Μήνυμα στις 4/6/2018 στις 06:16 @Sex
Καλησπερα, το ερωτημα μου ειναι το εξης εχετε αυνανιστει ποτε με αλλον ή εχετε αφησει καποιον να σας βλεπει οταν αυνανιστηκατε;Αγορι, κοριτσι οτιδηποτε.Θα κανω εγω το ξεκινημα, εχω αυνανιστει με τον κολλητο μου πολλες φορες εχουμε προχωρησει μεχρι και σε αλληλομαλακια.Μοιραστητε και εσεις τις εμπειριες σας.
Πήγαινε στο θέμα: Εχετε αυνανιστει ποτε με αλλον/αλλους;;
Μήνυμα στις 4/6/2018 στις 06:03 @Sex
Βασικα κοιτα μιλησαμε σημερα και ειπαμε να αυνανιστουμε ο ενας πανω απο τον αλλο οσο ο αλλος ειναι μπρουμυτα αλλα για στοματικο αν μου το προτεινε δεν θα ελεγα οχι.Εχω λαβει υποψη μου ολα τα παραπανω που μου ειπες και με εχουν βοηθησει παρα παρα πολυ, κατανοησα πως ολα αυτα ειναι φυσιολογικα στην δικια μας ηλικια και στις δικιες μας ορμονες.
Πήγαινε στο θέμα: Μηπως ειμαι γκει ή μπαι;
Μήνυμα στις 3/6/2018 στις 08:30 @Sex
Ευχαριστω Ακη με βοηθησες αρκετα, και για να σου απαντησω εγω ειμαι αρκετα πιο ντροπαλος δικη του ιδεα ηταν το να παιξουμε ο ενας του αλλουνου οπως και το να σταματησουμε να καλυπτομαστε με σεντονια κατι το οποιο ειναι βολικο γιατι βαρεθηκα να τα αλλαζω βαζω συνεχεια στα απλυτα χαχαχα ;)
Πήγαινε στο θέμα: Μηπως ειμαι γκει ή μπαι;
Μήνυμα στις 2/6/2018 στις 18:35 @Sex
Χαιρετε, θα μπω στο θεμα κατευθειαν.Εδω και καιρο με τον κολλητο μου φιλο(ειμαστε και οι δυο 14)αυνανιζομαστε παρεα αλλα χωρις να βλεπουμε ο ενας τον αλλον, δηλαδη βαζουμε τσοντα και γδυνομαστε αλλα εχουμε ο καθενας ενα σεντονι απο πανω του και ετσι ποτε δεν ειχα δει εγω το πουλι του ουτε αυτος το δικο μου μεχρι πριν κατι ημερες που ενω καναμε το συγκεκριμενο πεταει το σεντονι και μου λεει δεν γαμιεται τοσο καιρο το κανουμε γιατι να ντρεπομαστε με παροτρυνε να κανω το ιδιο του ειπα θα συνεχισω και οταν τελειωσω θα το βγαλω ετσι και εγινε.Χθες προχωρησαμε λιγακι παραπανω δλδ ο ενας επαιξε του αλλουνου εως οπου τελειωσαμε ο ενας πανω στον αλλον και ηταν υπερ-καυλωτικο.Ποτε δεν μου αρεσαν οι αντρες, αλλα το συγκεκριμενο ηταν οτι καλυτερο για εμενα αυτο σημαινει πως στο μελλον θα πηγαινω μονο με αντρες ή και με τα δυο φυλλα;;;
Πήγαινε στο θέμα: Μηπως ειμαι γκει ή μπαι; |