Μήνυμα στις 24/8/2018 στις 13:01 @Sex
Καλησπέρα λοιπόν μπαίνω κατευθείαν στον θέμα η σχέση μου με τη μάνα μου είναι άψογη σαν φίλοι αλλά με τον πατέρα μου τίποτα υπαρχει διάσταση, κενό,τιπιτα ένα γεια μόνο με χτυπάει με την παντόφλα συνέχεια τσακωνομαστε αδιαφορεί παντςκος για εμένα δε ξέρει καν τι φοράω πχ μια μέρα εννοώ με έχει δει και ότι και να του πω απαντάει δε μ πειράζει εγώ τα πληρώνω όμως όλα νομίζει ότι επειδή πληρώνει είναι καλυμμένος και λέγεται πατέρας και δεν πληρώνει τίποτα όλα η μάνα μου τα πληρώνει βγαίνουνε έξω και τρώμε και πληρώνει πάντα αυτή! Τι να κάνω? Πως αντιμετώπιζεται? Πως σας φαίνεται η στάση του? (είμαι 17 αγόρι) τέλος ακόμη και η γιαγιά μου λέει στη μάνα μου ότι με αυτόν που παντρεύτηκε κατέστρεψε τη ζωή της!
Πήγαινε στο θέμα: Γονείς - σχέσεις
Μήνυμα στις 21/6/2018 στις 18:39 @Sex
Καλησπέρα μέλη του ftou έχω μια απορία που με τρώει πολύ καταρχάς είμαι 16 χρόνων και των έχω σε στύση 15.2 το θέμα μου είναι σας έχουν πιάσει ποτέ οι γονείς σας ή κάποιος άλλος καυλωμενο? Και το κάνατε πως αντέδρασαν τι σκηνικό παίχτηκε πείτε μου σας παρακαλώ πολύ εμπειρίες σας! Πήγαινε στο θέμα: Με έπιασαν στα πράσα? |