθελα μια τετοια φαση και ισως ενα σταδιο παρακατω δλδ να του κανω και να μου κανει στοματικο ετσι για την εμπειρια..Γιωργος_ για πες σου εχει κανει ποτε φιλος σου στοματικο η του εχεις κανει?για περιγραψτε την φαση ρε παιδια
Μήνυμα στις 1/7/2018 στις 11:32 @Sex
Δεν θελω να ειναι και οποιος και οποιος γτ θα τι παρεξηγησειι..εσυ φιλε μου εχεις παρομοια εμπειρια??
Πήγαινε στο θέμα: Πιπα απο κολλητο
Μήνυμα στις 27/6/2018 στις 12:02 @Sex
Οχι ακομα τις επομενες μερες θα το βαλω μπροστα...για πες εσυ του πηρες μετα??
Μήνυμα στις 26/6/2018 στις 15:10 @Sex
Για πες μας πως ηταν,,τελειο να φανταστω εε?
Μήνυμα στις 26/6/2018 στις 07:38 @Sex
Ρε φιλε το θεμα ειναι οτι ξερεις μου πεταει κατι μπιχτες του τυπου"ελα να μου τον ρουφηξεις" αλλα το λεει πανω στην πλακα...εχω ακουσει για αλλα ατομα που το εχουν κανει απο την περιοχη μου και ειναι τελειο λενε..ελααα παιδιαα ας μας πει καποιος που το εχει τυχει κατι παρομοιο την εμπειρια τουυ!!!
Μήνυμα στις 25/6/2018 στις 17:48 @Sex
Εχουμε δει ο ενας τον αλλο γυμνο
Πήγαινε στο θέμα: Πιπα απο κολλητο |